Snabb och superenkel bokning, blev uppringd minuter efter jag accepterat offerten. Det var ett litet jobb i badrummet som ett flertal andra företag inte ville ta sig an. Proffsigt utfört jobb, precis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick en bra kontakt med montören i ett tidigt skede. Fick reda pÃ¥ vad som skulle förberedas, för att jobbet skulle bli sÃ¥ smidigt som möjligt. Jag planerade i minsta detalj sÃ¥ arbetet kunde göras... ãã£ãšèŠã
Kan verkligen rekommendera er. LÀtt att fÃ¥ kontakt med. Uppdaterade om leverans. SÃ¥ otroligt bra samarbetspartner som installerade laddboxen. SÃ¥ kunnig och vi fick en sÃ¥ bra genomgÃ¥ng hur det fungera... ãã£ãšèŠã
Saknade Ã¥terkoppling av leverantören som fick mitt uppdrag men nÀr leverantören vÀl gjort arbetet var det riktigt bra gjort och han Ã¥terkopplade vÀl pÃ¥ plats att allt fungerade som det skulle igen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð KvalitetssÀkrade, certifierade & ansvarsförsÀkrade hantverkare inom vvs, el, snickeri, mÃ¥lning, golvslipning, mm. FÃ¥ offert för ditt projekt via videosamtalð€³ Mindre jobb? Boka till fastpris.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SvÃ¥rt att förstÃ¥ vad montören menadeâŠ
Svårt att förstå vad montören menade talade dålig svenska
Bra ide men för pilligt i en telefonâŠ
Bra ide men för pilligt i en telefon och frågor/ svar Àr statiska med ett resultat som inte stÀmmer med verkligheten. Svarstid bra.
Mycket proffsigt och trevligtâŠ
Mycket proffsigt och trevligt genomförande från första kontakt, installation till överlÀmnande.
Juste elektriker som jobbade snabbt ochâŠ
Juste elektriker som jobbade snabbt och vi Àr nöjda m resultatet!
Installatörer var super bara jag ÀrâŠ
Installatörer var super bara jag Àr mycket nöjd för detta jobb, Tack
Smidig och bra installation
Smidig och bra installation. VÀldigt bra bemötande från installatören.
Det funkade.
Allt frÃ¥n bestÀllning till installationâŠ
Allt från bestÀllning till installation gick smydigt och bra.
Kommunikationen med kund pÃ¥ ett tydligtâŠ
Kommunikationen med kund på ett tydligt och enkelt sÀtt. Kompetent arbetssÀtt och enkla förklaringar.
Mycket trevlig och hjÀlpsam.
Snabba svar och bra information om vadâŠ
Snabba svar och bra information om vad som hÀnder under processens alla steg.
SvÃ¥rt se vad det verkligen kostarâŠ
Svårt se vad det verkligen kostar jÀmfört med nÀr fakturan kommer.
Bokning av installatör fungerade dåligt och tog lÀngre tid Àn sagt.
Bra bemötande men krav på egen elkunskap
Trevliga, tillmötesgående och snabb kontakt. Höll mig uppdaterad om Teslas förseningar och erbjöd ett alternativ med rabatt. Dock stÀller de för höga krav på mig som privatperson att veta hur saker ska kopplas och om lastbalanserare mm behövs. Det tycker jag elektrikern på plats ska lösa / rekommendera. Det var också otydligt att produkterna från Tesla/Done skickas till mig via post. Ingen kontrollfråga om det anlÀnt innan installation bokades. Det var på håret. Skulle Àndå rekommendera Done!
Engagerad och informativ personal!
Han gjorde jobbet snabbt och ordentligt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ