レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Pakket werd op een ander adres bezorgd, onbekend welk. Na 25 minuten telefonisch in de wacht, een gebrekkig Engels sprekende medewerker die de verbinding verbreekt. Doe hier geen zaken mee!

5つ星のうち1の評価

Pakketje geleverd in de brievenbus die echter leeg blijkt te zijn!na 30 minuten aan de telefoon hangen met een irritant stemmetje en deuntje er steeds tussendoor maar opgehangen.Reageren niet op mail... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Geen levering en pakket teruggestuurd. Tot 3 keer toe “bezorgpogingen” gedaan. Maar niet kunnen afgeven omdat er niemand was die het in ontvangst kon nemen of dat de locatie niet toegankelijk was. B... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Pakket besteld bij Amazon en zou geleverd worden door Dragonfly. Op de dag van bezorging een update dat ze onderweg waren. Plots een melding (zonder opgaaf van reden) dat ze het deze dag niet konden b... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 38

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Use if you want your package to be delivered to Narnia

Is there an option for -5 stars because that is what they should get. I ordered 2 things from Amazon and both were supposed to be delivered by this company. They dropped off one and the driver "forgot" the other one. So they decided to deliver it 2 days later. I got a notification saying my package was delivered but the weird thing is no one rang my door bell and I was home the entire day. So I check the tracking and there is a picture of someone holding the package except the someone doing it is not me. How do I prove this? Easily. The hands holding it are white and I am black. Hell no one in my house has white hands even my dog since she is also black. So naturally I call the company because it says delivered but doesn't say where he decided to drop it only for the girl to realize that when he scanned it as delivered he wasn't even at my apartment building!!!!!! If you would like to waste time, money and sanity use them. If you would like to not pull your hair out in frustration then worst case scenario send a carrier pigeon it will be more likely to get you your package and not lie about it.

2026年5月29日

Meer dan verschrikkelijk

Meer dan verschrikkelijk. In de regen achter gelaten in een compleet andere straat. Gelukkig gevonden door een oplettende voorbijganger en nat bij mij aan de deur afgeleverd. Was pakketje van Amazon. Daar bestel ik alleen als het echt niet anders kan. Pakketje had een waarde van 320 euro!

2026年5月19日

Die komen gewoon niet

Ik zit sinds dagen te wachten op mijn Amazon bestelling, als ik de informatie van Dragonfly mag geloven, waren er heel wat bezorg pogingen, echter was er niemand, want ik was er wel. Geen pick-up punten, geen track en trace info, geen service, top! Mooi, zo kan je lekker goedkoop zijn, en de klant is de dupe. 1 ster schetst een te rooskleurig beeld eigenlijk...wel een mooie reclame voor de DHL's van deze wereld, die zien daar ook meteen een stuk beter uit, naast zo een klungel.

2026年4月29日

Verdienen nog niet 1 ster

Na 2 dagen met meldingen van pakket niet kunnen leveren omdat er niemand thuis was telefonisch contact met Dragenfly opgenomen. Ik had na lang zoeken een telefoonnummer gevonden. In eerste instantie lieten ze me nog niet eens uitpraten en werd de telefoon weggedrukt, dus nieuwe poging. Eerst werd er gezegd dat er niemand thuis was, toen ik aangaf dat het niet klopt en dat er camera's rond het huis hangen had de chauffeur het op eens niet kunnen vinden, daarna was hij op het verkeerde adres geweest. Pakketje zou de volgende dag alsnog bezorgd worden, weer niet dus. Weer telefonisch contact en weer het zelfde verhaal, nu hadden ze het pakket terug gestuurd want ze waren 3x (waarvan 1x om 02.42 uur) aan de deur geweest voor levering. Toen werd ik boos en gevraagd of ik gek voor mijn hoofd heb staan. Toen kwam er een reclame email van Smartsporter met het bericht "zolang u wacht op uw pakketje neem even de tijd om rond te kijken op onze website", via die email contact opgenomen met Smartsporter (hier kwam het pakketje vanaf), want een telefoonnummer is niet te vinden. Vandaag inmiddels de 4e keer het zelfde verhaal. Zeer zeer zeer slecht. Ik bestel nergens meer waar door Dragenfly bezorgd word. Ik heb ook al video's gezien dat ze een foto maken dat het pakketje bezorgd is, daarna pakken ze het pakketje op en nemen het gewoon mee. Lijkt wel een fake bedrijf. Benieuwd of mijn pakketje nog bezorgd wordt, ik ben bang van niet.

2026年4月29日

Dikke onzin bedrijf.

Dikke onzin bedrijf..
Net als gofo bezorgdienst is Dragonfly met zo erg. Privacy kennen zij niet (foto maken van mijn woning) zij komen mega laat jou pakket brengen en onbeheerd achterlaten!!!!
Gebeurt dit nog een keer Dragonfly dan heeft men een aanklacht aan de broek hangen.maar lezen doen jullie hier niet, want we zijn 0,0 reacties van jullie.....
Ongelooflijk onbetrouwbaar en kennen geen privacy.

2026年4月18日
5つ星のうち2の評価

Cookies zonder goedkeuring

De bezorging gaat prima, daarom toch nog 2 sterren. (Hoewel soms wel heel erg laat in de avond.) Maar ze plaatsen middels hun tracking email ontzettend veel onwenselijke cookies op mijn computer. En dan maken ze ook nog eens een foto van mijn woning. Privacy wordt er niet gerespecteerd.

Ik heb het tevens gemeld bij Amazon en hoop dat ze door vele meldingen afscheid gaan nemen van deze bezorgdienst. En ik hoop dat iedereen die dit constateert er melding van maakt bij Amazon.

2026年4月16日

Grapje?

Bezorger reed om de paaltjes in het trottoir heen dwars door een bloemperk over het trottoir om hier pal voor de deur te stoppen. Pakketje werd half in de brievenbus gestopt zodat een ieder het eruit had kunnen snaaien. Vervolgens jakkerde meneer dwars door een plantsoen om weer op de openbare weg te kunnen komen. Deurbel camera heeft alles vastgelegd, ook het kenteken van de bestelbus.

Dragonfly lijkt op een grapje van God terwijl deze in een melige bui was! 🫣

2026年4月9日
5つ星のうち1の評価

Zeer onbetrouwbare levering, structureel probleem

Wij bestellen als bedrijf in Deventer regelmatig via Amazon. Zodra een bestelling door Dragonfly wordt geleverd, weten we eigenlijk al dat het misgaat. Leveringen duren structureel veel te lang en per pakket ontvangen we een enorme hoeveelheid e-mails met steeds nieuwe aankondigingen.
We krijgen berichten dat er geleverd wordt, dat we niet aanwezig waren, dat ze de volgende dag opnieuw komen, en vervolgens herhaalt dit zich weer. Dat is bijzonder frustrerend, zeker omdat wij gewoon een bedrijf zijn en op werkdagen tijdens normale kantoortijden geopend zijn. Het is voor ons dan ook onbegrijpelijk dat er steeds wordt gemeld dat we “niet thuis” waren, terwijl er simpelweg niemand is geweest.
Uiteindelijk komen de pakketten meestal wel aan, maar veel te laat en na een onnodig frustrerend proces. Dit speelt bovendien niet pas sinds kort, maar al maandenlang. En het wordt helaas niet beter.
Voor ons is dit inmiddels een reden om minder bij Amazon te bestellen en vaker te kiezen voor partijen die hun logistiek wel op orde hebben. Jammer dat Amazon blijft samenwerken met een vervoerder die zo structureel onder de maat presteert.

2026年4月8日
5つ星のうち1の評価

Dragonfly lever het pakket netjes af en dump het niet ergens

Heel vreemd dat jullie zo met klanten van Amazon omgaan. Eerst is het niet meer van deze tijd om een hele dag te moeten wachten of en zo ja, wanneer het pakket bezorgd wordt. Dit is teruggaan in de tijd. Verder is het zonder bericht dumpen van het pakket in een algemene hal van een appartementencomplex niet netjes. Wij waren gewoon thuis en hij/zij heeft niet de moeite genomen om aan te bellen en normaal te bezorgen. Gelukkig heeft een buurvrouw het pakket bij ons afgegeven want anders was het misschien door iemand meegenomen die het zelf gehouden had. Dan moet je als klant maar bewijzen dat je het niet ontvangen hebt. Met deze dump werkwijze is het gemakkelijk om goedkoper te zijn want er wordt géén kwaliteit geleverd. Ik koop niets meer als het door Dragonfly bezorgd wordt. Overigens heb ik Amazon ook hierover geïnformeerd.

2026年4月2日

Waardeloos bedrijf!

Track en trace is waardeloos en geeft aan "voor 22 uur". Vervolgens komen ze veel later aan en dumpen de pakjes naast de brievenbus. Een foto maken van het huisnummer dat kunnen ze wel. Amazon Nederland doet er goed aan om een andere transporteur te zoeken.

2026年3月31日
5つ星のうち5の評価

Alles prima!

Alles prima!

Ik bestel best vaak via Amazon, die tegenwoordig met Dragonfly ipv DHL bezorgd.
Aan de andere reviews te zien weet ik oprecht niet of dit per regio verschild, regio Rotterdam hier. Nooit een probleem en altijd prima stipt op tijd, direct een foto in de mail, en ze komen wanneer ze zeggen. Ik ben persoonlijk heel tevreden.

2026年3月28日

Dramatisch en onbetrouwbaar

Verwacht al dagen een pakje via Amazon, gebruikt nu Dragonfly. Elke dag melding dat het niet gelukt is.. Contact zoeken met deze organisatie vrijwel onmogelijk. Wat is dit voor cowboy club?

2026年3月21日
5つ星のうち1の評価

Zorgelijke en onwelvoegelijke ervaring !

Bij Amazon.nl een bestelling geplaatst op 19 maart 2025. Bezorging volgens info door Dragonfly. Nooit van Dragonfly gehoord. Opgezocht. Volgens info 20 maart bezorging. Geen vooraankondiging van op welk tijdstip. Wel een tijdlijn van binnenkomst, sorteren en bezorger onderweg. Geen idee hoe laat. Vervolgens laat in de avond een mail om 20.30 uur van de bezorging vindt zometeen plaats.
Op site van Amazon was te zien op de tijdlijn was vlakbij de bezorgplek. Echter om 22.00 nieuwe mail bezorging lukt niet meer. De bezorging staat gepland op wellicht 24 maart as.
Dragonfly denkt zeker dat wij er van hen zijn. Dat we de hele dag niets anders te doen hebben dan op hen te wachten. Evenals het belachelijke dat wij kunnen toestaan dat zij het pakket voor de deur dan wel een veilige plek bij het huis kunnen plaatsen bij aflevering. Makkelijke manier van Dragonfly waarbij zij denken van hun verantwoordelijkheid af te komen.
Dit is de laatste keer dat ik bij Amazon bestel. Er zijn genoeg andere webshops om te bestellen. Ga mijn bestelling annuleren en mijn geld terugvorderen!

2026年3月21日

Dragonfly / Amazon

Amazon, wat heb je gedaan met door in zee te gaan met deze bezorgdienst. Pakketten liggen op straat, pakketten komen niet aan, tracking informatie die niet klopt, beschadigde pakketten. Zo slecht heb ik ze nog niet gehad, voor eigenlijk een reden om NIET meer te bestellen. Daarnaast is Amazon steeds meer de boel aan het belazeren met bezorgtijden en dit is geen incident. Voor een betrouwbare 1 dag levering kies ik NIET meer voor Amazon

2026年3月10日

レビューの対象になっている企業の方へ