Domino's Pizza Sverige - Majorna レビュー 5

2.6

Karl Johansgatan 82, 41455 Gothenburg, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

The best pizza in town! Great service and great staff! Definatley my favourite pizzeria! I do really miss my favourite dipp though: sweet chilli

企業情報

1. ピザ店
  2. アメリカ料理店
  3. ピザの宅配
  4. ピザのテイクアウト

当該企業による記述

Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!

• Karl Johansgatan 82, 41455, Gothenburg, スウェーデン

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dom har inget telefonnummer där man kan…

Dom har inget telefonnummer där man kan ringa till kundtjänst. Dom hänvisar till mejl, när man mejlar Dom hänvisar Dom till butiken och butiken hänvisar till kundtjänst. En evig rundgång till kunden tröttnar.
Jag kommer inte att tröttna att kontakta dom. Ett jäkla svineri från Dominos....

2026年3月19日

Hej Djordje,

Tack för din återkoppling. Vi vill uppmärksamma att vi har besvarat frågan vid samtliga tillfällen. Trots att det inte finns något telefonnummer till kundtjänst och att ärendet har gått via mejl och butiken, har vi fortsatt att ge svar varje gång.

Ha en fin kväll,

Vänliga hälsningar
Rosie
Customer Service Representative
Domino’s Pizza Sweden | www.dominos.se

Shitty leveranstid

Tredje gången i följd som jag beställer med leverans och blir besviken. Har förstått att Domino`s använder egen leveransservice. Försenat med 45 minuter plus varje gång, lika med kall mat. Och telefonnumret på sajten går till Malmö, där ingen såklart svarar om man vill reklamera. Kommer inte att beställa mat därifrån igen.

2023年12月27日

Domino's Pizza Sverige - Majorna からの回答

Hej , tack för din feedback! Vi är ledsna att du hade en dålig upplevelse hos Domino’s. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se och berätta mer om din upplevelse? Vi vill gärna ta en närmare titt och förbättra Domino's. Ha en bra dag! Mvh, Maja från Domino's kundtjänst

5つ星のうち1の評価

Vi beställde pizza och kycklingvingar…

Vi beställde pizza och kycklingvingar och fick in en visuell katastrof till pizza som mer liknade en hundspya toppad med HP-sås än någonting annat, pizzan smakade vedervärdigt och var helt oätlig. Vi försökte oss på kycklingvingarna men brände oss ordentligt i munnen då dessa tydligen inte friterades utan tillagades i mikrovågsugn, dessutom osaltade och helt smaklösa. 289:- rätt ner i soptunnan.

2023年6月23日

Domino's Pizza Sverige - Majorna からの回答

Hej Jesper, tack för att du delar dina synpunkter med oss! Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se så att vi kan ta en närmare titt på din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

5つ星のうち5の評価

The best pizza in town!

The best pizza in town!
Great service and great staff! Definatley my favourite pizzeria!
I do really miss my favourite dipp though: sweet chilli

2022年4月29日

Domino's Pizza Sverige - Majorna からの回答

Hi and thanks for your feedback! We appreciate it and we are glad you had a great experience. If you have any questions or recommendations, you can always contact us at info@dominos.se and we will be glad to help you. We look forward welcoming you again to Domino's. Have a nice day! Kind regards, Alice from Domino's customer service

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。