Vi har brugt DM Gulve et par gange over de seneste 10 Ã¥r, og arbejdet bliver altid udfÞrt helt professionelt. Kommunikationen med Dennis er yderst behagelig og han er utrolig flink (og meget hundevenl... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt DM Gulve til at fÃ¥ slebet, spartlet og lakeret vores gamle sildebensgulv, og resultatet er blevet helt fantastisk. Samtidig har vi fÃ¥et virkelig god service, rÃ¥dgivning og stor fleksibili... ãã£ãšèŠã
Vi har lige haft dmgulve ude og slibe vores plankegulv. Vi fik besÞg af to meget flinke gulvmÊnd, som var meget imÞdekommende. Vores gulv var blevet helt gult og har ikke vÊret slebet siden det blev l... ãã£ãšèŠã
Vi havde DM gulve til at slibe trÊgulvene i vores nye hus, hvor gulvene ikke var blevet passet og plejet siden 2008. Vi havde brug for vejledning og sparring ift. den bedste fremgangsmÃ¥de og Denni... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
"Vi er utroligt tilfredse- takâ
"Vi er utroligt tilfredse med det flotte arbejde, Dennis og hans team har udfÞrt med slibning og oliering af vores gulv efter husrenovering. De leverede et perfekt resultat på kort tid, var altid tilgÊngelige pr. telefon og gav os kompetent rådgivning hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!"
De flotteste gulve!
Vi er så glade for vores gulvslibning, som har givet hele vores hus et lÞft! Det er blevet så flot. Dm gulve var sÞde at snakke med og hele processen gik hurtigt og nemt, og gulvet står som nyt. De varmeste anbefalinger herfra!
Faglighed og personlighed i top
DMgulve prÊsterede en imponerende slibning og opretning af vores gulve til en fornuftig pris. Gode og sÞde folk hele vejen rundt.
Super flotte gulve
Super flotte gulve, vi har fået!
Og så tog Dennis virkelig hånd om kommunikationen med Þvrige håndvÊrkere, var fleksibel med tid og opgavelÞsning, lydhÞr og rundhåndet med fagligt super skarpe tips og vejledning - også til de gulve, der ikke skulle slibes og lakeres.
Klar anbefaling.
Super service og flot resultat!
Dennis tog sig tid til at komme med ekstraordinÊr rådgivning ift. vores gulve, det betÞd at vi både fik lagt en ny planke for et mere ens udtryk, slebet gulve i vÊrelser hvor vi havde afskrevet gulvene og et virkelig flot gulv i hele vores hus.
Hele vejen igennem god dialog og fantastisk service!
Kan varmt anbefale Dennis og dm gulve
Dmgulve har bragt nyt liv til de gamleâŠ
Dmgulve har bragt nyt liv til de gamle plankegulve i vores nye hus, vi er yderst tilfredse og kan varmt anbefale Dmgulve!
Super service
Vi har netop fået slebet vores gulve og er super godt tilfreds. Arbejdet er både flot udfÞrt og har vÊret meget effektivt
De varmeste anbefalinger herfra.
Super service
Super service, dygtigt hÃ¥ndvÊrk og enda til meget fair priserððœ
Tak for denne gang, vi er meget glade for det flotte resultat.
Flotte gulve og god kunde service
Vi havde Dennis forbi til en snak om vores gulv, og havde hurtig de helt rigtige råd til hvad vi skulle gÞre! Vi har fået de mest flotte gulve og den bedste kunde service. Vil 100 procent anbefale Dennis og Dm Gulve til andre
Flot håndvÊrk
Dennis og hans team, har udfÞrt super flot arbejde på vores gamle fyrtrÊsgulv. Prof arbejde og udfÞrelse. En sand fornÞjelse, og de bedste anbefalinger herfra
Top resultat og sublime service!
Havde selv afskrevet gulvene i min nye lejlighed (smÃ¥ 68 kvm) og var sikker pÃ¥, at de skulle udskiftes. Dennis lagde vejen forbi og forsikrede mig om, at ham og hans team vil kunne fÃ¥ det til at stÃ¥ som nyt. Den tvivl jeg havde herom mÃ¥tte jeg pakke pÊnt sammen da jeg sÃ¥ resultatet! SÃ
flot. Arbejdet var udfÞrt i topklasse og gulvene er som nye!
Jeg kan kun give DM-gulve mine varmeste anbefaler!
Opgave udfÞrt i Aarhus C
Opgave udfÞrt i Aarhus C, sep. 2021:
Dennis og hans team udfÞrte, til aftalt tid og pris, et solidt og godkendt stykke arbejde. Denne gang var det en slibning + sÊbebehandling af ca. 67 m2. plankegulv. Jeg er ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte nÊste gang!
Mange tak for hjÊlpen, Dennis!
Datoen som vi fik blev givet til en anden kunde
Vi havde desvÊrre en ret dårlig indledende oplevelse med DM Gulve. Vi var i dialog med DM Gulve om slibning og lakering af vores gulve og vi havde fået stillet en dato i udsigt. Dialogen var ikke sÊrlig tydelig så vi måtte spÞrge ind til flere ting i mail korrespondance, herunder hvor mange lag lak der blev påfÞrt, hvornår gulvet kunne bruges igen mm. Men så fik vi en mail om at den tid som vi havde fået stillet i udsigt var givet til en anden kunde. Forklaringen var, at samme dato altid bliver givet til to kunder. Det synes vi er dårlig behandling. Vi valgte ellers DM Gulve pga. de mange gode anmeldelser her på TP.
God rådgivning og hÞj kvalitet
DM Gulve leverede god rådgivning, godt arbejde effektivt, til tiden og til en god pris.
Jeg vil til enhver tid selv benytte og anbefale DM Gulve.
Fantastisk god oplevelse med DM
Fantastisk god oplevelse med DM - gulve. Rigtig god service og kÊmpe super resultat. EgetrÊs gulve med fantastisk slut resultat. DM - gulve var gode til at hjÊlpe med hvilken lak gulvene skulle have så det passede perfekt til vores Þnsker. KÊmpe anbefaling herfra
Grundig og serviceminded
Grundig og serviceminded. DM gulve har slebet og behandlet vores nye Douglas plankegulve i hele huset. Vi er meget glade for resultatet, det er blevet prÊcis, som vi Þnskede. Dennis og co. er gået grundigt til vÊrks og har fjernet alle ujÊvnheder og gab mellem plankerne, og har desuden vejledt os ift. behandling af gulvene. Meget professionelle og opmÊrksomme på vores behov. Stor anbefaling herfra.
Vi er meget tilfredse med resultatet
Vi er meget tilfredse med resultatet. Kan anbefale DM gulve.
Vi ringede til DM gulve en onsdag
Vi ringede til DM gulve en onsdag, og allerede mandag var han klar til at gå igang. Vi skulle have slebet hele 1 sal + trappen. Alt blev udfÞrt til UG, incl oprydningen efter endt arb. Vi kan anbefale DM gulve 100 %.
à rhus bedste!!
Super professionelt firma der leverer topkvalitet hver gang, til aftalt tid og til en fair pris!