Fantastisk kÞreskole!!ðð€©ðªª Jeg havde Dorte, hun er altid utrolig lyttende, tÃ¥lmodig og stÞttende gennem hele forlÞbet. Hun gÞr sÃ¥ man fÞler sig tryg gennem hele forlÞbet ogsÃ¥ i de uvante situa... ãã£ãšèŠã
Kan hjertelig anbefale! Dorthe er den mest lyttende og tÃ¥lmodig kvinde jeg nogensinde har mÞdt. I starten var jeg utrolig nervÞs, men Dorthe hjalp mig igennem hele forlÞbet. Jeg kan med hele hjerte... ãã£ãšèŠã
Det var en super god oplevelse, at vÊre elev hos Dorte. Rigtig trygt forlÞb hele vejen igennem og nÊsten ingen ventetid pÃ¥ de forskellige aktiviteter. Hele mit forlÞb tog 2 mÃ¥neder fordi hun hjalp mi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dortes KÞreskole - Tilbyder kÞrekort til kategori B og traktorkÞrekort - Til fÞrstegangserhverver, generhverver og rutinekÞrsel - Undersivning og kÞrsel foregår i HillerÞd og omegn.
hammersholt byvej 23, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- 20681050
- info@dortes.net
- dortes.net
Fantastisk kÞreskole
Jeg havde et fantastisk forlÞb hos Dorte, hun var så flink at hjÊlpe mig meget hurtigt, da min tidligere kÞreskole ikke fungerede.
Dorte er fantastisk rar og ekstrem god til at lÊre en det hele, så man er helt klar til kÞreprÞven.
Jeg har haft et fantastisk forlÞb medâŠ
Jeg har haft et fantastisk forlÞb med Maria som kÞrelÊrer. Maria er utrolig dygtig og tålmodig kÞrelÊrer, hun formår at skabe trygge rammer og tilpasse undervisningen til den enkeltes behov.
Kommunikationen var altid hurtig og klar, og hun er meget fleksibel med kÞrelektioner.
Vi kan varmt anbefale Dortes KÞreskole til andre, der leder efter en seriÞs og engageret kÞrelÊrer
Dorte kan KUN anbefales!!
Dorte er den bedste kÞrelÊrer i NordsjÊlland, jeg har, og vil altid anbefale hende til alle jeg kender!
Tusind tak for at give mig en god oplevelse med at kÞre bil, pÃ¥ trods af meget nervÞsitetð¥°
Bedste kÞreskole i DK
Vores datter havde dÃ¥rlige oplevelser med at tage kÞrekort, og specielt op til kÞreprÞven blev hun meget nervÞs. Efter skift til Dortes kÞreskole hvor hun fik enkelte timer, bestod hun. Dorte formÃ¥ede pÃ¥ kort tid at berolige hende, og gav hende gode oplevelser pÃ¥ vejene. Fantastisk kÞreskole der fortjener alle stjerner, eneste Êrgrelse er at vi ikke valgte dig fra start af ð
KÞreprÞve og teoriprÞve i fÞrste forsÞg
Jeg bestod begge mine prÞver i fÞrste forsÞg og på 3 måneder. Maria er en rigtig god underviser og hun er både sÞd og meget rolig. Kan virkelig anbefale Dortes kÞreskole.
Fantastisk oplevelse
Jeg har haft teori og kÞretimer hos Dortes-Bagges KÞreskole, med kÞrelÊreren Maria. Hun er super sÞd, sÞrger for hyggelige og lÊrerige teoritimer og giver rigtigt god stÞtte på vejene. Så man hurtigt kommer af med de nerver der kan vÊre bag rettet. Den undervisning jeg fik både til teori og på vejene betÞd at jeg endte med at bestå både teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Kun gode ting herfra.
KÞrekort inden for under 4 måneder
KÞrekort inden for under 4 måneder
Jeg startet til teori hos Maria i start januar, og jeg bestod teoriprÞven i fÞrste forsÞg, mega god og lÊrerig undervisning.
Maria var også hende jeg kÞrte med og tak for mange hyggelige timer i bilen.
Den 26.3.25 bestod jeg kÞreprÞven også i fÞrste hug.
Tak Maria â€ïž
Min datter
Min datter, har fået kÞrekort hos Maria, der har vÊret styr på tingene, Maria har vÊret lyttende, og givet min datter de timer hun skulle bruge, for at fÞle sig tryk, samt Þvet de små ting, som min datter fÞlte sig usikker på, så hun fÞlte sig helt klar til både teori og kÞreprÞve. Min datter siger selv, at kÞre med Maria er som at snakke med en veninde.
Stor ros fra vores familie.
Line
Jeg har lige fået kÞrekort i dag
Jeg har lige fået kÞrekort i dag. Jeg har taget kÞrekort på Dortes KÞreskole. Det har virkelig vÊret godt, sjovt og meget lÊrerigt. Dorte er en rigtig god kÞrelÊrer, der brÊnder for det, og hun giver gode tips og tricks til, når man er ude at kÞre, samt i teoriundervisningen siger, hvad man isÊr skal huske. Dorte prÞver også at få en hurtigst muligt igennem kÞreskolen, hvilket jo kun er dejligt. Jeg kan kun anbefale Dortes KÞreskole. Mange tak til Dorte.
Så hyggelige og sjove kÞreture
Har lige bestÃ¥et min kÞreprÞve hos dem!ððŒ Helt vildt hyggeligt forlÞb med sjove og lÊrerige kÞreture. Endte med at tage med automatgear til kÞreprÞven, hvilket var med til at gÞre, at jeg bestod fÞrste gang. Kan klart anbefales!!
Virkelig god kÞreskole!ð€©
Virkelig god kÞreskole!ð€©
Jeg kan kun anbefale den!
I mit tilfÊlde havde jeg Maria som KÞrelÊre og er mega tilfreds, hun er mega dygtig og man fÞler sig tryg i bil med hende! Hun har fokus pÃ¥ den ene elev og det kan man virkelig mÊrkeð«¶ðŒ
KÊmpe anbefaling!!
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole med de bedste kÞrelÊrere. De er virkelig engageret i deres arbejde og vil kun en det bedste som elev. Kan kun anbefale andre at tage deres kÞrekort her
Dorthe var en fornÞjelse at tageâŠ
Dorthe var en fornÞjelse at tage kÞrekort hos, hun var hurtig og man kunne mÊrke, at hun gerne vil give mig kortet. Det gik stÊrkt og jeg er meget tilfreds:)
Lokal og hyggelig kÞreskole
Lokal og hyggelig kÞreskole, hvor du ikke blot fÞler dig som en blandt mange, men hvor der er fokus på den enkelte elev. Fra fÞrste teoritime til opvarmning fÞr kÞreprÞven fÞler du dig tryg og i gode hÊnder :-)
En klar anbefaling herfra :-)
Man kommer nÊsten til at savne (i mit tilfÊlde) Marias selskab i bilen, det er sku lidt noget andet med ens forÊldre ved siden af :-)
Virkelig en god kÞreskole
Virkelig en god kÞreskole, så sÞde og nemme at snakke med som gÞr alle kÞretimerne så hyggelige
Dortes-kÞreskole
Dortes-kÞreskole er en fantastisk kÞre skole, med en fantastisk teorilÊre som er venlig og forstående over for alle. God undervisning med hjÊlp undervejs.
Kan kraftigt anbefales
Kunne ikke have Þnsket mig at tagetâŠ
Kunne ikke have Þnsket mig at taget kÞrekort noget som helst andet sted! Dorthe og Maria er utroligt sÞde og gode til at lÊre fra sig! Man fÞlte sig altid i trygge hÊnder! Jeg kan helt klart anbefale at tage kÞrekort ved dem!â€ïž
Bedste kÞreskole!
Bedste kÞreskole! Super sÞde og engageret kÞrelÊrer der er gode til at lÊre fra sig. Jeg kom igennem teori og praktisk prÞve på fÞrste forsÞg. De er mega gode til at have alle med og man kan altid spÞrge hvis man er tvivl om noget.
Den bedste KÞre skole
Dorte og Maria er de sÞdeste og mest venligste personer. de tager meget hensyn til folk med mentale udfordringer og folk der har brug for forskellige behov.
de er også virkelig gode til at lÊre fra sig. det har taget mig nÊsten 6 måneder for at få mit kÞre kort, og Dorte har vÊret den bedste til at hjÊlpe mig med at få tingene til at vÊre ordenligt så det ik tog lÊngere tid.
MVH EliasL
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse, Maria er en dygtig kÞrelÊre men sans for at fuldfÞre arbejde til perfektion og samtidig holde humÞret oppe sÃ¥ man ved man er i trygge hÊnder.ððœ
Altid et smil på lÊben når man går fra en kÞretime. Alt i alt en kÊmpe fornÞjelse at tage sit kÞrekort hos Maria og Dorte. :)