企業が回答しました
Wat een prachtig assortiment!! Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook w... もっと見る
企業が回答しました
Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... もっと見る
Prima levering en contact. Wijnen met prima prijs- /kwaliteitverhouding uit een voor particulieren enigszins ondergewaardeerd wijnland, wat overigens geheel onterecht is. Voordeel is dan wel weer dat... もっと見る
企業が回答しました
DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.
Martin Leliveltstraat 26, 7131 ZK , Lichtenvoorde, オランダ

DokterMaler からの回答
Mark heeft het heel goed gedaan, de omgeving was perfect, de hapjes verrukkelijk.
Helaas voor jullie bedrijf:
Ik hou niet van Duitse wijn.
Veel succes verder.

DokterMaler からの回答
Wat een prachtig assortiment!!
Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook wat prijs betreft.

DokterMaler からの回答
DokterMaler staat garant voor mooie duitse kwaliteitswijnen van een groot scala aan duitse wijnboeren; van klein naar groot, etc er is keuze zat voor ieders portemonnee!

DokterMaler からの回答
Goede info over de wijn/producent
Redelijke prijs
Goed verpakt snel bezorgd

DokterMaler からの回答
Mooi assortiment met redelijke prijzen. Persoonlijke service met bezorgen in de regio.

DokterMaler からの回答
Interessante nieuwe proposities. Lekkere wijn snel geleverd. Onjuistheid bij een levering op prettige wijze in korte tijd opgelost.

DokterMaler からの回答
Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin hand in hand met Duitse degelijkheid 😀.

DokterMaler からの回答
Naast de heerlijk wijn ook prima service. Bij de ontvangst van mijn pakket ging iets verkeerd bij de bezorger. Kan gebeuren, Mark heeft net zolang met DPD aan de lijn gehangen tot het was opgelost en hield mij ondertussen steeds op de hoogte.

DokterMaler からの回答
Goede service. Bij de bezorgdienst zat vertraging. Bij navraag bij DokterMaler was de service snel. Heb het pakket ontvangen. Gewoon goed!

DokterMaler からの回答
Snel in huis met interesante omschrijving van bestelde wijn. Perfect.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。