Elendig opplegg! Fikk beskjed via linken om at pizzaen var levert uten at den var det. MÃ¥tte da ringe og spÞrre om hvor det ble av pizzaen. Fikk beskjed om at den var pÃ¥ vei. SÃ¥ gikk det 20 minutter o... ãã£ãšèŠã
Bestilte kebabpizza fra avdelingen pÃ¥ GjÞvik. Trist, smaklÞs, og MINIMALT med kebabsaus pÃ¥ pizza'en. Kontaktet kundeservice og klaget. Fikk rabattkode pÃ¥ medium pizza som mÃ¥tte benyttes innen 30 da... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r man bestiller pizza for levering 15 timer frem i tid, sÃ¥ forventer man presis levering. Levering 33 minutter for sent. Gjelder Dominos Kolbotn. Ingen orientering om forsinket levering. ForhÃ¥ndsbet... ãã£ãšèŠã
- ãã¶åº
- ãªã³ã©ã€ã³é£å泚æãµãŒãã¹
- ãã¶ã®å® é
- ãã¶ã®ãã€ã¯ã¢ãŠã
- æã¡åž°ããµãŒãã¹
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
i 1960 åpnet Domino's Pizza sin fÞrste restaurant i byen Ypsilanti i Michigan i USA. Siden den gang har kjeden vokst til åha restauranter i 77 land og består i dag av mer enn 13.000 enheter. Domino's visjon er å levere kvalitetspizza til en rimelig pris.
SÞrkedalsveien 9, 0369, ãã«ãŠã§ãŒ
- dominos.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Restaurant ga ut mat til feil person
Betalte ordre ble utlevert til feil person. Restauranten nektet både ny mat og refusjon. Dette gjelder Dominos Nydalen i Oslo.
Lâ hygiÚne laisse plus quâà désirer..!
Je commande une pizza à emporter.. à Lisieux..au moment où je viens la chercher⊠une employée qui faisait le ménage à grandes eaux sans gants.. une heure avant la fermeture de 14 h..ð.. Bref⊠me demande « Quel nom..? »⊠disparait derriÚre le comptoirâŠdécoupe la pizza en parts et vingt secondes plus tard : Ose me dire quâelle a eue le temps de se laver les mains ð€š de découper.. et de réapparaître⊠Bref⊠jâai donc laissé la pizza..!
Apparemment la notion dâasepsie⊠ne fait pas partie des prérogatives de lâenseigne. ou tout du moins dâune partie du personnel ð€·..!!
StÃ¥r at det tar 20 minutter til den erâŠ
StÃ¥r at det tar 20 minutter til den er klar men tok 2 timer, tÞr pizza ogsÃ¥ âŠ
I had a wonderful experience withâŠ
I had a wonderful experience with Domino's pizza in Tonsberg today.A huge thank youð€to Ahmad and Shwat for taking the effort to make a delicious pizza to the little boy so he could celebrate his birthday.This was at closing time,and the order had not been processed for some reason. This wonderful guys turned on the oven and made this happened. Thank youð€
Tredegar & Ebbw Vale horrible foodâŠ
Tredegar & Ebbw Vale horrible food pizza is very bad and need to remortgage house to afford one.
Dyr og dÃ¥rlig pizza hvis man kan kalleâŠ
Dyr og dårlig pizza hvis man kan kalle det det.
Bestilte kebabpizza fra avdelingen pÃ¥âŠ
Bestilte kebabpizza fra avdelingen på GjÞvik. Trist, smaklÞs, og MINIMALT med kebabsaus på pizza'en.
Kontaktet kundeservice og klaget. Fikk rabattkode på medium pizza som måtte benyttes innen 30 dager. Ikke så mye å juble for, med tanke på at de kjÞrer dette tilbudet hver uke uansett.
Calling for an order the staff workingâŠ
Calling for an order the staff working there are very rude and aggressive when trying to seek help.
Not authentic Italian but it hits theâŠ
Not authentic Italian but it hits the spot. Tracker app is cool. 2 for 1 deals are the way to go
Bestilte 2 stk pizza pÃ¥ Domino`sâŠ
Bestilte 2 stk pizza på Domino`s GjÞvik. En med spicy chiken og en med pepperoni. Når jeg kom hjem å vi skulle spise så var det en med kylling og en med skinke. Den med skinke var tydelig oppvarmet, var tÞrr seig å kald. Jeg sendte inn mld til Domino`s, fikk svar etter 5 dager hvor dem beklaget det hele. Erstatningen dem tilbyr er 50% rabatt på neste pizza jeg kjÞper. Jeg smakte på den pizzen med skinke den smakter dritt.. Jeg la ogaså ut kommentar via facebook den var dem raske med å slette, det var gjort ilÞpet av 1 time. Men å svare kundene fÞrst etter 5 dager det gjÞr dem. Dem driter i kundene sine. Jeg kommer aldri til å sette mine bein innafor dÞrene der igjen. Det er for mange pizza restauranter som selger god pizza.
MisfornÞyd/ alt for sen levering! Ingen oppfÞlging!
Når man bestiller pizza for levering 15 timer frem i tid, så forventer man presis levering. Levering 33 minutter for sent. Gjelder Dominos Kolbotn. Ingen orientering om forsinket levering. Forhåndsbetalt via app, så da betaler man full pris for elendig service. Styr unna! Velg Pizzabakeren, de kan du stole på!
Kald, seig, usmakelig pizza - fravÊrende kundeservice
Forhåndsbestilte pizza fra Dominos SkÞyen via app 2,5 t fÞr levering. Pizza jeg fikk levert var iskald, steinhard og var helt uspiselig.
Tok kontakt med Dominos og ba de sende ny ordre, men da måtte jeg ta kontakt med kundeservice 2 dager etter, da de var stengt i helgen.
Etter 10 dager har jeg fortsatt ikke hÞrt noe (5-7 dager respons).
Pizzaen er uspiselig, kundeservicen er ikke-eksisterende. Styr langt unna.
IKKE BESTILL
IKKE BESTILL! Sa den var levert etter TO timer men det var den ikke. Ga uttrykk for vår misnÞye to ganger på telefon men det var ingen interesse for å fikse situasjonen fra de ansatte. Fikk beskjed om å sende epost. Absolutt ingen service og det ble ingen pizza.
Veldig useriÞst
Veldig useriÞst, ventet 3-4 timer 1 gang i helgen og andre gangen ringer jeg etter 1-2 timer og spÞr etter hvor det blir av pizza. Da skylder de på at budet hadde prÞvd å ringe. BlÞffmakeri og bortkasta tid
Skulle bestille en pizza pÃ¥ nett fraâŠ
Skulle bestille en pizza på nett fra den nye restauranten på GjÞvik. Fikk lagt varen i kurven, fylte inn alt av opplysninger og i det jeg skulle sjekke ut fikk jeg beskjed om at den nye restauranten ikke engang har denne pizzaen... Uprofft.
Elendig opplegg
Elendig opplegg! Fikk beskjed via linken om at pizzaen var levert uten at den var det. Måtte da ringe og spÞrre om hvor det ble av pizzaen. Fikk beskjed om at den var på vei. Så gikk det 20 minutter og ennå ingen pizza. Ringte til dominos en gang til. Nå sa de at pizzaen var 2 minutter unna. Etter 10 minutter kom den. Kald naturligvis. Så aldri mer dominos!
Delivery was fine
Delivery was fine, I was not pleased with the pizza. It was over cooked first of all, and very stingy with the toppings. I'm not even sure if there was even any cheese. Also had way too much garlic.
Alltid forsinkelser uansett!!!
Det er forsinkelser på levering hver gang. Selv om Þnsket tidspunkt er flere timer frem, i mitt tilfelle 2 så er bestillingen ca 30 minutter forsinket!!
HåplÞst å forholde seg til. Finnes nok av andre gode alternativer som er mer presise. Styr unna om du ikke har noen timer til overs å vente.
Helt rÊva og uhÞflig sjÃ¥fÞr som kom Ã¥âŠ
Helt rÊva og uhÞflig sjåfÞr som kom å leverte i Fredrikstad.
Ikke bra opplevelse !!!!!!!! ð€¬ð€¬
Dessverre var det ikke jeg som tok pizzaene imot ð€¬
1 time etter avtalt levering endte viâŠ
1 time etter avtalt levering endte vi opp med Ã¥ hente pizzaene selv ð€·