レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nogle gange oplever man en indsats, der gÃ¥r langt ud over det forventelige - og sÃ¥ fortjener det altsÃ¥ at blive delt. Vi har solgt vores lejlighed - pÃ¥ bare én dag. Vi valgte at sÊlge gennem Aalbor... もっず芋る

Jeg har tidligere kÞbt bolig gennem Aalborg MÊgleren (mÊgler: Bo Lynge), og nu skulle jeg have solgt en lejlighed. Valget af mÊgler var nemt efter en seriÞs indledning, bÃ¥de dialog om omrÃ¥det, lejligh... もっず芋る

Bo kom i mÃ¥l med salget af min lejlighed i Østre Havn, og har vÊret bÃ¥de grundig og ihÊrdig i forbindelse med fremvisninger, opfÞlgning og lukningen af den endelige handel!

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Vi er drevet af at hjÊlpe ambitiÞse boligsÊlgere, der reelt Þnsker og har brug for en dygtig mÊgler. En boligsÊlger som ved, at pris og kvalitet gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Vi vÊrdsÊtter friheden til at tage netop de opgaver, som vi er bedst til - dem som vi synes er VIRKELIG spÊndende og pÊnt nej tak til dem, hvor vi enten ikke er bedste mand pÃ¥ bolden eller dem hvor det ikke kilder i maven. Vores kernevÊrdier er nordjysk kÞbmandskab, jordbundethed og en ydmyg tilgang til den omstÊndighed, at vi lever af at forestÃ¥ en af de stÞrste Þkonomiske dispositioner i et menneskes liv – nemlig en ejendomshandel. Vi er den personlige, tilstedevÊrende mÊgler, der faktisk gerne vil tale med dig. Vi betragter det som et privilegium at betjene dig - det er det, som vi er her for - og boligsalg er ikke noget, som du skal nÞjes med at selvbetjene dig til! Med mere end samlet 40 Ã¥rs erfaring i branchen har vi et solidt fodfÊste og en udprÊget erfaring - og det er derfor, at vi ved, at alle finder hjem nÃ¥r de handler hos os. Hvis sÊlger en ejendom som ikke er placeret i Aalborg og Omegn og din ejendom samtidig hÞrer til liebhaverkategorien sÃ¥ gÃ¥ til Liebe.dk. Virksomheden er specialiseret i salg af liebhaverejendomme i hele Danmark.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

42件のレビュヌ

Professionel og super indsats.

Nogle gange oplever man en indsats, der går langt ud over det forventelige - og så fortjener det altså at blive delt.
Vi har solgt vores lejlighed - på bare én dag. Vi valgte at sÊlge gennem Aalborg MÊgleren, og det har vÊret en helt igennem super oplevelse. MÊgleren satte en fremvisning op allerede fredag aften, fremviste boligen lÞrdag og havde flere fremvisninger klar til om mandagen. SÞndag blev kÞbsaftalen underskrevet. Effektivitet, professionelt og med en arbejdsindsats, der fortjener stor ros.
Vi er blevet båret igennem hele forlÞbet, mÊgleren var 100 % på - selv i weekenden og på helligdage. Det er sjÊldent, man mÞder så engageret og servicemindet en indsats.
Derfor: KÊmpe ros og de varmeste anbefalinger herfra.

2025幎6月6日

Anbefaling herfra af Aalborg MÊgleren

Jeg har tidligere kÞbt bolig gennem Aalborg MÊgleren (mÊgler: Bo Lynge), og nu skulle jeg have solgt en lejlighed. Valget af mÊgler var nemt efter en seriÞs indledning, både dialog om området, lejlighedens kvaliteter og vurdering af prisen. Aalborg MÊgleren skulle naturligvis sÊlge lejligheden og havde forventningsafstemt det tidsmÊssige aspekt for et salg (lige efter sommerferien) og det blev realiseret, endda uden vÊsentlig afslag i pris. Der var en god dialog med mÊgler fÞr, under og efter. Vil gerne hermed anbefale Aalborg MÊgleren til andre.

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Ærlighed og transparens - i effektiv salg

Bo hjalp os med at sÊlge vores lejlighed gennem en effektiv og professionel proces. Vi lagde stor vÊgt pÃ¥ Êrlighed og transparens, hvilket Bo i den grad leverede. Hans mÃ¥de at vÊre ejendomsmÊgler pÃ¥ skabte en tryg og tillidsfuld oplevelse for os – fra den indledende fase til forhandlingerne og den endelige overdragelse. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder hele vejen, og vi giver Bo og Aalborg MÊgleren vores varmeste anbefaling.

2025幎5月1日

Professionel og god service

Jeg har brugt Bo, flere gange og det har altid vÊret yderst professionelt og god service. Han har vÊret god til at lytte og vÊret god til at give tilbagemeldinger så jeg har vÊret med i processen. FÞrste gang solgte han mit hus på 4 dage og det nÊste hus på 6 uger. Så kÊmpe anbefaling herfra

2025幎5月1日
自発的なレビュヌ

Aalborg MÊgleren giver tryg og kompetent kÞbsrådgivning

Bo fra Aalborg MÊgleren var en rigtig stor hjÊlp for os, hvor han som kÞbsmÊgler bÃ¥de gav faglig rÃ¥dgivning med bl.a. en grundig markedsanalyse og lavpraktisk rÃ¥d og vejledning, hvilket gav en hÞj grad af tryghed som fÞrstegangskÞbere. De varmeste anbefalinger til Aalborg MÊgleren herfra. 👏

2024幎11月1日
自発的なレビュヌ

En mÊgler der gÞr mere end forventet

I forbindelse med salg af min mors hus oplevede vi en utrolig og oprigtig nÊrvÊrende mÊgler der gjorde mere end forventet. Når en gamle mor har svÊrt ved at forstår papirer, signeringer og diverse aftaler kom Bo fra Aalborg MÊgleren blot forbi når det var nÞdvendigt og hjalp med alle disse ting.

Vedr. salget af huset var Bo utrolig professionel og fik trykket på de rigtige knapper og gjort det der skulle til for at sÊlge huset. De stÞrste anbefalinger herfra - og mange tak for hjÊlpen!

2024幎7月26日

Hurtig og god service

Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale Bo Lynge fra Aalborg MÊgleren, som netop har solgt vores hus pÃ¥ Lektorvej 9 – og endda pÃ¥ rekordtid! Bo imponerede os fra start med sin professionelle tilgang, dybdegÃ¥ende kendskab til markedet og ikke mindst hans engagement i at sikre os det bedste salg.

Fra fÞrste mÞde fÞlte vi os trygge og velinformerede. Bo var altid tilgÊngelig for at besvare vores spÞrgsmål og gav os lÞbende opdateringer om salgsprocessen. Hans strategiske markedsfÞring og evne til at tiltrÊkke de rette kÞbere var helt afgÞrende for, at vi fik en hurtig og problemfri handel.

Vi er meget tilfredse med resultatet og den service, vi har modtaget, og vil uden tÞven vÊlge Bo Lynge igen, hvis vi en dag skal sÊlge en bolig. Tak for en fantastisk oplevelse!

2024幎7月5日

Hurtigt professionelt salg

Bo fra Aalborg mÊgleren var god til at lytte til vores ideer og se de muligheder der er i vores unikke hus. Han fik sat en god informativ salgstekst sammen som resulterede i et salg på under 3 uger. Aalborg mÊgleren virker som et firma hvor man har begge ben på jorden, er realistiske og professionelle. Vi vil gerne give dem vores bedste anbefaling.
Birgitte og Uffe

2024幎7月6日

Perfekt kommunikation

Hos Aalborg mÊgleren får man de informationer og den opfÞlgning man har behov for som sÊlger!
For anden gang har vi brugt Aalborg mÊgleren, og dette med stor tilfredsstillelse, og selvfÞlgelig med salgssucces begge gange.
De er altid på pletten hvad angår kommunikation og vi har under hele salgsprocessen fÞlt os velinformeret og rådgivet.
De bedste anbefalinger herfra.

2024幎5月1日

Anmeldelse af Aalborg MÊgleren:

Anmeldelse af Aalborg MÊgleren:

Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Bo Lynge fra Aalborg MÊgleren under salg af mine ejendomme, og jeg kan med sikkerhed sige, at han er ekstraordinÊr professionel på sit område.

Fra start til slut er Bo Lynge en pålidelig og dygtig partner i hele processen. Hans ekspertise og erfaring skinner igennem, da han formåede at tiltrÊkke en rÊkke interesserede kÞbere til mine ejendom på kort tid. Hans evne til at prÊsentere mine ejendomme på en indbydende måde og kommunikere dets vÊrdi er bemÊrkelsesvÊrdig.

Det mest imponerende er dog Bo’s evne til at få solgt ejendommene hurtigt og til den udbudte pris, hvilket oversteg mine forventninger. Hans strategi og engagement i at sikre den bedst mulige handel er tydelig i hver fase af processen.

Jeg kan varmt anbefale Aalborg MÊgleren og Bo Lynge til enhver, der sÞger en pålidelig og kompetent ejendomsmÊgler.

2024幎4月30日
自発的なレビュヌ

Dejlig oplevelse og super god behandling.

Vi havde en dejlig oplevelse ved kÞb af bolig gennem Aalborg MÊgleren. Vi fÞlte os taget i hånden igennem hele processen, til trods for at mÊgler reprÊsenterede sÊlger. Vi var trygge i hele processen og synes at vi har fået en super god behandling. Det er dejligt at man fÞler sig velkommen i processen, fÞler at alle spÞrgsmål m.m. er relevante og at mÊgler er nem at komme i kontakt med og står klar når der er behov for det.
Desuden hjalp mÊgler os til at se nogle Þkonomiske lÞsninger, som gjorde handlen mulig.

2024幎3月14日
自発的なレビュヌ

Professionalisme og tryghed fra ende til anden

Med en professionel og omhyggelig tilgang har Aalborg MÊgleren fået solgt vores hus. Vi har hele tiden kunnet fÞlge processen, og fået vejledning ud over hvad man kan forvente. Det har givet en meget tryg proces, og et salg med meget tilfredshed. Jeg vil klart anbefale Aalborg MÊgleren.

2024幎4月24日
自発的なレビュヌ

Aalborg mÊgleren gjorde det igen 😊

Aalborg mÊgleren har solgt vores andet hus 1&2. har vÊret dygtige til at markedsfÞre vores bolig, har haft et godt kendskab til markedet og har vÊret gode til at give os lÞbende opdateringer og rådgivning undervejs. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Aalborg mÊgleren til andre, der Þnsker at sÊlge deres bolig.

2024幎4月23日

Professionel og engageret

Med professionalisme og engagement, var vi i trygge hÊnder, da Bo og Mai solgte vores hus på en måned. Der var mange spÞrgsmål, som vi hurtigt fik besvaret - underskrifter der skulle sendes elektronisk... Bo og Mai var der altid.
Vi har aldrig solgt hus fÞr..... Så det var dejligt med en professionel og vidende mÊgler, der sÞrgede for ALT, og tog os trygt gennem forlÞbet. Vi kan varmt anbefale Aalborg MÊgleren til alle der skal kÞbe og sÊlge ejendom

2023幎9月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。