Jeg har desvÊrre haft en lidt Êrgerlig oplevelse med dinmÊgler i forbindelse med en lejlighed. De reklamerer med, at der er husdyr tilladt i flere lejligheder. Derfor vÊlger jeg at tage ud og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nemt nemt nemt! Vi skulle sÊlge vores lejlighed i Vestbyen og havde lidt travlt da vi hurtigt skulle udenlands. Vi aftalte en skarp pris sÃ¥ den blev solgt hurtigt. Marianne har selv boet i... ãã£ãšèŠã
Fuldstendigt uprofessionelt. De har gennemfÞrt en handel pÃ¥ trods af ejerforeningen havde gjort dem opmÊrksom pÃ¥ at det ikke kunne oplyses om sÊlgeren havde en restance pÃ¥ det tidspunkt, (pga. mid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VÊlg en ejendomsmÊgler, der tager sig god tid og sÊtter sig ind i din situation. Vi har som ejendomsmÊgler, hjemmebane i Aalborg kommune.
é£çµ¡å
Hadsundvej 5, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- dmbolig.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãv oplevelse
De reklamerer med, at der er husdyr tilladt i flere lejligheder. Derfor vÊlger jeg at tage ud og se dem. Og skriver det også i min kommentar, da jeg laver en aftale med dem.
Da jeg kommer til fremvisningen kommer fremviseren fÞrst og fremmest 30 minutter for sent. Da jeg så efterfÞlgende vil sige ja til lejligheden, fortÊller de at alle husdyr (herunder kat) ikke er tilladt.
De bliver dog ved med at reklamere med, at husdyr er tilladt.
Den bedste mÊgler i Vejgård
Jeg har kun positive ting at sige om "Din MÊgler". De er fair, Êrlige og dygtige. Jeg solgt fÞr igennem Din MÊgler og vil gÞre det igen.
Nemt, nemt, nemt
FÞrste gang Din MÊgler var på besÞg, var jeg ikke et Þjeblik i tvivl om, at det var dem der skulle sÊlge min bolig.
Der har vÊret styr på alt, kommunikationen har vÊret hurtig og uformel, og jeg har hele tiden fÞlt mig i trygge hÊnder.
Skal jeg på et tidspunkt kÞbe/sÊlge igen, vil jeg ikke tÞve med at ringe til SÞren og få hjÊlp.
SOLGT.
SOLGT.. (og kÞbt)
Jeg har vÊret enormt tilfreds med at vÊlge Din MÊgler, til at sÊlge vores hus.
- Hele min oplevelse har bare vÊret helt igennem fantastisk. Lucas og SÞren har vÊret sÃ¥ hjÊlpsomme hele vejen igennem. OgsÃ¥ i den efterfÞlgende kÞbsproces, dog gennem anden mÊgler, har Lucas vÊre meget hjÊlpsom vedrÞrende dette kÞb. Og alt gik op i en hÞjere enhedððŒ
Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har kunne kontakte ham med spÞrgsmÃ¥l om alt!.. og selvom hans job egentlig var âovreâ har Lucas stÃ¥et klar til at svare pÃ¥ mine mange spÞrgsmÃ¥lððŒ
De bedste anbefalinger til Din MÊgler herfra âïžâïžâïžâïžâïž
âDin MÊglerâ er for mig en prÊcisâŠ
âDin MÊglerâ er for mig en prÊcis betegnelse for, hvordan jeg oplevede samarbejdet ved salget af min lejlighed. Ja, faktisk er jeg tilbÞjelig til at kalde det âMin mÊglerâ, for jeg vil uden tvivl ved en eventuel fremtidig handel, ikke tÞve med at kontakte Din MÊgler. Inden jeg skiftede til Din MÊgler, havde jeg haft lejligheden til salg ved Nybolig, hvor jeg blev lovet guld og grÞnne skove, men det viste sig at vÊre tomme lÞfter og man fÞlte sig hurtigt som et nummer i rÊkken. Ved skiftet til Din MÊgler oplevede jeg hurtigt, at servicen var en anden og man var ikke lÊngere et nummer i rÊkken. De tog opgaven seriÞst fra start og fra fÞrste dag oplevede jeg, at de gjorde meget ud af forventningsafstemningen i forhold til forlÞbet, hvilket medvirkede til et salgs forlÞb, hvor jeg som sÊlger fÞlte mig helt tryk. Da derefter kort tid meldte sig en kÞber pÃ¥ banen, var Din MÊgler en fremragende sparringspartner til at diskutere mulige udfald og risici, i forhold til forhandlingsprocessen. Med andre ord, Din MÊgler, holder hvad de lover og leverer en ekstraordinÊr service.
Jeg havde aldrig troet jeg skulleâŠ
Jeg havde aldrig troet jeg skulle anmelde en ejendomsmÊgler!
Vi kiggede på en ejendom som lige har kommet til salg.
På fÞrste fremvisning spÞrger vi ind til separat kloakering og får at vide det ikke er lavet eller varslet.
Vi spÞrger også ind til om der er planer om indkÞb, skole eller institutioner i området, EDIT: hvilket vi er uenige med mÊgler om, hvad svaret var hertil.
(Tidligere skrev jeg at svaret var: "hvilket blot omtales som på tegnebrÊttet")
Vi kan så se i mÊglers salgs opstilling at de skriver at der er udfÞrt separat kloakering.
Vi ser huset endnu en dag og spÞrger ind til om der er konkrete planer for bÞrnehave i området? Kun at det er under udarbejdelse.
Vi finder selv ud af, at 3 dage fÞr huset blev sat til salg var det oplyst i borgerforeningen at nabo grunden skulle laves til en privat bÞrnehave. 3 meter fra husmur på ejendommen.
Det er så 6 måneder tidligere at nabo ejendommen blev solgt til bÞrnehaven.
Da vi konfrontere mÊgler (EDIT: i telefon samtale), oplyser han fÞrst at der muligvis skulle blive noget ved siden af. EfterfÞlgende, at sÊlger godt har hÞrt rygter om at nabo ejendommen måske bliver til en bÞrnehave. Og lÊngere inde i telefonsamtalen oplyser mÊgler at de har undersÞgt ved branche foreningen om de havde oplysningspligt. Det mente man ikke.
EDIT: Vi fÞlte os fÞrt voldsomt bag lyset af denne oplevelse, og selv om mÊgler måske ikke har oplysningspligt, da der ikke ligger ansÞgning hos kommunen, mener vi stadigvÊk at det er relevant for os som kÞber.
Vi kunne potentielt stå bagefter med et hus som vi ikke Þnsker uden mulighed for at sÊlge, da vi ikke ville kunne få de samme penge for huset som vi ville skylde i banken.
2 andre mÊglere vurdere at vÊrdien af ejendommen ville falde op til 500.000.
EDIT: Jeg er efterfÞlgende blevet ringet op af mÊgler, som Þnskede prÊcisering af svar til spÞrgsmål på fÞrste fremvisning, om planer for institutioner i området.

Nemt nemt nemt!
Nemt nemt nemt!
Vi aftalte en skarp pris så den blev solgt hurtigt. Marianne har selv boet i samme opgang så hun fik strikket en vildt god salgsopstilling sammen.
To dage senere var lejligheden solgt med overtagelse 10 dage efter.
Nemt! ððŒ
Tak for hjÊlpen Marianne og SÞren.
Varmeste anbefalinger herfra til Marianne, SÞren og Team ððŒ
God guidance gennem kÞb
Min kÊreste og jeg var fÞrstegangskÞbere, hvilket vi gjorde mÊgleren opmÊrksom på tidligt i forlÞbet. Vi blev vejledt fint og sagligt. Dermed skal der lyde de varmeste anbefalinger til Lasse og DinMÊgler herfra.
Henrik
Så er det en fornÞjelse at sÊlge sin bolig :)
Lige fra fÞrste mÞde med Lasse var vi ikke i tvivl, Din MÊgler skulle sÊlge vores hjem, og det har vi på intet tidspunkt fortrudt!
God information fÞr, under og efter salget, i deres hÊnder kan man fÞle sig tryg.
Det er et stÊrkt hold, tak til Din MÊgler og ikke mindst Lasse og Lucas.
Tak for en god oplevelse, og hjÊlp til at komme afsted mod vores nÊste bolig drÞm :)
Professionelt forlÞb
Professionelt forlÞb - fra vurdering til salg. Alle dele i processen blev afviklet med entusiasme, venlighed og sikker faglighed. En ren fornÞjelse at samarbejde med mÊgleren.
Stor anbefaling af Din MÊgler!
Vi har vÊret super tilfredse med Din MÊgler i forbindelse med salget af vores lejlighed.
Vi har brugt Din MÊgler til at sÊlge for os 3 gange indenfor de seneste 5 år og vi har ikke vÊret i tvivl om at det var dem vi ville benytte alle gangene.
Hos Din MÊgler har vi fÞlt os i trygge hÊnder og de har vÊret med hele vejen. Stor anbefaling herfra.
Super hurtigt salgð
Super hurtigt salgð Venlig og serviceminded ejendomsmÊgler. Og lydhÞr pÃ¥ mine behov ifht salg ogsÃ¥.
Ville bruge SÞren igen.
God sparring både fÞr og under salget.
God sparring både fÞr og under salget.
Godt baggrundsmateriale til brug for vurdering af "den rigtige" udbudspris.
Fremragende behandling fra start tilâŠ
Fremragende behandling fra start til slut - samt hurtige tilbagemeldinger, på spÞrgsmål, under vejs. Jeg kan klart anbefale Din MÊgler.
Uprofessionelle
Vi kÞbte en lejlighed, solgt af Din MÊgler. Vi er fÞrstegangskÞbere og dermed en kende naive. Vi fik at vide, at vi havde ejerskab over et kÊlderrum. Ud fra den nyrenoverede kÊlder i selve lejligheden, kunne vi sÊtte en dÞr i videre til kÊlderrummet, som vil give direkte udgang til vores gård (mÊglerens ide). MÊgleren viser os, at der står vores lejlighedsnummer på dÞren og han udleverer en hÊngelås med nÞgler til kÊlderrummet.
Vi kÞber lejligheden og finder ud af, at kÊlderrummet ikke er vores og vi må derfor ikke sÊtte en dÞr i fra vores lejligheden. Vi skal samtidig gå ned og fjerne den lås vi fik udleveret af mÊgleren.
Efter lang tid, fÃ¥r vi endelig arrangeret et mÞde med Din MÊgler, som siger at vi jo bare kunne have kigget pÃ¥ ejendomspapirerne hvor det fremgÃ¥r at kÊlderrummet ikke er vores. Vi kontakter ejerforeningen, som siger at vi hverken har ejerskab eller brugsret over âvoresâ kÊlderrum. Vi siger at de vel ikke kan sÊlge noget, som ikke tilhÞrer lejligheden. Vi fortÊller dem, at de jo har solgt lejligheden to gange, sÃ¥ de mÃ¥ vide at det ikke tilhÞrer lejligheden. Her snakker de udenom og siger at de gerne vil sÊlge den for os nÃ¥r vi engang skal af med den. Ãrgerligt at vi stolede pÃ¥ Din MÊgler.
Husk at tjekke op på alt hvad de fortÊller inden I kÞber noget af dem.

Din MÊgler ããã®åç
Professionel service ud over det forventede
Vores ejendom er netop solgt af Din MÊgler i Vejgaard og efter i gennem tidens lÞb at have solgt 9 ejendomme virker 5 stjerne til at vÊre for lidt for det arbejde fra Din MÊgler utrÊtteligt har udfÞrt for at få solgt ejendommen til prisen. En lokal ejendomsmÊgler opgav mere eller mindre at sÊlge ejendommen så Din MÊgler tog over med et top professionelt og seriÞst arbejde alt blev gennemgået til mindste detalje inden salget og alle aftaler blev overholdt fra deres side. Jeg kan kun give Din MÊgler i Vejgaard de bedste anbefalinger Og takker for et yderst seriÞst og professionelt arbejde.

Kommentar til Linda Bediako
Kommentar til Linda Bediako
Som den ene sÊlger af nÊvnte ejendom fÞler jeg behov for en kommentar. Du skal have hele historien med ,ikke kun det du kan bruge. I hele forlÞbet kom du med tilbud der var betinget, om så det tilbud var 100.000,-kr hÞjere kunne det ikke bruges til noget , da det var en betinget handel også selv om du fik et halvt års overtagelse. Du har haft en fair chance i over 12 mdr. for at kÞbe boligen og Lasse har viderebragt alle de bud han skulle. Vi valgte i samråd med vores advokater at sÊlge boligen til anden side.
Du skriver at Lasse er kreativ, ja det er han på den gode måde, han har virkelig gjort et stort arbejde for at sÊlge vores hus
Vi kommer ikke til at kÞbe eller sÊlgeâŠ
Vi kommer ikke til at kÞbe eller sÊlge hos Din mÊgler har indgivet en klage til DisciplinÊr nÊvnet vedr kÞb af bolig hvor Lasse holder os orienteret vedr den bolig vi var interesseret i vi byder hÞjere en boligen blev solgt til Lasse ringer lÞbende men da han kan se en handel glemmer han at at ringe og sÊlger ejd til anden side og vÊlger at ringe på 6 dagen kl 7.20 for at sige boligen er solgt forlÞbet og klagen er indgivet sammen med sÊlger der fÞler sig snydt da vores bud var 50000 kr hÞjere vi har talt med andre mÊglere der kan bevidne din mÊgler er kreativ afgÞrelsen er Din mÊgler har fået en advarsel

Godt mÊglerarbejde!
Vi har netop solgt vores hus gennem Din MÊgler, Hadsundvej 5 Aalborg. Det har vÊret en ubetinget god oplevelse med et fint samarbejde og meget kompetent indsats fra Din MÊgler. Grundig orientering og klare aftaler fÞr salget. Hurtig opfÞlgning gennem hele forlÞbet og fin service fra mÊglerkontorets stab. Hurtigt salg. Absolut regulÊr og fair behandling som gÞr, at vi kan give Din MÊgler vor bedste anbefaling.

Rigtig god oplevelse
Vi har kÞbt en bolig, hvor Din MÊgler forestod salget, og vi har vÊret meget glade og tilfredse, og fÞlt os vejledt hele vejen igennem :)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ