Doksie.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Geniale produkter, nu kan jeg holde min kat med foder og medicin med to forskellige produkter fra Doksie. A4 samt A1. Foder 4 gange i døgnet og medicin om morgenen som desværre er for resten af livet.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Efter lidt korrespondance frem og tilbage af mit stativ med tilhørende skåle begyndt at virke, som det skal. det kan dog være svært at vide hvordan de skal sættes i gang som blind, men har fået god f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte denne automat til min kat, som hovedsageligt er ude om sommeren - så han kan godt være alene hjemme i en weekend engang imellem. Automaten er kommet ud i skuret, hvor han plejer at få mad.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

super tilfreds med foderautomaten 👍 den køre efter det jeg har programmeret den til 😃 den svinger lidt i gram 4-7g men det kan jeg godt leve med… fragten til adr var også problemfri. må dog indrømme... もっと見る

企業情報

1. ペット用品店
  2. ペットショップ

当該企業による記述

Dansk ejet webshop med hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig🐶🏠 Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem! Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. OBS ! Pr 15/10-24 er der kommet ny ejer af Doksie.dk. Al henvendelse der vedrører varer/produkter/aftaler osv FØR denne dato, bedes rettes til: EXX Brands ApS Vandmanden 12B, 9200 Aalborg SV

優良

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

Lækker lækker hundeseng.

Lækker lækker hundeseng.
Børnebørnene elsker at ligge i den.

2026年9月9日

Doksie.dk からの回答

Tusind tak for den skønne anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvor er det dejligt at høre, at hundesengen er et hit – og især at børnebørnene også har taget den til sig 😄🐾

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os 💛

5つ星のうち1の評価

Modtog aldrig varen

Modtog aldrig varen. Men pengene beholdt de!

2026年8月17日

Hej Jesper
Vi har straks haft fat i GLS for at se hvad der var sket.
Vi sendte den afsted 14.8 til Shell i Grindsted og du har fået en mail såvel som en sms om at pakken kunne afhentes der.
Da du ikke hentede den er den 25.8 sendt retur til os.
Vi ærgrer os over, at du ikke har taget fat i os fordi så havde taget action på det straks.
Vi sender din hundekurv afsted herfra i morgen - og beklager fra vores side at vi ikke har været obs på at den var kommet retur.
Bedste hilsner
Annette/Doksie

Fine løbere
God kvalitet

2026年8月28日

Tusind tak for de 5 stjerner, Liselotte ⭐️

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

Team Doksie

5つ星のうち1の評価

……..

Gentagne forkerte levereringer.

2026年8月13日

Hej Therese

Vi beklager selvfølgelig, at der skete en fejl i forbindelse med leveringen.

Vi må dog indrømme, at vi er rigtig kede af, at din tidligere 5-stjernede anmeldelse nu er ændret til 1 stjerne på baggrund af denne fejl. Du modtog ved en fejl en vare, som ikke var din, og så snart vi blev opmærksomme på det, sørgede vi for, at varen blev afhentet igen på din adresse, så du ikke selv skulle stå med besværet.

Vi laver indimellem fejl – selvom vi selvfølgelig gør alt for at undgå dem – og når det sker, forsøger vi altid at tage ansvar og løse problemet hurtigt og ordentligt.

Derfor er vi oprigtigt ærgerlige over, at denne episode har ændret din samlede oplevelse af Doksie fra 5 til 1 stjerne. 🐾

Team Doksie

5つ星のうち5の評価

Super gode tilbud og vi modtag varen…

Super gode tilbud og vi modtag varen hurtigt efter køb. Det er det lækreste bilsæde til Leo, blev brugt til at hente Leo hjem fra opdrætteren og han lå godt og trygt hele vejen hjem😊

2026年8月12日

Doksie.dk からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚
Hvor er vi glade for at høre, at både tilbuddet og den hurtige levering levede op til forventningerne.

Og hvor dejligt, at Leo kunne blive hentet hjem i sit nye bilsæde og lå trygt og godt hele vejen 🐶🥰
Vi ønsker jer rigtig mange gode og trygge ture sammen.

Doksie 🐾

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og lever 100 % op til…

Hurtig levering og lever 100 % op til hvad der skrives om de hunde sæder og hynde❤️ lækker kvalitet... Handler gerne her igen❤️

2026年8月9日

usind tak for din skønne anmeldelse, Tina ❤️
Hvor er det dejligt at høre, at både levering, sæder og hynder lever helt op til forventningerne – og især at du er glad for kvaliteten.
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Doksie igen 🐾❤️

Alt gik som planlagt

Alt gik som planlagt bestilling betaling og levering.
Min hund lagde sig kurven og så tilfreds ud 🤗🐾🐾🐶🦴

2026年8月10日

Tusind tak for de 5 stjerner, Iben ❤️
Dejligt at høre, at både bestilling, betaling og levering gik helt efter planen.
Og vigtigst af alt: at kurven blev godkendt med det samme af den firbenede hovedperson 🐾🐶❤️

5つ星のうち5の評価

Fin seng Dusty har fået og hun er mega…

Fin seng Dusty har fået og hun er mega glad for den, de "gamle" senge kommer nu i sommerhuset
Hilsen Dysty og Connie

2026年8月9日

Kære Connie og Dusty ❤️
Hvor er det dejligt at høre, at den nye seng er blevet godkendt – så meget, at den gamle nu kan gå på velfortjent sommerferie 😄🐶
Vi håber, Dusty får rigtig mange gode lure i sin nye seng.

Tak for de 5 stjerner ⭐️

Tusind tak for de 5 flotte stjerner, Tove 🐾

Hvor er det dejligt at høre, at du både var glad for tilbuddet og den hurtige levering. Det betyder virkelig meget for os.

Super god service

God service og super hurtig levering

2026年4月17日

Hej Lene
1000 mange tak. Det betyder mere end du tror at sende feedback til os.
Rigtig god weekend fra Team Doksie og Alba

5つ星のうち5の評価

Min hund er vild med sin doughnut

Min hund er vild med sin doughnut! Han slæber den rundt i huset og op i sofaen 😅

2026年4月11日

Doksie.dk からの回答

Tusind tak for den skønne anmeldelse 😍
Hvor er det dejligt at høre, at doughnutten er godkendt — også til sofahygge og små transportture rundt i huset 😄🐶
Vi bliver så glade for at høre, når vores produkter skaber glæde hos både hund og hjem.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Produkt af god kvalitet til billige penge.

2026年4月9日

Tusind tak for din anmeldelse, Kent 🙏
Det betyder så meget for os at høre, at du både er glad for leveringstiden og kvaliteten.
Vi gør os umage med hver eneste ordre. Så det er fedt, når du melder tilbage. TAK for det!

Alba & teamet bag Doksie 🐶

5つ星のうち5の評価

Super service og god kvalitet

Har bestilt 3 hunde senge og de kom hurtigt der var desværre et hul i den ene men da jeg kontaktet dem sendte de en ny med det samme som min hund glæder sig til. Vi bestiller klart her fra igen.

2026年4月5日

Doksie.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Dennis.

Det betyder så meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er selvfølgelig kede af, at der var et hul i den ene seng, men vi er rigtig glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning.

Tak for tilliden – og for at handle hos os.

En ekstra hilsen fra Alba, som helt sikkert også synes, at 3 hundesenge lyder som en god idé:-)

5つ星のうち3の評価

Blandet oplevelse

Jeg har købt 2 donut hundesenge, og blev desværre skuffet. Den “høje” kant er meget flad, nærmest ikke højere end resten af donutten. Desuden ligger fyldet i donutten dårligt, hele bunden er ikke dækket af fyld. De steder der ikke fyld, ligger hunden nærmest direkte på gulvet. Havde jeg betalt fuld pris for dem, var de blevet sendt retur med det samme.

Jeg købte også nogle hundetæpper, som jeg indtil videre er glad for😊

2026年3月23日

Hej Bodil

Tusind tak for din ærlige og grundige anmeldelse – det sætter vi virkelig pris på

Det lyder ikke som den oplevelse, vi ønsker, at du skal have med vores donuts. Når sengene pakkes, kan fyldet nogle gange lægge sig under transporten, og derfor er det vigtigt, at de rystes godt igennem og formes, så fyldet fordeler sig korrekt og kanten får sin fulde højde.

Ud fra din beskrivelse kunne det tyde på, at de ikke er blevet rystet helt igennem – og så får man desværre ikke den komfort og støtte, som de er designet til.

Når det er sagt, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig godt videre. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@doksie.dk, så finder vi en løsning sammen – for det skal selvfølgelig være i orden

Og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for hundetæpperne – det betyder meget for os

5つ星のうち4の評価

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - træningsmåtterne var over al forventning, mens donut hundesengen var en lidt mere “flad fornemmelse” - hunden er dog stadig glad for den!

2026年3月26日

Hej Annette

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på

Hvor er det dejligt at høre, at både leveringen og træningsmåtterne levede op til forventningerne. Og skønt, at din hund allerede er glad for donut-sengen 🐾

I forhold til “den flade fornemmelse” vil vi lige give et lille tip: Donut-sengen har rigtig godt af at blive rystet godt igennem og “puffet op”, når den pakkes ud – så får den sin fulde fylde og blødhed frem. Det gør ofte en stor forskel i oplevelsen.

Hvis du stadig ikke er helt tilfreds, så skriv endelig til os – vi vil altid gerne finde en løsning, så både du og din hund bliver helt glade for.

Alba & team Doksie 🐶

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og varer der lever op…

Hurtig levering og varer der lever op til beskrivelsen

2026年3月25日

Doksie.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Dorte.

Det gør os rigtig glade at høre, at du oplevede hurtig levering, og at varerne levede op til beskrivelsen. Tak fordi du handlede hos Doksie.

5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds 👌🏼alt fungerede perfekt…

Meget tilfreds 👌🏼alt fungerede perfekt - super service og lækre produkter

2026年3月21日

Doksie.dk からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤍

Det gør os simpelthen så glade at høre, at alt spillede – lige som det skal.
Vi lægger virkelig hjerte i både service og produkter, så din feedback betyder meget.

Håber du (og måske en firbenet ven 🐶) får masser af glæde af det hele!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。