レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kupiłem dekorację ścienną do biura i muszę przyznać, ÅŒe zrobiła świetne pierwsze wraÅŒenie. Wygląda nowocześnie, ale nie przesadza z formą. Dostawa była ekspresowa, a montaÅŒ banalnie prosty. Na pewno j... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jedna z rzeczy, które uwielbiam w tym sklepie, to spokojny, przytulny styl całej marki. Widać, ÅŒe prowadzą go osoby z pasją do wnętrz. Nawet samo opakowanie było przemyślane i estetyczne.

5぀星のうち5の評䟡

Neonowa dekoracja ścienna wygląda nowocześnie, ale nie nachalnie. Daje fajny akcent w pokoju mojego syna i wieczorem robi świetny klimat. MontaÅŒ był bardzo prosty. Polecam kaÅŒdemu, kto chce dodać troc... もっず芋る

䌁業情報

1. 倉庫

圓該䌁業による蚘述

Domstylu.com to sklep internetowy z dekoracjami do domu, który pomaga tworzyć przytulne i stylowe wnętrza. Oferujemy starannie wybrane obrazy, zegary, lampy, wazony i dodatki, które nadają charakter kaÅŒdemu pomieszczeniu. Współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami i partnerami logistycznymi, aby zapewnić bezpieczne zakupy i dostawę na terenie całej Polski. Oferujemy 30 dni na zwrot oraz bezpieczne metody płatności, m.in. kartą, PayPal i BLIK. Naszym celem jest, aby urządzanie domu było proste, przyjemne i dostępne dla kaÅŒdego.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Słabej jakości dropshipping z Chin

Słabej jakości dropshipping z Chin. Nazwa i opisy na stronie zachęcające i bardzo mylące. Sugerujące Polskie produkty. Czekanie na zamówioną lampę ponad miesiąc. Informacje o zatrzymaniu produktu w porcie chińskim i konieczności kontaktu z tymÅŒe portem z mojej strony jako kupującej. Bardzo słaby kontakt - na telefon nie idzie się dodzwonić - jest zresztą zagraniczny. Na e-mail odpowiadają chyba jakieś boty. W końcu po wielu wiadomościach i naciskach lampa dotarła do mnie - znacznie słabszej jakości niÅŒ się tego spodziewałam - cena nie adekwatna. Z decydowanie odradzam kaÅŒdemu.

2026幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Niestety dopiero po płatności się

Niestety dopiero po płatności się zorientowałam . Człowiek jednak nie mądry jest , a juÅŒ przed zamówieniem coś mi nie pasowało , ÅŒe storna miała zle odmienioną formę i siedziba w Holandii , a identyczną lampę znalazłam na alliexpres , ale i tak zamówiłam . Teraz wątpię czy to przyjdzie 500 zł w plecy . Zgłosiłam do banku o zwrot , ale blik to nic nie odzyskam . Nauczą na przyszłość aby najpierw przed zamienień sprawdzać opinie o sklepie przed zakupem .

2026幎4月8日
5぀星のうち1の評䟡

Nie polecem i stanowczo przestrzegam

Nie polecem i stanowczo przestrzegam. Dostałem inny towqr niÅŒ zamówłem. A po zgłoszeniu tego dostałem taka odpowiedz: "Aby ułatwić Ci sprawę, moÅŒemy zaoferować 20-procentowy zwrot części ceny zakupu, jeśli zdecydujesz się zatrzymać produkt – bez konieczności jego zwrotu. Ta opcja pozwala Ci zaoszczędzić czas i wysiłek związany z wysyłką produktu z powrotem.

Ponadto, poniewaÅŒ zwroty wiąŌą się z wysoką emisją CO₂, wysokimi kosztami wysyłki i potencjalnymi opłatami celnymi, wybór tej opcji jest równieÅŒ bardziej zrównowaÅŒony i często stanowi najprostsze rozwiązanie. Jeśli uznasz, ÅŒe to odpowiednie rozwiązanie dla Ciebie, mogę je zrealizować od razu.

Oczywiście, jeśli wolisz zwrócić produkt, to równieÅŒ nie ma ÅŒadnego problemu. Oto jak to działa:

Produkt moÅŒna odesłać w ciągu 30 dni od otrzymania w oryginalnym opakowaniu i w stanie nienaruszonym.
W tym przypadku koszty wysyłki zwrotnej oraz ewentualne opłaty celne pokrywa klient.
NaleÅŒy skorzystać z metody wysyłki z moÅŒliwością śledzenia przesyłki, poniewaÅŒ zwrot kosztów moÅŒe zostać zrealizowany dopiero po bezpiecznym dotarciu produktu. Dzięki numerowi przesyłki moÅŒemy zlokalizować paczkę.

Adres zwrotny (magazyn w Chinach)
Odbiorca: Kreena – Win-Win Fulfillment
Miasto: Ningbo
Prowincja/stan: Zhejiang
Kod pocztowy: 315000
Kraj: Chiny

Przed wysłaniem proszę równieÅŒ wypełnić nasz formularz zwrotu, abym mogła sprawnie przetworzyć wszystko. Gdy paczka dotrze w idealnym stanie, zorganizuję zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni roboczych.

Daj mi znać, która opcja najbardziej Ci odpowiada, w kaÅŒdym razie będę tu, aby Ci pomóc.

Serdecznie pozdrawiam,
Jo"

2026幎4月3日

Uwaga na oszustów !

Uwaga na oszustów !
Firma zarejestrowana w Holandii, zakupiłem trzy lampy na stronie domstylu.com.
Chcę dokonać zwrotu i oszuści kaŌą mi zwrócić zakupione lampy na własny koszt do producenta w CHINACH!
Pomimo tego ÅŒe lampy zakupiłem u nich a nie od chińskiego producenta.

Naprawdę UwaÅŒajcie. Bardzo cięŌko kontakt, odpowiada automat i nie da się uzyskać pomocnych informacji.

2026幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Oszuści, brak zwrotu pieniędzy i brak towaru.

W kilka dni po zamówieniu wysłali wiadomość ÅŒe towar wyślą za 3 tygodnie, a dotrze do pięciu.Natychmiast oświadczyłem ÅŒe rezygnuje z zamówienia. Pomimo tego wysłali z chin przesyłkę, nie odebrałem. Mija dwa miesiące, brak zwrotu pieniędzy, absurdalne argumenty AI generated.

2026幎3月29日
5぀星のうち1の評䟡

Potwierdzam to co piszą inni

Potwierdzam to co piszą inni - ten sklep sprzedaje bardzo niskiej jakości produkty, które wysyłają z chin i czekasz ponad dwa tygodnie. Sam towar jest niskiej jakości delikatnie mówiąc. śmierdzi aÅŒ tym plastikiem bardzo. Naprawdę bardzo słaba jakość, to juÅŒ a Action są lepsze rzeczy o wiele.

2026幎3月26日

Sprzedają badziewie z Chin

Sprzedają badziewie z Chin. Nie wiem jakim cudem mają tak wysokie opinie i nie wiem jak to się stało, ÅŒe nie zorientowałam się przy składaniu zamówienia, ÅŒe ta firma to chińskie oszustwo. Na przesyłkę czeka się wieki, produkt jest bardzo niskiej jakości, niezgodny z tym, co przedstawione było w ofercie czy na zdjęciu. Wszystko zorganizowane jest tak, ÅŒeby nie opłacało się dokonywać zwrotu. Odpowiedzi na pytania są formułowane przez AI, nie ma rozmowy z prawdziwą osobą. Oferują zwrot 10, a w następnym e-mailu 20% ceny zakupu bez konieczności zawracania produktu, co jest śmieszne, bo mogę go od razu wywalić do śmieci ze względu na jego wygląd i jakość, które są poniÅŒej zera, a przy cenie, którą zapłaciłam (prawie 500pln) cała ta sytuacja jest po prostu ÅŒartem. Jeśli klient na to się nie zgadza dostaje instrukcje wysyłki zakupu do Chin, przy czym trzeba pokryć wszystkie koszty samemu. Zdecydowanie odradzam.

2026幎2月12日

Chińszczyzna

Po dwóch tygodniach od zakupu, lampy nie widać. Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się ÅŒe to jakaś chińska witryna podszywająca się pod Polską firmę. Translator bez ładu i składu tłumaczy ÅŒe przesyłka jest w drodze tylko się opóźnia bo przecieÅŒ nadana jest z Chin. Nie wiadomo czy kupiona lampa kiedykolwiek do mnie dotrze.

2026幎3月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス