KupiÅem dekoracjÄ ÅciennÄ do biura i muszÄ przyznaÄ, ÅŒe zrobiÅa Åwietne pierwsze wraÅŒenie. WyglÄ da nowoczeÅnie, ale nie przesadza z formÄ . Dostawa byÅa ekspresowa, a montaÅŒ banalnie prosty. Na pewno j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jedna z rzeczy, które uwielbiam w tym sklepie, to spokojny, przytulny styl caÅej marki. WidaÄ, ÅŒe prowadzÄ go osoby z pasjÄ do wnÄtrz. Nawet samo opakowanie byÅo przemyÅlane i estetyczne.
Neonowa dekoracja Åcienna wyglÄ da nowoczeÅnie, ale nie nachalnie. Daje fajny akcent w pokoju mojego syna i wieczorem robi Åwietny klimat. MontaÅŒ byÅ bardzo prosty. Polecam kaÅŒdemu, kto chce dodaÄ troc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Domstylu.com to sklep internetowy z dekoracjami do domu, który pomaga tworzyÄ przytulne i stylowe wnÄtrza. Oferujemy starannie wybrane obrazy, zegary, lampy, wazony i dodatki, które nadajÄ charakter kaÅŒdemu pomieszczeniu. WspóÅpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami i partnerami logistycznymi, aby zapewniÄ bezpieczne zakupy i dostawÄ na terenie caÅej Polski. Oferujemy 30 dni na zwrot oraz bezpieczne metody pÅatnoÅci, m.in. kartÄ , PayPal i BLIK. Naszym celem jest, aby urzÄ dzanie domu byÅo proste, przyjemne i dostÄpne dla kaÅŒdego.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ZamówiÅem i opÅaciÅem zakup 2szt lamp dostarczono tylko 1szt
ZamówiÅem i opÅaciÅem zakup 2szt lamp.
Dostawa prawie miesiÄ
c. Dostarczono tylko 1szt. Nie ma kontaktu z firmÄ
. NaleÅŒy interweniowaÄ w instytucjach Holandii i UE aby takie firmy nie okradaÅy klientów
Nie polecam tej firmy.
SÅabej jakoÅci dropshipping z Chin
SÅabej jakoÅci dropshipping z Chin. Nazwa i opisy na stronie zachÄcajÄ ce i bardzo mylÄ ce. SugerujÄ ce Polskie produkty. Czekanie na zamówionÄ lampÄ ponad miesiÄ c. Informacje o zatrzymaniu produktu w porcie chiÅskim i koniecznoÅci kontaktu z tymÅŒe portem z mojej strony jako kupujÄ cej. Bardzo sÅaby kontakt - na telefon nie idzie siÄ dodzwoniÄ - jest zresztÄ zagraniczny. Na e-mail odpowiadajÄ chyba jakieÅ boty. W koÅcu po wielu wiadomoÅciach i naciskach lampa dotarÅa do mnie - znacznie sÅabszej jakoÅci niÅŒ siÄ tego spodziewaÅam - cena nie adekwatna. Z decydowanie odradzam kaÅŒdemu.
Wszystko z Chin powinni zablokowaÄ tenâŠ
Wszystko z Chin powinni zablokowaÄ ten sklep oszuÅci
Niestety dopiero po pÅatnoÅci siÄâŠ
Niestety dopiero po pÅatnoÅci siÄ zorientowaÅam . CzÅowiek jednak nie mÄ dry jest , a juÅŒ przed zamówieniem coÅ mi nie pasowaÅo , ÅŒe storna miaÅa zle odmienionÄ formÄ i siedziba w Holandii , a identycznÄ lampÄ znalazÅam na alliexpres , ale i tak zamówiÅam . Teraz wÄ tpiÄ czy to przyjdzie 500 zÅ w plecy . ZgÅosiÅam do banku o zwrot , ale blik to nic nie odzyskam . NauczÄ na przyszÅoÅÄ aby najpierw przed zamienieÅ sprawdzaÄ opinie o sklepie przed zakupem .
Nie polecem i stanowczo przestrzegam
Nie polecem i stanowczo przestrzegam. DostaÅem inny towqr niÅŒ zamówÅem. A po zgÅoszeniu tego dostaÅem taka odpowiedz: "Aby uÅatwiÄ Ci sprawÄ, moÅŒemy zaoferowaÄ 20-procentowy zwrot czÄÅci ceny zakupu, jeÅli zdecydujesz siÄ zatrzymaÄ produkt â bez koniecznoÅci jego zwrotu. Ta opcja pozwala Ci zaoszczÄdziÄ czas i wysiÅek zwiÄ
zany z wysyÅkÄ
produktu z powrotem.
Ponadto, poniewaÅŒ zwroty wiÄ
ÅŒÄ
siÄ z wysokÄ
emisjÄ
COâ, wysokimi kosztami wysyÅki i potencjalnymi opÅatami celnymi, wybór tej opcji jest równieÅŒ bardziej zrównowaÅŒony i czÄsto stanowi najprostsze rozwiÄ
zanie. JeÅli uznasz, ÅŒe to odpowiednie rozwiÄ
zanie dla Ciebie, mogÄ je zrealizowaÄ od razu.
OczywiÅcie, jeÅli wolisz zwróciÄ produkt, to równieÅŒ nie ma ÅŒadnego problemu. Oto jak to dziaÅa:
Produkt moÅŒna odesÅaÄ w ciÄ
gu 30 dni od otrzymania w oryginalnym opakowaniu i w stanie nienaruszonym.
W tym przypadku koszty wysyÅki zwrotnej oraz ewentualne opÅaty celne pokrywa klient.
NaleÅŒy skorzystaÄ z metody wysyÅki z moÅŒliwoÅciÄ
Åledzenia przesyÅki, poniewaÅŒ zwrot kosztów moÅŒe zostaÄ zrealizowany dopiero po bezpiecznym dotarciu produktu. DziÄki numerowi przesyÅki moÅŒemy zlokalizowaÄ paczkÄ.
Adres zwrotny (magazyn w Chinach)
Odbiorca: Kreena â Win-Win Fulfillment
Miasto: Ningbo
Prowincja/stan: Zhejiang
Kod pocztowy: 315000
Kraj: Chiny
Przed wysÅaniem proszÄ równieÅŒ wypeÅniÄ nasz formularz zwrotu, abym mogÅa sprawnie przetworzyÄ wszystko. Gdy paczka dotrze w idealnym stanie, zorganizujÄ zwrot pieniÄdzy w ciÄ
gu 7 dni roboczych.
Daj mi znaÄ, która opcja najbardziej Ci odpowiada, w kaÅŒdym razie bÄdÄ tu, aby Ci pomóc.
Serdecznie pozdrawiam,
Jo"
Ten sklep to jedno wielkie oszustwo
Ten sklep to jedno wielkie oszustwo. 28.02. kupilem dywanik do lazienki, mamy 06.04. a tu nic. Pieniadze pobrane na konto sklepu, zadnej informacji o przesyÅce tym bardziej brak towaru. Kontakt ze sklepem polega na dyskusji z botem. Poprostu zÅodzieje
Uwaga na oszustów !
Uwaga na oszustów !
Firma zarejestrowana w Holandii, zakupiÅem trzy lampy na stronie domstylu.com.
ChcÄ dokonaÄ zwrotu i oszuÅci kaÅŒÄ
mi zwróciÄ zakupione lampy na wÅasny koszt do producenta w CHINACH!
Pomimo tego ÅŒe lampy zakupiÅem u nich a nie od chiÅskiego producenta.
NaprawdÄ UwaÅŒajcie. Bardzo ciÄÅŒko kontakt, odpowiada automat i nie da siÄ uzyskaÄ pomocnych informacji.
OszuÅci, brak zwrotu pieniÄdzy i brak towaru.
W kilka dni po zamówieniu wysÅali wiadomoÅÄ ÅŒe towar wyÅlÄ za 3 tygodnie, a dotrze do piÄciu.Natychmiast oÅwiadczyÅem ÅŒe rezygnuje z zamówienia. Pomimo tego wysÅali z chin przesyÅkÄ, nie odebraÅem. Mija dwa miesiÄ ce, brak zwrotu pieniÄdzy, absurdalne argumenty AI generated.
Potwierdzam to co piszÄ inni
Potwierdzam to co piszÄ inni - ten sklep sprzedaje bardzo niskiej jakoÅci produkty, które wysyÅajÄ z chin i czekasz ponad dwa tygodnie. Sam towar jest niskiej jakoÅci delikatnie mówiÄ c. Åmierdzi aÅŒ tym plastikiem bardzo. NaprawdÄ bardzo sÅaba jakoÅÄ, to juÅŒ a Action sÄ lepsze rzeczy o wiele.
SprzedajÄ badziewie z Chin
SprzedajÄ badziewie z Chin. Nie wiem jakim cudem majÄ tak wysokie opinie i nie wiem jak to siÄ staÅo, ÅŒe nie zorientowaÅam siÄ przy skÅadaniu zamówienia, ÅŒe ta firma to chiÅskie oszustwo. Na przesyÅkÄ czeka siÄ wieki, produkt jest bardzo niskiej jakoÅci, niezgodny z tym, co przedstawione byÅo w ofercie czy na zdjÄciu. Wszystko zorganizowane jest tak, ÅŒeby nie opÅacaÅo siÄ dokonywaÄ zwrotu. Odpowiedzi na pytania sÄ formuÅowane przez AI, nie ma rozmowy z prawdziwÄ osobÄ . OferujÄ zwrot 10, a w nastÄpnym e-mailu 20% ceny zakupu bez koniecznoÅci zawracania produktu, co jest Åmieszne, bo mogÄ go od razu wywaliÄ do Åmieci ze wzglÄdu na jego wyglÄ d i jakoÅÄ, które sÄ poniÅŒej zera, a przy cenie, którÄ zapÅaciÅam (prawie 500pln) caÅa ta sytuacja jest po prostu ÅŒartem. JeÅli klient na to siÄ nie zgadza dostaje instrukcje wysyÅki zakupu do Chin, przy czym trzeba pokryÄ wszystkie koszty samemu. Zdecydowanie odradzam.
ChiÅszczyzna
Po dwóch tygodniach od zakupu, lampy nie widaÄ. Dopiero po jakimÅ czasie zorientowaÅem siÄ ÅŒe to jakaÅ chiÅska witryna podszywajÄ ca siÄ pod PolskÄ firmÄ. Translator bez Åadu i skÅadu tÅumaczy ÅŒe przesyÅka jest w drodze tylko siÄ opóźnia bo przecieÅŒ nadana jest z Chin. Nie wiadomo czy kupiona lampa kiedykolwiek do mnie dotrze.
Bardzo negatywne doÅwiadczenie
Bardzo negatywne doÅwiadczenie. Brak informacji ÅŒe sklep jest chiÅski. Zwrot to dramat, musiaÅam wymieniÄ 6 maili zanim dostaÅam adres zwrotny, dodatkowo zwrot na koszt klienta.
Calkowicie nie polecam.
Nie spodziewaÅam siÄ
Nie spodziewaÅam siÄ, ÅŒe ta sukienka aÅŒ tak mi siÄ spodoba. MateriaÅ jest miÄkki i Åadnie ukÅada siÄ podczas chodzenia. nosiÅam jÄ dÅuÅŒej niÅŒ planowaÅam.
MontaÅŒ byÅ prosty i nie zajÄ Å duÅŒoâŠ
MontaÅŒ byÅ prosty i nie zajÄ Å duÅŒo czasu. Po zawieszeniu wszystko trzyma siÄ solidnie.
Czekam 3 tygodnie na zamówiony towar
Czekam 3 tygodnie na zamówiony towar, który miaÅ byÄ w ciÄ gu 4 dni. Od dwóch tygodni sklep /"sztuczna inteligencja"/ odpowiada, ÅŒe towar jest u kuriera i tak przez 2 tygodnie. Nie chcÄ oddaÄ pieniÄdzy. Najgorszy sklep w moim ÅŒyciu. Ostrzegam przed kupnem.
WyjÄÅam z pudeÅka i od razu postawiÅamâŠ
WyjÄÅam z pudeÅka i od razu postawiÅam na póÅce. Bez przestawiania bez zastanawiania siÄ po prostu pasowaÅo.
Zamówienie realizowane ponad tydzieÅ
Zamówienie realizowane ponad tydzieÅ. WciÄ ÅŒ przesyÅka w Chinach. Brak odpowiedzi ze sklepu. Brak informacji ÅŒe towar bÄdzie sprowadzany z chin.
Stabilne i dobrze wywaÅŒone
Wazon jest ciÄÅŒszy niÅŒ myÅlaÅam co mi siÄ podoba. Nie przewraca siÄ Åatwo i wyglÄ da dobrze nawet bez kwiatów.
To ÅwiatÅo naprawdÄ wycisza
To ÅwiatÅo sprawia ÅŒe wieczory sÄ spokojniejsze. ÅapiÄ siÄ na tym ÅŒe po prostu siedzÄ zamiast siÄ spieszyÄ.
To ÅwiatÅo naprawdÄ wycisza
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹