Firma posiada bardzo szerokÄ ofertÄ w szerokim zakresie cenowym co uÅatwia dokonaÄ wyboru zgodnie z oczekiwaniami i moÅŒliwoÅciami kupujÄ cego Dostawa jest szybka Ewentualne zwroty bÄ dź reklamacje z... ãã£ãšèŠã
Jestem mega zadowolona z zakupu lampek nocnych. ZamówiÅam bez zastanawiania poniewaÅŒ zakupiÅam wczeÅniej lampÄ do kuchni i teÅŒ jestem mile zaskoczona. Na pewno to nie ostatni Mój zakup w Waszej Firmi... ãã£ãšèŠã
Produkt ok, natomiast dostawa jak równieÅŒ dbaÅoÅÄ o klienta fatalnie. Zamówienie miaÅo zostaÄ dostarczone w przeciÄ gu 2-4 dni (na czym bardzo mi zaleÅŒaÅo) a ostatecznie zostaÅo dostarczone po tygodniu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sklep Lampy.pl jest idealnym wyborem podczas zakupu oÅwietlenia. DziÄki rozwiÄ zaniom oÅwietleniowym moÅŒna sprawiÄ, ÅŒe przestrzeÅ zostanie nie tylko oÅwietlona, ale stanie siÄ równieÅŒ atrakcyjniejsza! Oferujemy szeroki asortyment oÅwietleniowy, klienci majÄ do dyspozycji ponad 400 marek lamp, które odpowiadajÄ wszelkim preferencjom, potrzebom i zasobom finansowym, tworzÄ doskonaÅy efekt oÅwietleniowy na kaÅŒdÄ okazjÄ i poprawiajÄ samopoczucie. Ponadto zapewniamy usÅugi konsultacyjne i profesjonalne doradztwo ekspertów takÅŒe dla klientów biznesowych. Gwarantujemy elastyczne metody pÅatnoÅci oraz doskonaÅe warunki dostawy.
50-dniowa gwarancja zwrotu pieniÄdzy
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wszystko OK
Szybka, dobrze zabezpieczona przesyÅka. Lampy jeszcze nie zamontowane wiÄc trudno siÄ na ich temat wypowiedzieÄ.
Jestem zadowolony z lampy.pl
ZrobiÅem w lampy.pl relatywnie duÅŒy zakup. Firma rozsÄ dnie podeszÅa do negocjacji ceny. Nie byÅo teÅŒ problemu z wysyÅkÄ towaru w jednym transportem w momencie zgromadzenia caÅoÅci zamówienia. Pozytywnie oceniam teÅŒ kontakt ze konsultantkÄ obsÅugujÄ cÄ moje zamówienie.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Kinkiet ogrodowy jest bardzo Åadny iâŠ
Kinkiet ogrodowy jest bardzo Åadny i solidnie wykonanym jednym wyjÄ tkiem,klosz okazaÅ siÄ byÄ bardzo kruchy,pomimo delikatnego zakÅadania,przy przykrÄcaniu pojawiÅy siÄ 3 niewielkie pÄkniÄcia szkla

Wszystko ok. polecam
Åwietna obsÅuga
BÅyskawicznie reagujÄ ca obsÅuga, dostawa szybsza niÅŒ zaplanowano, produkt zgodny z oczekiwaniami
WysyÅka z Niemiec!!!!
Ponad 3 tygodnie czekaÅem na lampÄ nawet z Chin paczki szybciej przychodzÄ
WÅaÅciwy adres strony to i Lampe.de gmbh nie polecam
E-mail co chwilÄ automatycznie wydÅuÅŒa dostawÄ

Lampy.pl ããã®åç
Bardzo dobry zakup, firma rzetelna
Mam bardzo pozytywne doÅwiadczenie zwiÄ zane z zakupem w tym sklepie internetowym. Firma rzetelna, bardzo szybka realizacja zamówienia. PrzesÅany produkt zgodny z zamówieniem, lampa wyglÄ da dokÅadnie tak, jak na zdjÄciu.
Pomóc w organizowaniu zwrotu byÅaâŠ
Pomóc w organizowaniu zwrotu byÅa nadana szybko
Lampa dostarczona szybko
Lampa dostarczona szybko, taka jak w opisie, bardzo Åadna. PiÄknie siÄ prezentuje i Ålicznie Åwieci.
Lampy speÅniajÄ moje oczekiwania co doâŠ
Lampy speÅniajÄ moje oczekiwania co do wykonania jak i wyglÄ du we wnÄtrzu
Firma posiada bardzo szerokÄ ofertÄ wâŠ
Firma posiada bardzo szerokÄ
cego
Dostawa jest szybka
Ewentualne zwroty bÄ
dź reklamacje zaÅatwiane sÄ
sprawnie, uczciwie , procedury sÄ
przyjazne klientowi
Polecam zakupy w lampy.pl
Dostawa w terminie towar dobrze zabezpieczony
Dostawa szybka i w terminie. Towar bardzo Åadny
Szybko i rzetelnie, polecam!
Firma bardzo szybko dziaÅa; jasne i czytelne komunikaty do klienta, bardzo wiarygodna i rzetelna.
Kinkiet nie jest dobrej jakoÅci
Kinkiet nie jest dobrej jakoÅci. Problem z mocowaniem, krzywo obsadzone obsadki do ÅŒarówek

Lampa cudowna
Lampa cudowna, dodaje charakteru w pomieszczeniu. Dostawa szybka i bezproblemowa. Zamówienie - szybki proces.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã