レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin ha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een prachtig assortiment!! Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook w... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima levering en contact. Wijnen met prima prijs- /kwaliteitverhouding uit een voor particulieren enigszins ondergewaardeerd wijnland, wat overigens geheel onterecht is. Voordeel is dan wel weer dat... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Lekkere wijn!

Duidelijke website, goede service, lekkere wijn!

2025幎10月14日

DokterMaler からの回答

Hartlijk bedankt Martien voor je 5 sterren en geniet van de wijn.

5぀星のうち5の評䟡

Die A4'tjes erbij met proefnotities!

Die A4'tjes erbij met proefnotitie en de achtergrond van de wijn. Fantastisch verzorgd. Niet alleen lekkere wijn drinken maar ook nog eens kennis opdoen over wat je nu eigenlijk drinkt! Heel fijn 🥂!

2025幎10月13日

DokterMaler からの回答

Dank je wel Henk voor het compliment. We wensen je veel proefplezier.

5぀星のうち5の評䟡

Prima wijn die dik aan de verwachtingen voldoet..

Prima wijn die dik aan de verwachtingen voldoet en snelle levering na besteld te hebben
tot slot: verdere info was correct over jullie bedrijf
afz. oud- horecadirekteur.

2025幎10月13日

Beste Henk,

bedankt voor je revieuw en natuurlijk de 5 sterren. Veel proefplezier met de wijn.

Snel

Snel, goed, compleet en kwaliteit.

2025幎9月22日

DokterMaler からの回答

Dank je wel Koos voor de mooie recencie en de 5 sterren.

rose van hoge kwaliteit

rosé is van hoge kwaliteit.
ook nog gewoon goed en snel leveren.
bovendien zeer goed verpakt.
groet Alexander Bax

2025幎9月23日

DokterMaler からの回答

Dank je wel Alexander. En ja, we zijn het met je eens, onze rosé is erg lekker, al hebben we er maar een paar omdat we ook erg kritisch zijn. Veel proefplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goede aanduiding levertijd, heerlijke wijnen!

2025幎9月3日

DokterMaler からの回答

Dat van die heerlijke wijnen kunnen wij alleen maar onderschrijven.
Veel proefplezier en hartelijk dank voor de 5 sterren.

Jederzeit Doktermaler!

De 0% champagne (Jederzeit) is echt heerlijk. Onvergelijkbaar met andere.
De persoonlijke service was ook uitstekend. Aanrader!

2025幎8月18日

DokterMaler からの回答

Dank je wel Helene. En we zijn het met je eens, de Neuspergerhof Jederzeit 0,0% Sparkling is een absolute topper.

Goed

Goed overzichtelijke website, bijgevoegde proefnotities en vlotte levering.

2025幎8月25日

DokterMaler からの回答

Hartelijk bedankt Ton voor je complimenten en de 5 sterren. We wensen je veel proefplezier.

5぀星のうち5の評䟡

Prettig contact en lekkere wijnen

Er is altijd een snelle afhandeling van de bestelling en wanneer er iets fout gaat wordt het altijd op een fijne manier hersteld. Waarbij het persoonlijke contact prettig is.

2025幎8月15日

DokterMaler からの回答

Fijn Joke, dat je ons waardeert en hartelijk bedankt voor de 5 sterren.

Snel juiste spullen geleverd

Snel juiste spullen geleverd. Beschrijving van de wijn klopte!

2025幎8月13日

DokterMaler からの回答

Hartelijk bedankt Maartje voor je recensie. Het klinkt een beetje alsof het je verbaast dat de beschrijving van de wijn klopte.

Elke wijn wordt door ons samen geproefd en beoordeeld aan de keukentafel. Dit, nadat we de wijn eerst een keer bij de wijnboer hebben geproefd. Zijn we er beiden positief over dan komt de wijn in ons assortiment. En zo komt de beschrijving tot stand.

Wij wensen je veel proefplezier.

Heldere afspraken.

Heldere afspraken.
Ik zou graag bij de informatie over de wijn het alcoholpercentage vermeld zien!

2025幎8月13日

DokterMaler からの回答

Hartelijk dank voor uw recensie op Trustpilot. Dank voor de goede suggestie om het alcoholpercentage bij de wijninfo te vermelden.

Veel proefplezier!

5぀星のうち4の評䟡

Een aanwinst voor de wijnliefhebber.

Mooie en ruime selectie Duitse wijnen, plezierig contact, een aanwinst voor een ieder die Duitse wijnen beter wil leren kennen.

2025幎8月19日

DokterMaler からの回答

Dat horen wij graag. Wij hopen (en denken) voor liefhebbers van Duitse wijn zeker een aanwinst te zijn.

Veel plezier met de wijn.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。