レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kÞbte et sÊt med en lille tom dunk til refill, og sÃ¥ en stor 5 l. dunk med gÞdning. Super smart mÃ¥de at sÊlge det pÃ¥, sÃ¥ man ikke skal kÞbe flere smÃ¥ dunke, der relativt koster noget mere. Levering... もっず芋る

GlÊder mig til at prÞve produkterne. Jeg savnede dog info om, at ordren fÞrst sendes ved frostfrit vejr – det ville have afklaret, hvorfor der gik lidt tid fra bestilling til afsendelse.

Opdatering: Proff Turf har sidenhen kontaktet mig og forklaret, at der var sket en fejl i fragten. Efter deres tilbagemelding blev der hurtigt fulgt op, og jeg modtog mine produkter aller... もっず芋る

Fin oplevelse. Jeg var ikke klar over, at ievering fÞrst fandt sted nÃ¥r frosten var vÊk, sÃ¥ blev lidt bekymret. Jeg fik dog hurtigt svar da jeg skrev. En rigtig god service, at opbevare det indtil... もっず芋る

䌁業情報

1. 芝生の手入れサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Proff Turf blev etableret med en enkel vision: At give haveejere adgang til professionelle produkter og metoder til plÊnepleje, som både er enkle at bruge og yderst effektive. Vores mål er at gÞre det muligt for enhver at opnå en sund, grÞn og velplejet plÊne uden mos og ukrudt - uanset tidligere erfaring eller stÞrrelsen på haven.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

40件のレビュヌ

Hurtig levering og dejligt med lille dunk til refill

Vi kÞbte et sÊt med en lille tom dunk til refill, og så en stor 5 l. dunk med gÞdning. Super smart måde at sÊlge det på, så man ikke skal kÞbe flere små dunke, der relativt koster noget mere. Levering osv. var velfungerende og hurtig. Og så vil jeg gerne rose den smarte opmåler inde på Proff Turfs website, en virkelig smart feature, hvor man ud fra Google maps nemt kan opmåle sin haves areal meget prÊcist, stor cadeau for den idé!

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Hurtigt og effektiv, da de kom retur med svar

Opdatering:
Proff Turf har sidenhen kontaktet mig og forklaret, at der var sket en fejl i fragten. Efter deres tilbagemelding blev der hurtigt fulgt op, og jeg modtog mine produkter allerede dagen efter. Det sÊtter jeg stor pris på, og jeg er glad for, at sagen blev lÞst så effektivt, da fÞrst dialogen kom i gang.

——————————————————————

Jeg vil gerne dele min oplevelse i håbet om, at det kan vÊre til gavn for både virksomheden og andre kunder.

Jeg bestilte et produkt hos Proff Turf den 8. marts, men pr. 10. april har jeg desvÊrre endnu ikke modtaget det. Pengene blev trukket fra min konto for 9 dage siden, så jeg havde forventet en opdatering eller en form for status.

Jeg har kontaktet kundeservice, men efter et par dages venten har jeg desvÊrre endnu ikke fået svar. Jeg har fuld forståelse for, at der kan opstå travlhed eller uforudsete forsinkelser, men lidt kommunikation ville virkelig gÞre en stor forskel og skabe tryghed som kunde.

Jeg håber, at dette blot er et enkeltstående tilfÊlde, og at Proff Turf får mulighed for at fÞlge op og vise, at de kan levere den gode service, som mange andre tidligere har oplevet

2026幎4月10日

GlÊder mig

2026幎3月31日

Fin oplevelse

Fin oplevelse.
Jeg var ikke klar over, at ievering fÞrst fandt sted nÃ¥r frosten var vÊk, sÃ¥ blev lidt bekymret. Jeg fik dog hurtigt svar da jeg skrev. En rigtig god service, at opbevare det indtil rette tid. 👍
Nu venter jeg så lige en uge eller to, på rette jordtemperatur, så jeg kan få testet jeres produkter.

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

Mega god videoer til at forklarer om

Mega god videoer til at forklarer om produktet og om grÊsplÊnen. Ps. Går selv medet op i grÊs så fedt at i hos proff turf os gÞr det og laver nogle god produkter

2025幎10月15日

Proff Turf ApS からの回答

Hej John — tusinde tak for din fine anmeldelse 💚 Det glÊder os virkelig, at du synes vores videoer er gode og hjÊlper med at forklare produkterne og arbejdet med grÊsplÊnen. Det betyder meget for os at hÞre der er endnu en grÊsnÞrd ombord pÃ¥ holdet - vi elsker nÃ¥r flere er ligesÃ¥ vilde med grÊs som vi er. 😍

Vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi håber vores produkter og videoer fortsat hjÊlper dig med at få en flot plÊne. Tak for du tog dig tid til at dele din oplevelse, det er meget vÊrdsat.

Med venlig hilsen,
Proff Turf

Hurtig og komplet levering til hoveddÞr !

2025幎10月16日

Proff Turf ApS からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse og at du tog dig tiden til at give den 💚

Hvor er det dejligt at hÞre, at leveringen har levet op til dine forventninger – bÃ¥de hurtig og komplet, lige til dÞren 🚚✚ Vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller fra start, sÃ¥ du kan komme hurtigt i gang med din grÊsplÊne.

Tak fordi du har valgt Proff Turf – vi håber, du bliver glad for produkterne og resultatet 🌱

God service og gode produkter

God service og gode produkter

2025幎10月15日

Proff Turf ApS からの回答

Tak for din anmeldelse og de pÊne ord 💚

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse bÃ¥de med vores service og produkter🌱✚

Vi håber, du får stor glÊde af din grÞnne investering!

2025幎9月23日

Proff Turf ApS からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse 💚

Vi er glade for at hÞre, at leveringen gik hurtigt – det betyder meget for os, at du har fÃ¥et en god start med din ordre 🚛🌿

Vi håber, du bliver glad for produkterne !

Super god produkt pakke

Super god produkt pakke, har en fantastisk hurtig effekt pÃ¥ min grÊsplÊne, til sÊson starter nÊste prÞver jeg bestemt sommerpakken 👍

2025幎9月1日

Proff Turf ApS からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! 💚

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at pakken giver en hurtig effekt pÃ¥ din grÊsplÊne – det er netop sÃ¥dan, det skal vÊre. 🙌 Og det lyder som en god plan at prÞve sommerpakken nÊste sÊson – vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig med vejledning og stÞtte hele vejen.

Tak fordi du har valgt Proff Turf – vi ser frem til at fÞlge med i din grÊsplÊnes videre udvikling!

Med grÞnne hilsner,
Proff Turf

Det er altid en fornÞjelse at handle

Det er altid en fornÞjelse at handle hos jer, man får altid et godt svar hvis man har spÞrgsmål,og det virker utroligt godt jeres produkter

2025幎9月1日

Tusinde tak for dine varme ord, Heinz – det betyder rigtig meget for os 💚

Vi gÞr altid vores bedste for, at vores kunder får både hurtige svar og produkter, der virker. Det er skÞnt at hÞre, at det lykkes!

Tak fordi du vÊlger at handle hos os. Vi er stolte og beÊrede over at have dig med ombord og hvis du nogen sinde har spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp igen, sÃ¥ stÃ¥r vi altid klar 😊

Proff Turf

Blandet oplevelse.. God kundeservice!

Jeg har vÊret lidt uheldig med sprayer hovederne - den fÞrste sad der plastik fast, så der ikke kunne dannes tilstrÊkkeligt vakuum til at produktet kunne blandes med vandet og den anden havde udfordringer da den flydende gÞd krystalliserede inde i sprayer hovedet og måtte renses ret ofte. Jeg oplevede bedre effekt af at fortynde den store dunk, men det gjorde bare at det hele tog noget lÊngere tid og noget mere kompliceret. Det endte med jeg droppede resten og strÞede resten af min granulat gÞdning ud.

Idéen er god og jeg har måske bare vÊret uheldig.
Jeg har til gode at opleve den fulde effekt af produktet i grÊsset, da det var i starten af måneden det blev bragt ud.

Dog oplevede jeg en sublim kundeservice! Jeg skrev fredag efter lukketid og Êrgrede mig over et ikke funktionelt sprayerhoved. Den blev besvaret 15 min efter med besked om det nye var afsendt og blev leveret til dÞren. Helt manifique!!

2025幎8月1日

Tusinde tak for din Êrlige og grundige anmeldelse, Lucas 💚

FÞrst og fremmest – det er selvfÞlgelig super Êrgerligt at hÞre om dine udfordringer med sprayerhovederne. Det skal vÊre nemt og ligetil at bruge vores produkter, og vi er kede af, at du har oplevet det modsatte. Vi tager dine observationer til os og kigger pÃ¥, hvordan vi kan gÞre sprayerne endnu bedre fremover 🙏

NÃ¥r det er sagt, sÃ¥ gÞr det os rigtig glade at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – og at du fik hurtig hjÊlp, selvom det var uden for Ã¥bningstid. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give alle vores kunder 💪

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r mulighed for at se den fulde effekt af produktet og alt virker nu, nÃ¥r det fÃ¥r lov at arbejde i grÊsset – og skulle du fÃ¥ fÃ¥ de mindste problemer eller hvis der stadig er problemer med sprayerhovedet, sÃ¥ stÃ¥r vi altid klar med til at hjÊlpe og finde en lÞsning pÃ¥ chatten, sÃ¥ du kan komme i mÃ¥l med plÊnen.

Tak fordi du delte din oplevelse – bÃ¥de det, der fungerede og det, der kunne vÊre bedre. Det hjÊlper os med hele tiden at blive skarpere 🌱

Proff Turf

Synes firmaet virker meget trovÊrdig

Synes firmaet virker meget trovÊrdig med god service. Men de bad mig sende billeder af min grÊsplÊne så de kunne råde mig til den bedste lÞsning, men efter jeg sendte billederne, hÞrte jeg aldrig tilbage. Nu er jeg så bare gået igangsat med deres standard plan for august, og er spÊndt på hvornår jeg ser et resultat.

2025幎8月4日

Proff Turf ApS からの回答

Tusinde tak for at du finder os trovÊrdige og for at dele, hvordan du har oplevet forlÞbet hos os 💚

Det er rigtig beklageligt, at du ikke hÞrte tilbage efter at have sendt billeder af plÊnen. Det er bestemt ikke sÃ¥dan, vi Þnsker at hÃ¥ndtere rÃ¥dgivning – vi forsÞger altid vores bedste for at alle kunder fÃ¥r svar pÃ¥ chatten indenfor 24 timer, men desvÊrre er sker der nogle gange fejl.

Vi håber at du har set resultater med produkterne og hvis du stadig står med uafklarede spÞrgsmål eller andet, så skriv endelig til os igen på chatten eller via mail info@proffturf.dk, så vil sÞrge vores bedste for at få rette op på den ulÊste besked fra sidst.

Det glÊder os, at du allerede er i gang med standardplanen for august – og ved behov vil vi selvfÞlgelig fÞlge op hos dig, sÃ¥ du ikke stÃ¥r uden svar. SÃ¥ skriv endelig, hvis det stadig er der. Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at sikre, at du snart oplever synlige resultater.

Tak fordi du deler denne oplevelse – din feedback hjÊlper os med at forbedre vores service og sÞrge for, at lignende ting ikke sker igen.

Hurtig levering lige til dÞren

Hurtig levering lige til dÞren
Og man får god råd og vejledning

2025幎7月24日

Tusinde tak for din fine anmeldelse, Jesper! 💚

Det glÊder os meget, at du har oplevet hurtig levering direkte til dÞren og samtidig fået god rådgivning. Det er netop sådan, vi Þnsker at skabe tryghed og tilfredshed hos vores kunder.

Tak fordi du er med ombord og tog dig tid til at skrive – vi sÊtter stor pris pÃ¥ det!

Proff Turf

Yderst nemt at påfÞre plÊnen

Yderst nemt at påfÞre plÊnen. Rigtig god guide på mail og hjemmesiden . Har den grÞnneste plÊne i mange år. Helt sikkert pengene vÊrd og vil bruge produkter fra proff turf fremover .

2025幎8月2日

Tusinde tak, Nicky, for din flotte anmeldelse! 🌱💚

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du synes, det er nemt at anvende produkterne, og at vores vejledninger har hjulpet dig godt pÃ¥ vej. Og selvfÞlgelig — at du har fÃ¥et en grÞnnere plÊne end i mange Ã¥r fÞr! Det gÞr os sÃ¥ stolte at hÞre.

Tak fordi du vil fortsÊtte med at vÊlge Proff Turf — vi lover at blive ved med at arbejde for at leve op til dine forventninger og er taknemmelige for at have dig med ombord.

Proff Turf

Super gode og effektive produkter og en

Super gode og effektive produkter og en virkelig grundig service/hjÊlp både fÞr og efter kÞbet. Mange anbefalinger herfra.

2025幎7月28日

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og anbefaling, Mikkel 💚

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de effektive produkter og grundig service — bÃ¥de fÞr og efter kÞbet. Det er netop sÃ¥dan, vi Þnsker, at vores kunder fÞler sig stÞttet hele vejen, sÃ¥ det gÞr os virkelig stolte at hÞre og vi takker mange gange for, at du deler din oplevelse og anbefaling — det betyder meget for os! 🌱

Proff Turf

Nemt og hurtig at sprede ud på plÊnen

Har kÞbt en pakke med forskellige gÞdningsprÊparater og det er meget nemt at sprede ud. Jeg har ikke brugt det lÊnge nok til at fortÊlle om det virker, men det er jeg nu ret sikker på at det gÞr. Men I skal absolut ikke vÊre nervÞse for om I kan finde ud af det. Har i en haveslange som kan nå haven rundt så er det nemt.

2025幎7月24日

Proff Turf ApS からの回答

Tusinde tak for, at du tog dig tid til at give feedback og tak for den flotte anmeldelse 💚

Hvor er vi glade for at hÞre, at du synes, det var nemt og hurtigt at sprede gÞdningsprÊparaterne ud pÃ¥ plÊnen – prÊcis som det skal vÊre 😊 Det glÊder os ogsÃ¥, at du fÞler dig tryg ved, at det virker, selvom du kun lige er kommet i gang.

Vi håber du er ligeså glad for produkterne og servicen, når du har testet effekten over lidt lÊngere tid, og står selvfÞlgelig altid klar med rådgivning undervejs ved behov.

Husk altid at benytte dig af chatten pÃ¥ hjemmesiden, hvis der er det mindste du bliver i tvivl om. Fedt at have din ombord, vi Þnsker dig den bedste sommer i haven. 🌱

Proff Turf

Godt tilfredse

Det de lover om deres produkter passer totalt. Min grÊsplÊne ser allerede efter en uge super ud.

2025幎7月9日

Proff Turf ApS からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! 💚 Vi er virkelig glade for, at du har taget dig tiden til at give din feedback. Hvor er det er helt fantastisk at hÞre, at vores produkter lever op til dine forventninger – og endda allerede har givet dig en grÊsplÊne, der ser super ud efter kun én uge - stÊrkt arbejde! 😍

Tusind tak for din tillid til Proff Turf – vi er så glade for, at du fik dine forventninger indfriet.

Du Þnskes en dejlig sommer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。