Pakket werd op een ander adres bezorgd, onbekend welk. Na 25 minuten telefonisch in de wacht, een gebrekkig Engels sprekende medewerker die de verbinding verbreekt. Doe hier geen zaken mee!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pakket werd op een ander adres bezorgd
Pakket werd op een ander adres bezorgd, onbekend welk.
Doe hier geen zaken mee!
Pakketje geleverd in de brievenbus dieâŠ
Pakketje geleverd in de brievenbus die echter leeg blijkt te zijn!na 30 minuten aan de telefoon hangen met een irritant stemmetje en deuntje er steeds tussendoor maar opgehangen.Reageren niet op mail evenals Amazon die niet reageert.Denk dat ik hier niet zo snel nog wat zal bestellen.
Bizar slecht!
Bizar slecht!! nu drie keer op rij dat de "bezorgers" spullen onbeheerd achterlaten in de regen. Ik zal amazon en bol bellen dat ik absoluut GEEN pakketjes meer via dragonfly zal accepteren. Toch niet voor te stellen in deze tijd dat een bedrijf zo slecht is.
1 ster is nog teveel!!!!!
Wat een slechte koerier!!!!! We waren thuis, bel doet het, voordeur stond open en pakket blijkt gewoon in de voortuin neergezet te zijn, net aan het randje bij de stoep. Er is niet aangebeld, niet op het raam of deur geklopt, niet naar binnen geroepen. Men is niet eens bij de voordeur geweest (te zien op cameraâs), had men dat wel gedaan, dan had men ons gewoon op de bank kunnen zien zitten.
Heel slordig dit, een ieder had gewoon bij langslopen zo het pakketje kunnen meenemen. Het is dat ik de hond ging uitlaten en het pakketje zag staan!
Pakket niet aangekomen
Ten eerste wil ik zeggen dat de klantenservice vriendelijk was. Echter moest ik wel 40 minuten wachten. Mijn pakket is helaas na 1 week van de verwachte leverdatum nog steeds niet binnen gekomen. Ook heb ik 0 updates gehad rondom mijn pakket nadat het bij DragonFly is binnengekomen. Heel slecht.
Hufters van Dragonfly
Hufters zijn het ! Zit de hele dag op een pakje te wachten van Amazon.nl krijg ik net bericht dat het in de brievenbus bezorgt is ! Het pakje is 35x40x35cm. Hoe dan ?? Oplichters zijn het ! Allemaal. Post.nl en dhl hetzelfde. Wou net een melding hierover maken bij amazon, moet ik nog 48uur wachten ! Waarop ? Is amazon zo naief dat ze denken dat dit pakje nog komt ? Wat gebeurd hier toch allemaal. Niet meer te bevatten. Je hebt alleen nog met oplichters en idioten te doen.
These people are liars and fraudsters
These people are liars and fraudsters. I have stayed home now 3 times for the packag, three times they have not been here and three times they say they cannot deliver the package. NO COMPANY should use these thieves for their deliveries
Pakket zoekgeraakt
Pakket besteld bij Amazon en zou geleverd worden door Dragonfly. Op de dag van bezorging een update dat ze onderweg waren. Plots een melding (zonder opgaaf van reden) dat ze het deze dag niet konden bezorgen. En toen werd het stil. Geen update niks. Na een week maar contact gezocht met Amazon en het pakket was 'zoekgeraakt'. Gelukkig heeft Amazon het prima opgelost door het geld terug te storten. Ik snap gezien de slechte recenties niet dat bedrijven met deze pakketbezorger in zee gaan.
Geen levering en pakket teruggestuurd
Geen levering en pakket teruggestuurd. Tot 3 keer toe âbezorgpogingenâ gedaan. Maar niet kunnen afgeven omdat er niemand was die het in ontvangst kon nemen of dat de locatie niet toegankelijk was. Beide excuses waren onzin, en ook had ik neerzettoestemming gegeven. Er is geen contact te krijgen, want de telefoon wordt niet opgenomen. Ook reageren ze niet op mail. Helaas is er ook geen klacht in te dienen bij Amazon dus ik heb een feedback gegeven over het product en verkoper. Ik hoop dat ze erachter komen dat Dragonfly een zeer slechte service, lees geen, heeft. Ik bestel maar niet meer bij Amazon of bij andere bedrijven die bezorgening uitbesteden aan Dragonfly
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf! De hele dag gewacht en uiteindelijk krijg ik sâavonds een bericht dat mijn pakketje geleverd is en afgegeven is aan iemand op mijn adres, wat een leugen er is helemaal niemand geweest niemand heeft aangebeld! Het zogenaamde âbewijsâ van levering was een foto van een hand die mijn pakket vasthoudt en een stuk been en voet, het s is heel duidelijk aan de straat stenen te zien dat de persoon niet bij mijn voordeur staat! Ik vind dit echt walgelijk! Ook kun je helemaal niets doen om het uit te laten zoeken behalve een uur aan de telefoon hangen 57 minuten !wachtend op de klantenservice na 57 minuten werd er opgehangen toen nogmaals gebeld en kreeg alleen te horen dat ze mij nie te woord konden staan, later kunt u het nog eens proberen. Vier keer geprobeerd niemand aan de lijn kune krijgen en uit eindelijk ben je dus je geld kwijt. Het is gewoon diefstal door de bezorger en het bedrijf vind het wel best dus de bezorgers voelen zich vrij genoeg om pakketjes ergens te dumpen of te stelen.
âââââ
âââââ
Zeer teleurstellende ervaring met Dragonfly.
Ik had via Amazon een bestelling geplaatst met levering op dezelfde dag. Juist daarom heb ik voor deze optie gekozen. Pas om 22:49 uur ontving ik een bericht dat de bestelling toch niet meer die dag bezorgd zou worden.
Als je betaalt voor een levering op dezelfde dag, mag je verwachten dat je tijdig wordt geïnformeerd wanneer dit niet haalbaar blijkt. Een melding vlak voor 23:00 uur is veel te laat. Op dat moment heb je de hele dag gewacht en kun je nergens meer op anticiperen.
Daarvoor neem ik geen Amazon Prime en kies ik niet voor een premium bezorgoptie. Vertragingen kunnen gebeuren, maar communicatie en verwachtingsmanagement zijn hier ver onder de maat.
Voor mij was dit een zeer teleurstellende ervaring.
Waardeloze bezorging
Wat een aanfluiting, de bezorging, in een week tijd twee bestellingen op de verkeerde plek, en dan ook nog durven zeggen dat het op het juiste adres EN op de afgesproken plek is neergelegd!!!!
Niets is minder waar!!
Als het niet op onze tuincamera staat en zelfs de hond van niets weet, dan is er ook ECHT NIETS bezorgd. De hond heeft niets gehoord en er staat geen melding op onze camera!!!
Jammer dat er geen 0 bij de beoordeling staat!!
Mijn pakket zou zijn bezorgd staat inâŠ
Mijn pakket zou zijn bezorgd staat in mail maar is op verkeerd adres bezorgd foto van bezorgadres is niet mijn adres en huisnr op foto ontbreekt toevoeging j naast nr contact gaat moeizaam of bellen niet terug voor melding
Levert nooit goed af
Hele slechte transporteur voor Amazon. Levert niet goed af. Ze gooien het gewoon bij iemand anders. Niet 1 keer goed. Koop eens een goede up to date routeplanner !!!
Liegen is ook een vak
Ondanks het feit dat ik heb aangegeven dat pakketjes via de lift op de vijfde etage geleverd dienen te worden, is mijn pakket in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond achtergelaten.
Bovendien staat nu vermeld dat dit pakketje rond 12.30 geleverd is terwijl dat pas rond 19.00 uur was,
Ik HAAT oneerlijkheid met een passie, de volgende keer als ik zie dat Dragongly de bezorgdienst is cancel ik de bestelling en zoek mijn producten ergens anders!
De bezorging staat aangevinkt maar is gelogen
De bezorgdatum staat aangevinkt plus een tijdstip maar hele dag plus avond geen bezorger gezien. Was de hele dag plus avond ervoor thuisgebleven. Waardeloze communicatie plus gelogen bezorging!
18-06-2026: Heb inmiddels de indruk dat deze foute bezorgingen opzet zijn: dumpen in de buurt of straat bij een willekeurig adres in de hoop dat die bewoners de verdere, correcte bezorging uitvoeren. Het lijkt een patroon!
Goed ontvangen, maar verder waardeloos
Vandaag voor het eerst een pakket ontvangen via DragonFly na een bestelling te hebben geplaatst op Amazon.nl
Op de productpagina stond dat de bestelling door Amazon verzonden/verkocht werd. In de praktijk wordt het meestal met DHL verzonden en heel soms door Amazon Prime. De track & trace-code begon met AMZN, dus toen dacht ik dat het dit keer met Amazon Prime werd verzonden, maar nee, de volgende ochtend bleek het anders te zijn: DragonFly.
Ik kende het nog niet en vond het raar, want meestal gaat het via DHL, wat bij mij na jaren iets meer vertrouwen heeft opgebouwd.
Na het lezen van verschillende ervaringen op Trustpilot, Reddit en Tweakers.net, maakte ik mij flink wat zorgen. Slechte website en track & trace-informatie, late bezorging of dagen later, voor de deur neerleggen of zelfs in een hele andere plaats, foto's maken bij afgeven van pakket. Kortom, de voorspellingen waren niet hoopgevend.
In de eerste mail die ik in de ochtend kreeg, kom je meteen op de website inclusief trackingcookies. De track & trace-informatie is zeer beperkt. Geen plaatsinformatie, dit kan je wel zien bij Amazon. En een bezorgtijd of bezorgperiode kennen ze niet. Op papier tot 22.00 uur en daar moet je het mee doen. Wanneer je iets wil wijzigen kan dit alleen door te bellen, niet via de website zelf, laat staan een app.
Iets na de middag kreeg ik een mail met het bericht dat bezorger X met het pakket naar mij onderweg was.
Een kleine twee uur later zag ik een zwart busje, en inderdaad, zonder enige vorm van branding, voor mijn huis stoppen. Ik deed de deur open en hij gaf het pakket en we zeiden elkaar vriendelijk gedag. Er kwam geen foto of andere gekke dingen aan te pas. Dus dat viel mij enorm mee. Ik had al een tactiek in gedachte, maar dat was niet nodig.
Overigens, ik zei pakket, maar dit was de (gelukkig) ongeopende productdoos zelf. Je verwacht, al is het maar ter bescherming, dat het in een (Amazon-)doos zit. Een gemiste kans. Of dit de DragonFly-manier is blijft de vraag, maar het zou zo maar kunnen.
Na alle gruwelverhalen viel het mij enorm mee en het zou per stad/regio/wijk/bezorger kunnen verschillen. Toch mis ik de totaalervaring van PostNL (nog steeds mijn favoriet) en zelfs DHL in vergelijking met DragonFly.
De 1 ster is vooral omdat de bezorging zelf goed is gegaan. De rest eromheen is waardeloos en het doet mij besluiten om voorlopig geen bestellingen meer op Amazon te plaatsen. De bezorging blijft daar altijd een verrassing.
Waardeloos
Wat een ellende. Meerdere Amazon bestellingen op rij die via Dragonfly worden verzonden, komen gewoon te laat. Ik snap drukte maar er is totaal geen communicatie. Dit bedrijf pretendeert âsame day deliveryâ maar je mag blij zijn wanneer het binnen een week geleverd wordt. Amazon, die hier wat aan!
Waardeloos
Waardeloos en niet aan te raden
Een bericht dat pakket geleverd is, maar niets ontvangen
Liggen op gelijke hoogte als de PTT zeggen dat ze iets gedaan hebben maar niets doen.
Zekers niet aan te raden
Waardeloos ze kunnen niet lezen.
Waardeloos ze kunnen niet lezen.
Het adres staat zeer duidelijk op het pakket en op onze brievenbus is het ook heel goed leesbaar, zelfs zonder bril
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ