Heel fijn en klantvriendelijk bedrijf. Ik belde voor advies en kreeg veel meer. Oscar hielp me aan een Domotica oplossing die veel meer kon en betaalbaarder was dan aanvankelijk gedacht. Ook tijde... もっと見る
企業が回答しました
heb een HCL met toebehoren aangeschaft bij domotica gigant. eerst zelf geprobeerd om alles aan te sluiten maar liep ergens tegen aan. Even gebeld met domtica gigant en ze konden mij telefonisch s... もっと見る
企業が回答しました
Vorige week bestelde ik 's avonds een Homey Pro welke volgens de website op voorraad was. De volgende dag kreeg ik een keurige mail dat deze helaas toch uitverkocht was máár dat ze mij niet wilden... もっと見る
企業が回答しました
Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een huis. Ruim 7 jaar met de bouwverlichting nog aan het plafond hebben de mensen van DomoticaGIGANT ons de sfeer in huis gegeven. Professionele spullen,... もっと見る
企業が回答しました
We vinden het belangrijk om meervoudige waarde toe te voegen aan onze samenleving. Met onze Domotica en IoT oplossingen is onze invloed op de maatschappij van grote toegevoegde waarde door zo onafhankelijk mogelijke betaalbare, kostenbesparende, kwalitatief hoogwaardige en gezondere elektra installaties voor een zo levensloopbestendig mogelijke, comfortabele en veilige leefomgeving te creëren. We zijn er trots op om een gezonde marktleider te zijn voor slimme leefomgevingen voor zowel bedrijven als particulieren met een primaire focus op open (merk onafhankelijke) standaarden op basis van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde en hoogst haalbare kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie binnen de Benelux.
Vonderweg 28, 7468 DC, Enter, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Duidelijke website en snelle levering.
Echt een aanrader.

domoticaGIGANT からの回答
Ze hebben goede kennis van zaken en geven goed advies

domoticaGIGANT からの回答
Een hele prettige webshop, veel aanbod met een prima prijs/kwaliteit verhouding! Daarnaast zeer deskundige en enthousiaste medewerkers! Aanrader!

domoticaGIGANT からの回答
Een Homey gekocht bij deze webshop en ben erg tevreden over de duidelijke uitleg van het personeel. Bestelling erg snel geleverd.

domoticaGIGANT からの回答
heb een HCL met toebehoren aangeschaft bij domotica gigant.
eerst zelf geprobeerd om alles aan te sluiten maar liep ergens tegen aan.
Even gebeld met domtica gigant en ze konden mij telefonisch super helpen en alles werkt nu goed.
bedankt domotica gigant.

domoticaGIGANT からの回答
grote kennis en kunde voor het verzorgen van alle draadloze bedieningen.
je kan 't haast zo gek niet bedenken of men weet bij Domoticagigant de juiste oplossing, chapeau!!

domoticaGIGANT からの回答
Ook een klein bestelling snel en professioneel afgehandeld

domoticaGIGANT からの回答
Bestelling werd snel geleverd en werkt perfect.

domoticaGIGANT からの回答
Uitstekende kennis van zaken bij de domoticagigant. Topkwaliteit voor een goede prijs.

domoticaGIGANT からの回答
Goede service en snelle levering met een persoonlijke tint.

domoticaGIGANT からの回答
Fijne shop met goede domoticaproducten. Ze hebben bovendien veel kennis van zaken en hebben ons fantastisch op weg geholpen met de Fibaro HomeCenter 3. Tijdens de installatie van wat zaken ging er iets mis en met 1 telefoontje werd het opgelost. Aanrader dus.

domoticaGIGANT からの回答
Zeer goede ervaring met dit bedrijf gehad. Snel, persoonlijk en vooral veel kennis over hun producten. Helpen mee met out of the box denken voor oplossingen, ook buiten de gevestigde systemen om.

domoticaGIGANT からの回答
Fijn bedrijf, dat goed meedenkt en op tijd en boven verwachting levert en uitvoert. Dank Oscar en Lenn voor de uitstekende service.

domoticaGIGANT からの回答
Goed en passend advies voor onze vragen. Snelle levering en als het nodig was kon de installatie voor ons geregeld worden door een erkende installateur. Door dat e fijne ondersteuning en het gebruikersgemak was de installatie voor ons prima te realiseren. We zijn erg tevreden met het uiteindelijke systeem.

domoticaGIGANT からの回答
Super mooi / makkelijk & betaalbaar systeem , ook voor privégebruik echt een aanrader, je kunt werkelijk alles via je smartphone bedienen , ik ga het zeker nog uitbreiden.
Domotica Gigant , gigantisch goed 👍🏼

domoticaGIGANT からの回答
Goede hulp gehad bij het herstellen van mijn eigen configuratie fouten!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。