Havde lidt problemer med forsendelsen ( ikke problemer med Dogs and friend ) Sendte en chat besked problemet blev lÞst og havde min pakke fÃ¥ dage senere. ð God service kan varmt anbefales ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SkÞnne produkter jeg modtog og dejlig ekstra overraskelser til bÃ¥de hunde og mennesker i form af godbidder og slik. Super service fra firmaet da min pakke var mistÊnkeligt lÊnge om at komme, tog de a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin hunde bilsÊde i lÊkker kvalitet. Skrev med dogandfriends inden jeg kÞbte, fordi jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l og de var hurtige til at svare tilbage. Hvis ikke vores hund sidder pÃ¥ forsÊdet sidder vor... ãã£ãšèŠã
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž Mange stjerner herfra. Dogsandfriends.dk leverer en hel fantastisk og personlig kundeservice. Hvad enten jeg skrev tidlig morgen eller sen aften, fik jeg hurtig svar og rigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til dogs and friends, din danskejet hundewebshop, hvor kÊledyrspleje og fornÞjelse mÞdes! Hos os finder du et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter, lige fra plejeartikler og sundt snacks til legesager og stilfuldt tilbehÞr, alt sammen skrÊddersyet til at forkÊle din bedste firbenede ven. Vi tror på at skabe en unik og personlig kundeoplevelse, hvor kundeservice er i hÞjsÊdet. Vores dedikerede team er altid klar til at hjÊlpe dig med at finde de perfekte produkter til din hunds behov og din livsstil. Vi strÊber efter at gÞre shopping hos os til en glÊdelig oplevelse fra start til slut.
é£çµ¡å
Alsikevej 12, 8920, Randers NV, ãã³ããŒã¯
- info@dogsandfriends.dk
- dogsandfriends.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Havde lidt problemer med forsendelsen (âŠ
Havde lidt problemer med forsendelsen ( ikke problemer med Dogs and friend )
Sendte en chat besked problemet blev lÞst og havde min pakke fÃ¥ dage senere. ð
God service kan varmt anbefales ð
Fantastisk kvalitet
Fantastisk kvalitet vi kÞbte en hunde kÞre taske som vi er mega glad for ðŸð
Hurtig levering og virkelig fineâŠ
Hurtig levering og virkelig fine produkter.
SÃ¥ fine produkter
SÃ¥ fine produkter
God kvalitet passer til beskrivelsen
Fin jakke men vil Þnske den gik lÊngerâŠ
Fin jakke men vil Þnske den gik lÊnger ned over ben bag på eller der var sat elastisk i
Hurtig levring og fine produkter
Hurtig levring og fine produkter. Min hund har taget sin nye kurv i brug og virker meget tilfreds.
Hurtig betjening og effektiv levering
Alt i alt en god oplevelse.
Super gode produkter og hurtig leveringâŠ
Super gode produkter og hurtig levering ð
LÊkker kvalitet
Fin hunde bilsÊde i lÊkker kvalitet. Skrev med dogandfriends inden jeg kÞbte, fordi jeg havde nogle spÞrgsmål og de var hurtige til at svare tilbage. Hvis ikke vores hund sidder på forsÊdet sidder vores hund på bagsÊdet mellem vored 2 bÞrn og det er der plads til, fordi hundesÊdet kan skubbes lidt sammen. Stor anbefaling herfra.
Hurtig vi og nem handel pÊn og nyttigâŠ
Hurtig vi og nem handel pÊn og nyttig taske ð
De lÊkreste produkter til hunde.
De lÊkreste produkter til hunde.
Virkelig god service.
Ekstra små overraskelser sammen med de bestilte varer.
Anbefaler webshoppen til alle hundeejere.
10 stjerner herfra
Meget hurtig svar pÃ¥ forespÞrgsel ogâŠ
Meget hurtig svar på forespÞrgsel og hurtig forsendelse.
Hurtig levring
Rigtig god service
Elsker at handle ved DogsandFriends, da der altid er rigtig god service og hurtig ekspedition.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ