Fantastisk kÞreskole!!ðð€©ðªª Jeg havde Dorte, hun er altid utrolig lyttende, tÃ¥lmodig og stÞttende gennem hele forlÞbet. Hun gÞr sÃ¥ man fÞler sig tryg gennem hele forlÞbet ogsÃ¥ i de uvante situa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan hjertelig anbefale! Dorthe er den mest lyttende og tÃ¥lmodig kvinde jeg nogensinde har mÞdt. I starten var jeg utrolig nervÞs, men Dorthe hjalp mig igennem hele forlÞbet. Jeg kan med hele hjerte... ãã£ãšèŠã
Vores datter havde dÃ¥rlige oplevelser med at tage kÞrekort, og specielt op til kÞreprÞven blev hun meget nervÞs. Efter skift til Dortes kÞreskole hvor hun fik enkelte timer, bestod hun. Dorte formÃ¥ede... ãã£ãšèŠã
Det var en super god oplevelse, at vÊre elev hos Dorte. Rigtig trygt forlÞb hele vejen igennem og nÊsten ingen ventetid pÃ¥ de forskellige aktiviteter. Hele mit forlÞb tog 2 mÃ¥neder fordi hun hjalp mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dortes KÞreskole - Tilbyder kÞrekort til kategori B og traktorkÞrekort - Til fÞrstegangserhverver, generhverver og rutinekÞrsel - Undersivning og kÞrsel foregår i HillerÞd og omegn.
é£çµ¡å
hammersholt byvej 23, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- 20681050
- info@dortes.net
- dortes.net
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kun gode oplevelsee
Jeg har vÊret rigtig glad for at tage både traktor- og bilkÞrkort hos Dorte.
Hun er både dygtig, flink og finder lynhurtigt prÞver og nye timer.
DET BEDSTE
DET BEDSTE! Tag denne! Gode lÊrer, god teknik, dejlige mennesker! TAG DENNE!
KÊmpe anbefaling!
KÊmpe anbefaling. De har styr på deres ting. De er tålmodige, sjove kÞretimer, gode til at lÊre fra sig og de er eminente til at få tid til prÞver. De er der for dig og vil det bedste for dig. Kommer helt til at savne mine kÞretimer.
Varm anbefalelse
Kan varmt anbefale Dortes kÞreskole, de er super sÞde, tÃ¥lmodige og sÃ¥ vil de dig 100% det bedste. Har stor respekt for den energi og entusiasme der er blevet lagt i hver og en af mine kÞretimer. Er super glad for indsatsen fra jeres side af. Derudover som noget af det âvigtigesteâ er der jo slikkepinde til hver teoritime ð
Jeg har haft en super god oplevelse medâŠ
Jeg har haft en super god oplevelse med Dorte, som er en rigtig rar og venlig kÞrelÊrer
Jeg vil varmt anbefale denne kÞreskole
Jeg har vÊret rigtig glad for, at jeg valgte Dortes KÞreskole. De er super sÞde, gode til at undervise, og de er meget fleksible i forhold til kÞretimer. De er hurtige til at finde både teoriprÞver og kÞreprÞver. Jeg vil varmt anbefale denne kÞreskole.
Der er virkelig godt styr pÃ¥ tingene ogâŠ
Der er virkelig godt styr på tingene og man får en god og grundig oplevelse. Jeg var rigtig tilfreds med kÞreskolen og kom lige igennem både teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg.
ekstremt god kÞreskole
intet dÃ¥rligt at sige om Dorteâs kÞreskole, det er den bedste kÞreskole.
NordsjÊllands bedste kÞreskole
NordsjÊllands bedste kÞreskole. Min sÞn tog kÞrekort hos Dorte på 2 md og 13 dage. Han elsker Dorte. Hun er sjov og virkelig dygtig og fantastisk til at håndtere unge mennesker. Så jeg vil helt klart anbefale Dortes kÞreskole til alle.
Rigtig god kÞreskole:)
Rigtig god kÞreskole og super sÞde undervisereâ€ïž
Fantastisk undervisning
Fantastisk undervisning, de er gode til at forklare teori og have alle med, samt meget fleksible med deres kÞretider. Kom igennem teori og praktisk prÞve på 1. forsÞg, kan stÊrkt anbefales. I bilen fik man god og hyggelig undervisning, med fokus på en individuel emner og man kunne altid spÞrge, hvis man var i tvivl.
SÞd kÞrerlÊrer der vil gÞre alt for at få elever til at fÞle sig trygge, og få kÞrekort hurtigt.
Helt igennem fantastiske
Helt igennem fantastiske. Kan kun tilslutte mig at det er en fantastisk kÞreskole men de skÞnneste personer. Maria var den helt rette til vores datterðð»
Dygtige og omsorgsfulde kÞrelÊrer
Dygtige og omsorgsfulde kÞrelÊrer, som brÊnder for deres arbejde.ðð»
Kan stÊrkt anbefales
Jeg har taget kÞrekort hos Dorte, og det samme har mine sÞskende.
Det har vÊret en sand fornÞjelse for os allesammen.
Kan stÊrkt anbefales!
Jeg er utrolig glad for at jeg valgteâŠ
Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Dorthes kÞrerskole. Jeg var itvivl omkring hvilken kÞrerskole jeg skulle vÊlge, men det var den helt rigtige beslutning jeg tog. De er super sÞde, og tålmodighed til man forstår tingene tusind tak. En anden ekstra ting der kun gÞr det bedre. De planlÊgger kÞrertimer med en individuelt, så det passer for begge parter. Tusind tak for et god forlÞb.
Den bedste kÞreskole til dato
Dortes kÞreskole er den bedste af slagsen. Jeg selv tog kÞrekort dér for 10 år siden og siden da har flere familiemedlemmer taget kÞrekortet hos Dorte og én er igang på nuvÊrende tidspunkt. Der er altid god stemning og man fÞler sig super godt taget imod.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Fantastisk kÞreskole. To helt vidunderlige kÞrelÊrere, der har massere af tålmodighed, humor og giver en kÊmpe tryghed ude i trafikken. De er hurtige til at finde prÞver, både teori- og praktiske.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ