Super rideudstyrs butik der ogsÃ¥ har sÊr-udstyr til islandse heste, lÊkre produkter og super god (og tÃ¥lmodig!) service - mÃ¥tte prÞve mange forskellige ridebukser inden jeg fandt de helt rigtige!) - h... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens bedste kundeservice hver gang jeg har handlet hos Draumur. Altid hjÊlpsom rÃ¥dgivning, gode priser, stort varesortiment, Mv. Somme tider har man mulighed for at lÃ¥ne udstyr med og afprÞve ind... ãã£ãšèŠã
Super kundeservice. Flot butik med stort udvalg og sÞd, opmÊrksom og professionel betjening, ogsÃ¥ i en tid med Covid-19 forholdsregler. God kvalitet af varene og prisen OK. Vi oplevede ingen kÞbetvan... ãã£ãšèŠã
Ok oplevelse men foretrÊkker andre webshops med samme sortiment. Har handlet her flere gange og haft problemer med lang leveringstid. Bestiller varer pÃ¥ online shop, som ikke er pÃ¥ lager og mÃ¥ derfor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webshop og butik med islandsk rideudstyr og fritidsbeklÊdning
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super kundeservice
Super kundeservice. Flot butik med stort udvalg og sÞd, opmÊrksom og professionel betjening, også i en tid med Covid-19 forholdsregler.
God kvalitet af varene og prisen OK. Vi oplevede ingen kÞbetvang, men venlig og hjÊlpsom betjening. Vi kommer helt sikkert igen, nÊste gang vi skal se på rideudstyr.
De varmeste anbefalinger herfra
Verdens bedste kundeservice hver gang jeg har handlet hos Draumur. Altid hjÊlpsom rådgivning, gode priser, stort varesortiment, Mv.
Somme tider har man mulighed for at lÃ¥ne udstyr med og afprÞve inden man kÞber, hvilket har sparet mig for flere dyre fejlkÞb og i stedet har jeg fra start af kunnet nÞjes med prisen til det rigtige udstyr til min hest. En stor tak for hjÊlpen og de varmeste anbefalinger herfra. ððððððð
Virkelig dejlig oplevelse, god service :)
Jeg havde en super god oplevelse, ved at handle med Bodil. Jeg bestilte en Hrimnir trense, og en gjord :). Bodil kontakter mig da Trensen har ventil og spÞrger om det er okay hun sender den i en stÞrrelse hvor den er en halv centimeter stÞrre. Dejlig service, hun tilbÞd at betale returbelÞbet, hvis den ikke passede. Pakken ankom dagen efter hun havde sendt den afsted --> virkelig hurtig levering og dejlig rar dame.
Reklamation
Havde en reklamation på nogle stigremme, som blev ombyttet uden besvÊr eller omkostninger.
God service.
Ok oplevelse men foretrÊkker andreâŠ
Ok oplevelse men foretrÊkker andre webshops med samme sortiment. Har handlet her flere gange og haft problemer med lang leveringstid. Bestiller varer på online shop, som ikke er på lager og må derfor vente lÊnge på levering. Uden at dette oplyses fÞr gennemfÞrsel af indkÞbskurven. Dette er sket nogle gange ikke kun en gang. Produkter der sÊlges er god kvalitet og svarer for det meste til beskrivelsen. Har kun en gang fået det forkerte leveret.
Bodil er altid sÃ¥ sÞd og hjÊlpsom ogâŠ
Bodil er altid så sÞd og hjÊlpsom og det er en fornÞjelse at komme og handle hos Draumur
Har et meget bredt udvalg af udstyr tilâŠ
Har et meget bredt udvalg af udstyr til både den islandske hest og rytter! God sagkyndig rådgivning uden kÞbetvang - kan varmt anbefales! Og den fysiske forretning i Fredensborg er et must :-)
Virkelig god serviceðð»
Virkelig god serviceðð» Fik lov at lÃ¥ne 2 sadler med hjem og prÞve pÃ¥ hesten, inden jeg kÞbte min bomlÞse saddel ð virkelig sÞdt personale og hvis man er hestepige/ mand er deres butik virkelig lÊkker med alt godt til hest og rytterðð»
Draumur har alt hvad man kan drÞmme omâŠ
Draumur har alt hvad man kan drÞmme om til Islandske heste. Har handlet her i mange Ã¥r og altid fÃ¥et super service. Butikken er bÃ¥de imponerende og hyggelig. KÊmpe varesortiment af bedste kvalitetsmÊrker, alt fra inderst til yderst - og fra mule til hale. ð
Top shop! ðŠðœðŽ
Man skal lede lÊnge efter bedre serviceâŠ
Man skal lede lÊnge efter bedre service og vejledning. Hos Draumur kender de produkterne, kan aflÊse kundebehov og yder en ekstraordinÊr service. Min varmeste anbefaling af både butik og webshop!
Er meget glad for at der forhandles 66âŠ
Er meget glad for at der forhandles 66 northâïž
Virkelig dårlig service.
Virkelig dårlig service.. og det tag lang til og få pakken. Og ventede i 10 måneder fÞr jeg fik regningen!!
Fantastisk service ð
Fantastisk kundeservice
Super butik med stort udvalg. Altid venlig og kompetent betjening. Virkelig god kundeservice; jeg havde kÞbt en gjord der gik i stykker og selvom producenten sagde det var pga forkert brug, byttede de den til en ny. Dette havde de ikke behÞvet, men gjorde det alligevel uden at blinke.
Stedet for ejere af Islandske heste âŠ
Stedet for ejere af Islandske heste ingen fordomme her :-)
God personlig og kvik service
Jeg bestilte nogle varer meget tÊt på jul, og var lidt bekymret for om de nu ville nå frem. Men alt var i skÞnneste orden. Tidligere har jeg kÞbt i butikken og der får jeg også altid super service.
Tak for det!
KÞb af dÊkken og trÊnse.
Jeg har oplevet en kompetent og hurtig ekspedition hos Dragmur, der blev taget hånd om min bestilling på god og betryggende vis.
Bodil er meget imÞdekommende og lÞsningsorienteret på en meget behagelig måde, der gÞr at man fÞler sig godt tilpas og tilfreds med sit kÞb.
DÃ¥rlig service og kedelig attitude hos ejer.
Jeg bestilte et tredelt bid og en knage. Jeg får en SMS, hvor hun skriver at de ikke har biddet og ikke kan få det inden jul, men at de har et todelt. Om jeg stadig vil have transportkrogen. Og at jeg gerne måtte svare.
Jeg svarer at jeg desvÊrre skal bruge er tredelt, og spÞrger ind til tykkelsen på et andet tredelt bid, som de har på hjemmesiden.
Jeg får intet svar, og finder derefter et bid et andet sted. NÊste morgen skriver jeg så en SMS hvori jeg skriver at jeg ikke vil have bestillingen. Senere samme aften får jeg besked på e-mail om at min ordre er Êndret og sendt. Men der står ikke hvad den indeholder.
Jeg skriver så tilbage på mail til Bodil, at jeg afbestilte ordren og sendte hende et skÊrmprint af mine sms'er til hendes fÞrste SMS. Og fortalte at det ikke var god service alligevel at sende ting afsted, når hun ikke havde reageret på min besked.
Får så en mail tilbage, hvor hun skriver at jeg jo også havde bestilt en knage, og den ville hun da hive ud af bilen, hvis jeg ikke ville have den.
Ser fÞrst mailen senere, og siger at jeg ikke vil have noget af det, da biddet var det vigtigste.
Derefter svarer hun at hun havde skrevet to gange, og at hun ingen afbestilling havde set.
Hun ignorerer fuldstÊndig, hvad det er jeg skriver.
Nu står jeg med noget, som jeg har bestilt et andet sted sammen med det bid, jeg ville have. Og har betalt fragt to steder.
Super dårlig service skal man lede lÊnge efter!!
Lad vÊre med at bestil noget her, hun skal vidst på noget service-kursus fÞrst. Hvilket jeg nu kan se mangler tydeligt hos andre kunder også.
Super..!!!
Super god service, rådgivning og meget bredt udvalg af vare. Finder altid det jeg har brug for. Hvis jeg ikke kan finde det, bliver det bestilt, og jeg får mine vare hurtigt også ved speciel bestillinger. Kun anbefalinger herfra.!!
Super oplevelse.
Draumur har virkelig vÊret til stor hjÊlp, de har gjort alt hvad de kunne, for at betjene mig på bedst mulige måde.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ