ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geweldig idee van de oprichter van het bedrijf. Echt mooi, met veel mogelijkheden en snel geleverd.
Beste team van Dreamdesk, Inmiddels is mijn bestellinomgeruild voor de juiste kleur (ik had zelf de verkeerde kleur besteldâŠ.) geleverd enâŠ.. in elkaar gezet! Wat een service! Vanaf het mom... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dreamdesk: precies wat we zochten
Via een Facebookâadvertentie kwamen we de Dreamdesk tegen en dat bleek een schot in de roos. Jaren geleden hadden we al een bedtafel van IKEA, maar die was te klein geworden na de aanschaf van een nieuw bed. Deze tafel sprak ons direct aan: lekker breed (2,13 meter) en bovendien in hoogte verstelbaar, precies wat we zochten. Sommige extraâs, zoals het stopcontact en het laptopplankje, gebruiken we zelf waarschijnlijk minder, al zijn ze voor anderen vast handig. Een afdekplaatje voor het stopcontact had het helemaal afgemaakt, maar dat is een klein detail.
Het bestellen ging super eenvoudig en bij vragen was de verkoper snel en makkelijk te bereiken via WhatsApp, wat we als erg prettig hebben ervaren. De levering verliep netjes via een vervoersbedrijf en dankzij track & trace was het aflevermoment goed te volgen.
De montage vroeg wat geduld. In de doos zit een korte papieren handleiding en via een QRâcode kun je instructievideoâs bekijken. Die waren niet helemaal ideaal, omdat je ze niet kunt pauzeren en ze op sommige punten afwijken van de werkelijkheid, wat in het begin wat frustratie opleverde. Met wat doorzettingsvermogen is het uiteindelijk wel gelukt om de tafel in elkaar te zetten.
Het eindresultaat maakt alles goed. Heerlijk ontbijten in bed, âs avonds nog even snacken en tv kijken, echt genieten. De kleur Espresso Brown past bovendien perfect bij onze boxspring. Al met al zijn we erg blij met deze aankoop en verwachten we hier nog jarenlang plezier van te hebben.
Geweldig idee
Geweldig idee van de oprichter van het bedrijf.
Echt mooi, met veel mogelijkheden en snel geleverd.
Top artikel!
Makkelijk besteld en snel binnengekregen. Gister in elkaar gezet: Dit ging snel en gemakkelijk. De desk staat in de slaapkamer; oogt strak en is van goede materiaal. Erg blij met de remwielen. Simpele handigheid!
De DreamDesk is de uitkomst voor ruimtegebrek
De DreamDesk besteld en dit is voor ons echt een uitkomst om toch een plekje voor jezelf te creëren als je een huis hebt zonder extra kamer voor jezelf.
Het meubel schuif je makkelijk over het bed heen zodat je een bureau hebt voor je hobby's.
Ook de klantenservice van DreamDesk is prima.
Wij raden dit product daarom aan
Beste team van Dreamdesk,
Beste team van Dreamdesk,
Vanaf het moment van bestellen tot aan het ⊠jawel in elkaar zetten. Zelden een pakket zo goed verpakt en zo goed voorzien van de handleiding!
Uiteindelijke resultaat? Meer dan tevreden! Een dikke 10!
De desk past perfect over ons bed heen en staat ook geweldig tegen de muur. Materiaal is prachtig!
Wij zijn fan en raden Dreamdesk absoluut aan.
Lieve Groet,
Jolanda
Rotterdam
Goede communicatie en gemakkelijk in elkaar te zetten
Hele nette communicatie over de levering, de desk bureau is gemakkelijk in elkaar te zetten met een mooie stappenplan. Echt een aanrader om deze te kopen!
Super kwaliteit en prima service.
Super tafel snelle levering enâŠ
Super tafel snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten
Gisteren mijn dreamdesk ontvangen
Gisteren mijn dreamdesk ontvangen . Zelf in elkaar gezet , montage was duidelijk en simpel weergegeven . Maakt mijn ruimte hotel chique
Het is een mooie tafel en heel handigâŠ
Het is een mooie tafel en heel handig in gebruik!
Direct gereageerd.Probleem opgelost.
Er is geen kabelmanagement aanwezig enâŠ
Er is geen kabelmanagement aanwezig en als je er wat meer op zet wat moet worden aangesloten en je stopcontact in de muur zit verder weg dan is de kabel vanuit de stekkerdoos wel heel erg kort.
Zeer prettige desk voor als je in bedâŠ
Zeer prettige desk voor als je in bed ligt. Goede prijs-kwaliteit verhouding, erg tevreden.
Super tevreden met de DreamDesk
Super tevreden met de DreamDesk! Stevig, mooi afgewerkt en heel handig dat je hem makkelijk kunt verrijden. Ideaal om comfortabel te werken of te ontspannen in bed. Echt een aanrader!
Duidelijke website, mooi product!
Duidelijke website, de juiste info, afmetingen etc staan vermeld. Verder correcte info over de levertijd en nette afhandeling bij levering.
Product zelf is zoals beschreven. Heldere montagebeschrijving. Mooie kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Dochter is blij met haar bureau vanuitâŠ
Dochter is blij met haar bureau vanuit bed!
Mooie bedtafel
Mooie bedtafel! Zo fijn om op bed te ontbijten en te werken vanuit je bed! Heel relaxed. Erg handig dat er aansluiting voor elektra is ingebouwd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ