Jeg kÞbte en robotplÊneklipper af dem sidste efterÃ¥r. Jeg installerede den og den kÞrte i 2 uger sÃ¥ stillede jeg den ind til vinter opbevaring. Her i forÃ¥ret startede den med at have en del fejl.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TÊnk at fÃ¥ en sÃ¥dan fantastisk service fra fÞrste fÊrd, man kontakter DM Greenkeeping, jeg talte med Melanie og jeg kan kun sige - hende burde I klone, sÃ¥ alle virksomheder kan have en Melanie. SÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Einfach gut! Wir hatten schon aufgegeben mit unserem Rasen. Wir hatten sogenannte Rasendoktoren bei uns, die mit Vertikutieren und allerlei Aufwand versuchten unseren Garten zu retten. Nichts half. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har igennem de sidste 15 Ã¥r haft en grim grÊsplÊne med mos, bare pletter, ukrudt og mega mange mÊskebÞtter. Vi har igennem mange Ã¥r forsÞgt med gÞdning af flere forskellige arter, mÊlkebÞttefjerner... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èçã®æå ¥ããµãŒãã¹
- åºå
- æ€æšå±
- èçç®¡çæ©åšã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- èåãæ©å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er Danmarks stÞrste virksomhed indenfor professionel grÊspleje til private og erhverv. Vi har udviklet servicepakker tilpasset de danske grÊsplÊner. Med vores servicepakke sikrer du, at din grÊsplÊne får det den har behov for, for at den er sund og dermed fremstår flot og grÞn. Vi vejleder dig desuden i korrekt klipning, som også er en vigtig faktor i jagten på en flot grÊsplÊne. Du kan lÊse mere på vores hjemmeside https://dmgreenkeeping.dk/ Her kan du også let og hurtigt indhente et uforpligtende tilbud på din grÊsplÊne. Vi håber, at vi ses i din have! Mvh. DM Greenkeeping
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
2 mÊnd styrtede ind og sprÞjtede lidtâŠ
2 mÊnd styrtede ind og sprÞjtede lidt og rev lidt, var vÊk på 2 minutter. Lod vores altid lukke låge stå åben efter de gik så hunden kunne lÞbe ud på en af Aalborgs mest befÊrdede veje.
Har en aftale om 2 besÞg om året til min grÊsplÊne som ikke er sÊrlig stor.
Men jeg har valgt pga af deres omdÞmme at bruge dem. Men det er slut nu.
Når de bruger max 2 minutter på 2 besÞg til ca 1000 kr så står jeg af.
Det er en ren pengemaskine.
Ãrgeligt for de virker sÃ¥ trovÊrdige men sÃ¥ ansÊtter de folk der ingen sans har for kundeservice og danske forhold, men bare er ude pÃ¥ at tjene hurtige penge.
Jeg har bedt dem opsige min aftale.
Jeg skrev fÞrst til deres kundeservice da jeg helst ikke vil bruge Trustpilot fÞr de fik en chance for at forsvare sig eller give mig en forklaring.
Men der kom en svarmail om at der var ca 5 hverdages svartid.
Det er simpelthen useriÞst når man driver som de selv skriver "Vi er Danmarks stÞrste virksomhed indenfor professionel grÊspleje til private og erhverv."
Jeg kÞbte en robotplÊneklipper af demâŠ
Jeg kÞbte en robotplÊneklipper af dem sidste efterår. Jeg installerede den og den kÞrte i 2 uger så stillede jeg den ind til vinter opbevaring.
Her i foråret startede den med at have en del fejl. Jeg kontaktede DM. Og de vente tilbage med at vi bytter til ny og bedre model.
Super service og rigtig god behandling har jeg fået.
Glad for at jeg kÞbte den hos et dansk firma.
DÃ¥rlig service
Har et indtryk af de har alt for travlt. Svarer ikke på mails og sender regninger fÞr besÞg samt umulige at ringe til.
Ingen forventning indfriet og tilmed ringe service
Vi benyttede DM Greenkeeping med tre besÞg og fulgte deres anbefaling om at vente på resultater sidste sommer. Det fortryder vi.
Resultatet er en grÊsplÊne fortsat fyldt med bare pletter og stadig ca. 80 % ukrudt og en ubegribelig mÊngde mos. Stort set ingen reel forbedring i forhold til udgangspunktet, på trods af deres egne lÞfter om synlige resultater efter få behandlinger.
Vores henvendelser og bekymringer er ikke blevet mÞdt med nogen reel imÞdekommenhed eller ansvarstagen. Vi har gentagne gange fået at vide, at vi kan kÞbe flere besÞg og at de kan tilbyde rabat på besÞg 2, hvis vi kÞber flere. Det opfattes decideret provokerende. Der har ikke vÊret nogen vilje til at rette op på et resultat, der ikke lever op til det lovede.

DM Greenkeeping ããã®åç
Ville nok vÊlge en anden leverandÞr
Ville nok vÊlge en anden leverandÞr, hvis jeg skal kÞbe robotplÊneklipper igen.
De trÊkker pengene en lille uge inden de sender, skriver 6dage i streg at den kommer dagen efter, selvom den stadig er på lageret og ikke afleveret til speditÞr.
Utrolig uprofessionel håndtering af deres lager og salgs proces

Elendig dyr serviceâŠ.
Bookede DM til min grÊsplÊne, og ville i den forbindelse gerne vide hvornår de havde tÊnkt sig at starte, på ordren står der bare April, ikke mere specifikt, men jeg ville gerne vide det lidt mere specifikt, således min hund kunne komme i bur den dag de skulle komme, den service kan de desvÊrre ikke tilbyde, men de kan godt sende en sms dagen fÞr, som de så krÊver ikke mindre end kr. 125,- for.

Fantastisk service
Fantastisk service.
Aldrig har jeg vÊret ude for sådan en service, fÞrst i forbindelse med vedligeholdelse af min grÊsplÊne dernÊst havde jeg kÞbt en plÊneklipper hvor jeg havde lidt problemer med opsÊtningen, jeg ringede flere gange og der gik ikke 10 minutter fÞr de ringede tilbage, hver gang havde jeg en medarbejder i rÞret som bare var utrolig rar og forstående og fik hver gang af vide, at jeg endelig bare skulle ringe igen, det er altså bare service på Þverste hylde, kan virkelig kun varmt anbefale dem.

DM Greenkeeping ããã®åç
HÊver penge uden at sende varen.
Bestilte en vÊkst pakke den 14/3, ordren blev bekrÊftet den 16/3, pengene trukket på min konto den 17/3. Fik besked fra fragtmand at min ordre vil blive leveret den 18/3. Dette blev så rykket til den 19/3, og så til den 20/3, så den 21/3.
Den 23/3 modtager jeg besked fra fragtmanden at der er noget galt med min ordre og jeg skal tage kontakt til firmaet jeg har kÞbt hos. Det gÞr jeg så og får at vide at de har haft vildt travlt og ramt af sygdom osv. og han kunne ikke give mig en ny dato for levering. Heldigvis for DM Greenkeeping var kontor personalet ikke syg for pengene var trukket på min konto for en lille uge siden. Efter en meget dårlig forklaring på hvad der gik galt forlangte jeg mine penge retur, modtog så en mail fra DM Greenkeeping at jeg ville modtage mine penge i lÞbet af 10 hverdage. Så de har haft mine penge i ca. 16 dage.
Det er simpelthen dårlig kundeservice, derfor kun den ene stjerne.

Ingen grÊsfrÞ spirede
Jeg havde DM Greenkeeping ude i sensommeren 2025 for at ukrudtbekÊmpe og efterså grÊsplÊnen. Jeg havde forinden top-dresset grÊsplÊnen, så der var optimale betingelser for at fÞrene kunne spire.
Der var dog ikke ét eneste frÞ, der spirede henover efteråret. Og jeg har trods reklamation ikke oplevet den store interesse for at gÞre noget ved det. Jeg har derimod oplevet interesse for at sÊlge mig flere plÊneplejebesÞg. Jeg kan dog ikke se ideen i at betale kr. 2.000 for en plÊnepleje, der ikke har nogen effekt.

DM Greenkeeping ããã®åç
Sender ikke varer, men hÊver pengene!
Utrolig dårlig service ift. levering. Skulle have leveret onsdag, det udsÊttes til torsdag, så fredag, lÞrdag og mandag. Men de bestilte varer er ikke engang gået fra deres lager endnu. Fragtfirmaet har kun fået advisering. Pengene er de derimod meget hurtige til at hÊve, hvilket slet ikke er lovligt, når de end ikke har sendt de bestilte varer! Uprofessionelt.

Hurtig kundeservice ð
I forbindelse med en rÊkke tekniske spÞrgsmål, via mail, på en af deres plÊneklipper. Er jeg fuldt ud tilfreds, med respons tiden. Jeg fik svar inden for et dÞgn, på mine spÞrgsmål.

Pas pÃ¥: â3 besÞgâ bliver behandlet som lÞbende service
Vi kÞbte i 2025 en âLuksuspakke â 3 besÞgâ til vores grÊsplÊne hos DM Greenkeeping. De tre besÞg blev udfÞrt i maj, juli og september 2025 som aftalt.
I starten af 2026 begyndte vi derefter at modtage en stor mÊngde mails og beskeder om nye besÞg, som om vi havde en lÞbende serviceaftale. Vi har aldrig bestilt eller accepteret service i 2026.
På omkring to måneder modtog vi mange automatiske mails om planlÊgning af besÞg, tips til at forberede plÊnen osv. Til sidst modtog vi også en SMS en lÞrdag morgen om, at de ville komme dagen efter mellem kl. 17-18, med et link hvor man skulle klikke hvis tidspunktet passede eller ikke passede.
Det oplevede vi som meget påtrÊngende, isÊr fordi vi kun havde kÞbt en pakke med 3 besÞg i 2025, hvilket også fremgår af både faktura og ordrebekrÊftelse.
Vi har nu vÊret nÞdt til selv at skrive til virksomheden for at bede dem om ikke at planlÊgge eller udfÞre arbejde hos os i 2026.
Det giver en dårlig oplevelse, når et kÞb af en tidsafgrÊnset pakke efterfÞlgende behandles som en fortsÊttende aftale, og man bliver kontaktet gentagne gange for at få en reaktion.
Derfor kan vi desvÊrre ikke anbefale oplevelsen.

Urimelig markedsfÞring
Jeg har brugt DM Greenkeeping i 2025 hvor jeg kÞbte 2 besÞg. Nu har jeg fået en info sms og mail hvor jeg får at vide, at jeg har 2 besÞg i 2026. Jeg har ikke bestilt 2 besÞg i 2026.
Jeg logger ind på deres platform for at slette disse besÞg inden de kommer til at spilde deres tid herude.
Det er så umuligt at stoppe besÞg på platformen, ingen steder man kan vÊlge at stoppe, men du kan nemt vÊlge flere besÞg.
Det her er en urimelig måde at bruge markedsfÞring på, og de kommer ikke til at se mig i deres butik igen, man sidder jo her, som tidligere kunde og bliver nervÞs for, om der er noget man har overset, da man bestilte 2 besÞg sidste år, det er ikke fair.
Hvis i skal snyde folk til at blive i butikken, er produktet nok ikke godt nok :(

Kreativ markedsfÞring + dårlig portal
Jeg har brugt DM Greenkeeping og har vÊret glad. Nu får jeg en Serviceinfo sms+mail hvor jeg proaktivt skal melde fra. På portalen (kan ikke skrive link)
er der ingen "STOP" knap - Jeg kan godt skifte til flere besÞg. Det virker lidt for kreativt.
Har i dag svaret på sms + mail og bedt om info hvor man stopper i portalen.
Part 2
Jeg har efterfÞlgende haft dialog med DM Greenkeeping som telefonisk har lovet at forbedre oplevelsen. Jeg har derfor Êndret min vurdering fra âïž til âïžâïžâïž

Virkelig en flot grÊsplÊne
Virkelig en flot grÊsplÊne - min grÊsplÊne var kun en ukrudts mark - så jeg ville afprÞve hvor godt DM Greenkeeping er.
Et besÞg og plÊnen blev forvandlet fra en ukrudts mark til en flot grÞn plÊne
Tidligere på året havde jeg kÞbt en robot klipper fra dem og må sige - det spiller bare-
Virkelig et godt produkt og et flot resultat ð
Kan klart anbefales

Vildledende markedsfÞring
Vildledende markedsfÞring.
De kommunikerer som har du bestilt servicebesÞg. NÃ¥r du gÞr indsigelse accepterer de, og vedgiver sig fejlen. For alligevel senere at bekrÊfte din âbestillingâ sÃ¥ledes skal du igen afbestille en fiktiv ordre.
Langt ude.

Gode resultater
Det er jo ikke let anmelde en grÞnnere grÊsplÊne.
Vi er meget tilfredse med de det flotte resultat.

DM Greenkeeping ããã®åç
Vi har aldrig haft sÃ¥ meget ukrudt iâŠ
Vi har aldrig haft så meget ukrudt i haven, som efter I var der hele sidste år. I kom endda ekstra, men der kom mos op alle steder - noget vi ellers selv, har kunne holde nede.
Der var desuden lange striber af klÞver i grÊsplÊnen, så man kunne se at de ikke var kommet ordentligt rundt i haven.
Kundenr: 70625868

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹