Bestelling geplaatst, maar deze is nooit geleverd. Later zag ik dat ze het geld teruggestort hadden zonder enige communicatie hierover. Meerdere mails gestuurd, maar nooit reactie ontvangen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De producten zijn goed. Maar de gebruiksaanwijzing was helaas erg klein en onduidelijk. Tevens is het pakket een dag later bezorgd en gewoon voor de deur neergezet. Er is niet eens geprobeerd om de b... ãã£ãšèŠã
Eerste bestelling was nooit bezorgd,tenminste niet bij mij. Na een berichtje opnieuw verzonden met een leuke attentie erbij! Top service!
Snel geleverd. Het gekozen product bleek niet meer op voorraad, maar er werd meteen een goed alternatief geboden.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ArtJo is de plek waar creativiteit tot leven wordt gewekt. Bij ArtJo streven we ernaar om jouw creatieve reis te ondersteunen en te inspireren. Ons uitgebreide assortiment omvat verfsets van de hoogste kwaliteit, boetseergereedschap dat vorm geeft aan jouw verbeelding en verfezels die als je canvas dienen voor jouw meesterwerken. Met ArtJo aan jouw zijde, laten we samen de creatieve vonk ontbranden en kunst tot leven brengen. Let's be creative" is ons motto, want we geloven dat in ieder van ons een kunstenaar schuilt, klaar om te verkennen, te experimenteren en te groeien. Dus, laten we samen creatief zijn en de wereld een beetje mooier maken met kunst. Sluit je aan bij de ArtJo-community en laat je verbeelding de vrije loop."
é£çµ¡å
Snel tijdens de feestdagen
Bestelling geplaatst
De producten zijn goed
De producten zijn goed.
Maar de gebruiksaanwijzing was helaas erg klein en onduidelijk. Tevens is het pakket een dag later bezorgd en gewoon voor de deur neergezet. Er is niet eens geprobeerd om de buren te contacten.
aanrader
- overzichtelijke website
- concurrentiele prijzen
- vlotte levering (prima verpakking)
Super snelle levering en scherpeâŠ
Super snelle levering en scherpe prijzen ðð»
Op tijd en ziet er goed uit.
Top service en hele snelle levering
ðððð
Alles kwam netjes aan, werkte prima en een stuk goedkoper dan andere sites!
Snel geleverd
Top service!
Goed verpakt en snel bezorgt
Goede ervaring
Het pakket is goed ingepakt. De produkten zijn goed en netjes in een etui gedaan. Ook het cadeautje was heel verrassend!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ