Har efter 2 ugers brug, endnu ikke oplevet nogen vÊsentlig positiv pÃ¥virkning ift. mine spinalstenoser i lÊnden. Efter fÃ¥ dages brug, blev enderne som bÊltet samles med, meget smallere. Herved stri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pengene er trukket - bÊltet er stadig ikke leveret. De fÞrste 14 dage er nu gÃ¥et - og opdateringen siger at nu skal jeg vente yderligere 14 dage. Tlf nummeret virker ikke, og mails kan man ikke send... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ãnsker at returnere et lÊndebÊlte kÞbt for snart 2 mÃ¥neder siden, det virker ikke pÃ¥ min mands lÊndesmerter. Har nu dd skrevet den 7.mail til dem for at gÞre brug af deres 60 dages returtilbagebet... ãã£ãšèŠã
Leveringstiden blev overholdt og bÊltet har allerede hjulpet mig af med lÊndesmerte 4-5 gange i lÞbet af de 3-4 mdr jeg har haft det. Anvendt det i lÞbet af dagen ved lÊndesmerter, men ogsÃ¥ pÃ¥ 85 km... ãã£ãšèŠã
DÞrsvagâ¢-bÊltet vil Þjeblikkeligt lindre iskias, lÊnderygsmerter og iliosakrale smerter - hvis ikke, fÃ¥r du dine penge tilbage!
53 Guild Rd, Flat 1-1, SE7 8HW, London, è±åœ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Helt perfekt. Dog folder det når jeg sidder ned.
Leveringstiden blev overholdt og bÊltet har allerede hjulpet mig af med lÊndesmerte 4-5 gange i lÞbet af de 3-4 mdr jeg har haft det. Anvendt det i lÞbet af dagen ved lÊndesmerter, men også på 85 km cykelturer, hvor det stabilisere ryggen fantastisk, når jeg kÞrer racercykel. Absolut anbefalelsesvÊrdigt.
Mvh Claus
De skriver man kan returnere indtil 60 dage. Har forsÞgt at fÃ¥ en returlabel som de skriver man kan fÃ¥. Svar pÃ¥ mail, en dag, men med tekst prÞv at gÞre noget mere og fÞlge vejledning for at gÃ¥ bedre udbytte af brÊltet, nÃ¥r man sÃ¥ skriver at man gerne vil have en returlabel og pengene retur, SÃ
SKER DER INTET. Drejer sig om ordre 6460 af den 6.8.23, har sendt mail flere gange.
Mvh Arne

BÊltet er godt.
Varmer når det er koldt.
FÃ¥r min iskias til at falde tilro
Jeg fik pludselig Êndret min ordre fra 1 til 2 stk kompression bÊlte. Det var umuligt at Êndre. Tlf nr eksisterer ikke. Og mailadressen har virus og bliver derfor ikke sendt. Jeg har fået leveret 2 stk og betalt for 2. BÊlte er faktisk fint. Men der er noget fup og fidus med det firma. PAS Pà !

DÞrsvag ããã®åç
Hej jeg vil lige give DÞrsvag
6 stjerner jeg vil anbefale et bÊlte som noget det der virkelig hjalp mig med
Min ryg tak til jer har prÞvet meget
SÃ¥ tak herfra vh Connie Lykke ð
Jeg har benyttet bÊltet samtidig med at jeg modtog akupunkturbehandling. Der er sket en bedring, som måske delvis skyldes brug af bÊltet.
Mvh
Ingrid
Handel aldrig her⊠Mine svigerforÊldre bliv lokket til at kÞbe ekstra ting som man bare kan afbestille. Der bliver hÊvet for det hele og når man så afbestiller kan man ikke få pengene tilbage for det man afbestiller.
Selvom man kan dokumenter at pengene er hÊvet og aldrig kommet retur får man den ene historie efter den anden, fÞrst er pengene ikke hÊvet, så er de kommet tilbage, og nu er de hos en mellembank..??
Jeg synes den tager det vÊrste smerte ved iskiasen, når det gÞr ondt
Blev leveret som lovet til tiden,bruger det dagligt og rygsmerterne er betydelig mindre.
Har prÞvet det i flere måneder og det virker ikke. Kontakt hellere en dygtig fysioterapeut.

DÞrsvag ããã®åç
Hurtig levering, Super fint produkt, lever op til alle forventningerð
Jeg kÞbte et bÊlte, selve leveringen fungerede upåklageligt, problemet opstod da jeg Þnskede at returnere. Jeg beder om returetiket, kundeservice svarer hurtigt, men skal argumentere hvorfor jeg ikke vil beholde bÊltet. EfterfÞlgende hÞrer jeg ikke mere, kan se mine svar ikke bliver modtaget. Sender ny mail, det samme gentager sig. Jeg får INGEN respons. Yderligere var pakken tydeligvis afsendt fra Hong Kong - de åbenlyse salgssider derfra kan bÊltet kÞbes for ca. 50,-
Så hvis du vil beholde bÊltet uanset og gerne giver en hÞj merpris, så kÞb endelig hos DÞrsvag! Elendig service, kan desvÊrre ikke give 0 stjerner
Fantastisk
Jeg er ikke meget for at bekende at
(DET VIRKER)
Har brugt det hver dag i 3 uger og det er helt fantastisk , fÞr kunne jeg ikke ligge på ryggen i min seng , det kan jeg også igen, kan komne udad sengen uden smerter i ryggen ,
SlÊber på tunge bÞrn hver dag og er ikke nÊr så trÊt i min ryg
SÃ¥ 5âïžâïžâïžâïžâïžherfra
KÞb aldrig noget der. Har ventet i en måned på mit bÊlte. De skifter forklaring konstant, hvor i processen det bÊlte er. Nu kan jeg slet ikke komme i kontakt med dem. Jeg har hverken fået bÊltet eller mine penge retur, selvom jeg har bedt om det. Kan virkelig ikke anbefale dem.