TIKA -Rideudstyr レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

RBH Platinum vinterdÊkken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skrÊddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, sÃ¥ det passer til bÃ¥de den brede og slanke hest Hvor de... もっず芋る

Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god lÞsning. KÞbte en hovedtÞj hvor nÊsebÃ¥ndet gik hurtigt i stykker, to ga... もっず芋る

Halvanden mÃ¥neds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke pÃ¥ lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, sÃ¥ jeg mÃ¥... もっず芋る

Super service. Handlede pÃ¥ nethestival. Pga. travlhed var leveringen lÊngere end normalt, men jeg skulle bruge mit kÞb ret hurtigt. SÃ¥ efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗銬サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dÊkkener og ridebeklÊdning. Vi fÞrer kendte mÊrker i alle prisklasser.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle.
Super god rådgivning og sÞde behjÊlpelige ansatte. ⭐⭐ ⭐⭐ ⭐
Og fedt at de har fået foder i butikken, til både heste og andre dyr.

2026幎4月29日

Bedste service ever!

Jeg kÞbte en vare online i fredags sidst på eftermiddagen. Allerede mandag formiddag ringes jeg op. Jeg var dog ikke i stand til at tage telefonen. Derefter tikker der en mail ind om at der desvÊrre er sket en lagerfejl, men at de har fundet en måde at kompensere for fejlen, til min fordel.
Dertil blev pakken også afsendt med det samme igår og den er til afhentning på det lokale posthus idag.
Fantastisk service, hurtigt levering og en vare til en formidabel pris.
Jeg er SÅ tilfreds!

2026幎2月24日

DÃ¥rlig service

Jeg kÞbte en hals til et dÊkken af deres eget mÊrke (4horse) ved deres markedets dage (2025), i dag d. 8/12-25 ville jeg tage den i brug MEN den er fejl producer, der er ikke noget velkro i så den kan sÊtte på....

Jeg har her under deres udsalg kÞbt et par bukser, jeg bestilte i grå str. 52 og jeg modtog hvide i str. 48...
Jeg kontakter dem og siger der er sket en fejl her... Deres svar er at man kan jo ikke tro på alt hvad man ser på internettet... Virkelig, virkelig dårlig stil og ringe service

2025幎11月14日
自発的なレビュヌ

Ikke styr på lager, sender ikke pakke I over en uge, lyver om afsendelse

Jeg forsÞgte sidst på året 2024 at bestille en vare, efter en uge uden have hÞrt noget sender jeg selvfÞlgelig en besked, "åh den er ikke på lager, vi har prÞvet at ringe for at hÞre om du vil kÞbe noget andet eller have annulleret" de har så ringet dagen fÞr jeg skrev, som min telefon har registreret som formodet spam. Men stadig kun prÞvet ringe en gang mange dage efter ordren var lagt. Og da det ikke virkede var de bare ligeglade og sendte ikke en mail.
Nu står jeg så akut og skal bruge et dÊkken, desvÊrre er deres model eneste jeg ved passer så bestiller et dÊkken, dagen efter får jeg så godtnok besked denne gang, men at varen igen ikke er på lager om jeg kan bruge en anden farve.. jeg udtrykker selvfÞlgelig min utilfredshed med hvor dårligt de har styr på lager men at jeg akut har behov for det dÊkken grundet syg hest så er nÞdt til at gå med til de sender et andet.. de påstår det er grundet ny server (men det havde de ikke fået fÞrste gang).. nu er det torsdag, og jeg skrev mandag formiddag de godt måtte sende det rÞde da jeg skulle bruge det akut og det svarede de at de ville gÞre, og de har stadig ikke sendt det torsdag og svare ikke på mail hvor jeg spÞrger om de har sendt. Så åbenbart er deres politik at hvis man klager over de ikke har styr på tingene så venter de lige mindst 4 dage med at sende ens pakke velvidende man skal bruge det akut.. har måtte kÞbe noget andet nu jeg ikke ved om jeg overhovedet får min pakke og i hvert fald ikke i tide.
TilfÞjelse: efter 4 dage lÞd svaret at de ville sende min pakke den dag.. det gjorde de så ikke (det vil sige der blev sagt mandag de ville sende den, torsdag at de ville sende den, og fredag var pakken endnu ikke sendt.) Så måtte annullere min ordre. Fik ikke en undskyldning men en masse dårlige begrundelser og en "ked af du har vÊret utilfreds".. ikke en undskyldning for de lÞj 2 gange om at sende min pakke uden at gÞre det. Men en "rabatkode" havde dog lÊst de ofte ikke virkede når de gav rabatkode så tjekkede og den var selvfÞlgelig ugyldig.

2025幎2月10日
自発的なレビュヌ

God service og kvalitet til en fair pris

Altid dejlige af handle med god service og kvalitet til de priser som de forhandler.
Har nu haft kÞbt en hel del dÊkkener både til gammel men nu os ny hest og de passer og holder ca 1-1,5 sÊson og det os så fair til prisen, samt hvis de bliver tygget i stykker.
SÃ¥ deres dÊkkener, klokker og lamme sadler har og er jeg glade for fra dem 👍

Og mine pakker har altid vÊret kommet til tiden og gerne os med en sÞd lille ekstra ting i 🀩

2024幎12月5日

RBH Platinum vinterdÊkken!

RBH Platinum vinterdÊkken!
Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT!
Ligger fantastisk. Som en skrÊddersyet frakke.
Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest
Hvor de fleste dÊkkener hedder omkring 2000 modstandsdygtighed mod vand, hedder dette dÊkken altså 15.000!
Stor åndbarhed
Må indrÞmme, at det også var min mand der fandt det, ham der kunne tyde teknikaliteterne!

2024幎1月5日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt en saddel på tilbud

Jeg havde bestilt en saddel på tilbud, men da den kom hjem viste den sig at vÊre for stor.

Der var ingen problemer i at sende sadlen tilbage, og fik hurtigt pengene retur på min konto, efter at de havde modtaget varen.

Jeg havde skrevet med deres kundeservice om sadlen kunne byttes til samme pris, og de informerede mig mig om at jeg kunne lave en ny bestilling på sadlen, og at jeg kunne skrive i kommentarfeltet at det var en ombytning og at vi havde skrevet sammen om det.
Heller ingen problemer der, og jeg fik den nye sadel til samme pris.

Dejlig og hurtig service.

2023幎3月23日
自発的なレビュヌ

Rigtig god rådgivning og service!

Jeg var i tvivl om jeg havde fået bestilt en rigtig gjord, så skrev til butikken og fik hurtigt svar med rigtig fin vejledning og forslag til en alternativ gjord. Det var ingen problem at få skiftet gjorden ud i min ordre og tingene kom hurtigt efter.
Venlig og professionel kundeservice - det er ikke sidste gang jeg handler med Tika. :)

2023幎3月9日

Voldsom dårlig kundeservice

Voldsom dårlig kundeservice. Jeg kÞbte nogen vare online, og jeg har faktisk ofte brugt deres dÊkkener, så da de var på rabat slog jeg til og kÞbte. Aldrig i mit liv, har jeg oplevet så dårlig pasform. I stedet for sende varer retur vÊlger jeg at kÞre derud og beder om mine penge retur. Ekspedienten fortÊller at der er en fejl på hals udskÊring i dÊkkenet, der giver den dårlig pasform. Og det er galt med alle de har på lager.
Nå, men jeg beder om mine penge retur, da min hest absolut ikke passer formen på denne sending af dÊkkener.
Jeg for afvide da butikken og webshoppen ikke er det samme CVR nummer, kan jeg ikke få penge tilbage eller et tilgodebevis, jeg skal simpelthen kÞbe noget nyt. De har 20% på alt.
Jeg får fundet noget, men da jeg kommer hjem fortryder jeg. Varene er kÞbt fredag, og torsdag vÊlger jeg at kÞre forbi for at få mine penge retur. Jeg får afvide der på tilbudsvarer kun er 3 dags returret, så jeg kan ikke få mine penge tilbage eller bytte mine vare.
På min bon står der 8 dage.
Jeg syntes den her service er mÞg dårlig, og jeg vil fremover finde et andet sted og handle.

2023幎3月10日
自発的なレビュヌ

Ekstrem dårlig kundeservice ALDRIG oplevet noget lign.

Har aldrig haft problemer med Tika fÞr, har altid vÊret super tilfreds med deres varer, det er helt tilbage fra 2014 hvor jeg kÞbte min fÞrste hest.
MEN
Onsdag den 1/2 -2023 modtager jeg mit nye 4horses sports combinator dÊkken. Min hest bliver klippet den 2/2-2023 og får herefter hans nye dÊkken på.

I uge 7 går det ene spÊnde i stykker foran hvor man lukker, selve metallet er knÊkket, så ingen sygning er gået. Jeg undrer mig, men fikser det selv med en karabinhage kÞbt i Jem og Fix.

I uge 9 går endnu et spÊnde, denne gang spÊndet på den ene mavestrop. Jeg skriver til kundeservice den 1/3, da noget må vÊre galt med dette dÊkken, siden det bliver ved med, at gå i stykker i metallet. og ingen andre steder.

Jeg bliver mÞdt af den vÊrste kundeservice Der ikke vil se dette som en reklamation, samt kommer med div. Bortforklaringer om hvorfor dette dÊkken bliver ved med at gå i stykker / Metallet knÊkker på spÊnder.
Min hest er 14år, så det ikke fordi han er ung, dum og lÞber rundt og leger.

Tika tilbyder 30% rabat på et nyt dÊkken i fÞrste omgang, dette hopper jeg ikke på, da jeg er uenig.
Anden omgang, At jeg fÞrst sender dÊkkenet til Rens ogsÃ¥ sender de det til reparation – Imens er min hest nÞgen og fryser! (Dog fordi jeg selv har fikset dÊkkenet med karabinhage fra Jem og Fix samt meget gamle spÊnder fra et A&B rideudstyrsdÊkken. SÃ¥ det stadig i brug)

I går den 9/3 kommer jeg ud til min hest, endnu et metalspÊnde er knÊkket. Denne gang spÊndet på en af halestropperne, tager billeder, sender ny mail, samme tid med jeg stadig venter svar på forrige mail, om det her famÞse dÊkken. Deres svar på de sidste 2 mails, de holder fast, i det de har tilbudt mig. Hvilket jeg på ingen måde synes er okay.

Konklusion:
Jeg har siden 1/3-2023 diskuteret og direkte skulle forsvare mig selv og disse gentagende hÊndelser, der bliver ved med at ske, med dette dÊkken, der gang på gang går i stykker/knÊkker i metallet.
Imens Tika pure nÊgter at give mig et nyt dÊkken og nÊsten mener det min hests skyld, at det er gået i stykker 3 steder på 3 forskellige tidspunkter.
DÊkkenet er lige nu fikset med karabinhager fra Jem & Fix samt flere år gamle spÊnder fra et gammelt dÊkken fra AB rideudstyr, som tilsyneladende holder bedre end et helt nyt dÊkken taget i brug 2/2-2023
Jeg sidder selv på kontor og ville aldrig byde mine kunder den her service eller oplevelse.
ØV!
Jeg anbefaler absolut overhovedet ikke at shoppe hos Tika mere desvÊrre.

2023幎3月1日

Perfekt

Det er lÊnge siden jeg sidst har handlet hos Tika. De har tidligere vÊret langsomme til at sende🙈 MEN!

Jeg bestilte, da de startede deres kampagne 2/3 og jeg fik varerne 4/3. Sådan! Og så synes jeg det er rart alle dokumenter etc er samlet i en fin kuvert.
Og tusinde tak for den lille gave, den bragte stor glÊde hos min datter.
5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎3月2日
自発的なレビュヌ

Tika er ligeglade med kÞbeloven og vil ikke godtage reklamation på defekte ridestÞvler

Jeg kÞbte et par ridestÞvler hos Tika i slutningen af Marts 2021. I september 2022 går lynlåsen i den ene stÞvle i stykker. StÞvlerne er ikke brugt mere end 20-30 gange i den periode og jeg har passet virkelig godt på dem. Jeg har kun redet i dem, renset dem efter brug og plejet dem med produkter til ridestÞvler.

Da jeg henvender mig til Tika argumenterer medarbejderen med at producenten sjÊldent vil tage imod reklamationer på lynlåse. Tika ved nok godt - ligesom jeg gÞr, at en sÊlger ikke må afvise en klage med udgangspunkt i hvad producenten siger. Det er jo ikke producenten der har solgt mig stÞvlen.
Efter lidt skriverier frem og tilbage skriver Tikas medarbejder at producenten har tilbudt at sende mig en lynlås som jeg selv kan sÞrge for at få sat i stÞvlen.

Det takker jeg nej til. Jeg har betalt for et par ridestÞvler som jeg ikke kan bruge - jeg vil ikke også betale for et få dem repareret!
Da jeg igen beder om enten at få stÞvlerne repareret, byttet eller få pengene retur får jeg afslag af Tikas ejer.

Det undrer mig meget at Tika med sådan arrogance tilsidesÊtter kÞbelovens reklamationsret. På forbrug.dk står det tydeligt fremhÊvet at en reklamation ikke kan afvises på baggrund af producent/leverandÞr og at den to-årige reklamationsret gÊlder alle dele af en vare (også lynlåse!). Alt dette ved Tikas ejer selvfÞlgelig godt, men mit gÊt er at mange kunder godtager Tikas argumentation og opgiver at reklamere over defekte varer. MÞnstret går igen i andre anmeldelser her på siden!

Jeg har nu oprettet en klage hos forbrugerklagenÊvnet. Det kan ikke vÊre rigtigt, at sÊlgere på den måde kan lÞbe fra deres ansvar, vÊre ligeglade med deres kunder og se stort på kÞbeloven!

Handl ikke hos Tika - de skriver at man reklamationsret. Det burde man også have - men det har man ikke. Går varen i stykker - bare Êrgerligt: Du kan selv betale for at få den lavet.

2022幎10月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。