レビュアーのコメントを見てみましょう
Ville give 0 stjerner hvis det var muligt. Hold dig langt væk fra dem!! Deres opførsel er under alt kritik, de laver fatale fejl som de ikke tager konsekvensen for og taget intet seriøst.
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
DRESSED er en butik med lækkert og moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre. Du får her 20 års erfaring, en dejlig afslappet atmosfære og en skøn personlig service. Vi har mange brands, og du vil her altid kunne finde tøj til både hverdag og fest. På vores webshop får du helt den samme service som i butikken, det er de samme brands og styles. Det vil sige, har du ikke mulighed for at komme forbi i butikken, kan du altid handle online, og vi gør vores bedste for at yde dig en top service.
Adelgade 38, 9500, Hobro, デンマーク
- info@dressed.dk
- dressed.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Deres retur politik er lige til hundene…
Deres retur politik er lige til hundene ingen penge tilbage hvis du fortryder.
Du har modtaget personlig betjening derfor kun penge tilbage hvis du handler online.
Fantastisk service og lækre varer hos Dressed
Jeg har kun handlet online hos Dressed, men har udelukkende positive oplevelser. Varerne er altid flotte, priserne gode, og servicen helt i top. Teamet er super søde og hjælpsomme – også selvom man ikke står i den fysiske butik, men skriver via mail eller SMS. Jeg elsker deres try-outs, som gør det meget nemmere at se tøjet på en mere realistisk måde. En varm anbefaling herfra ❤️🥰
Skøn og høflig betjening
Skøn og høflig betjening - Flotte varer og altid hurtig til levering 🤩
Hold dig langt væk fra dem
Ville give 0 stjerner hvis det var muligt.
Hold dig langt væk fra dem!!
Super dejlig kundeservice der var meget…
Super dejlig kundeservice der var meget hjælpsomme med at forklare hvor langt min ordre var ❤️ alle vare er modtaget
0 stjerner. Ikke modtaget varen
Anmeldelse slettet, da det var forkert modtager. Beklager

DRESSED からの回答
Ville kun give 0 stjerner
Ville kun give 0 stjerner, men ikke muligt... desværre... bestilte en rygsæk d 14/7... vi sender inden for 24 timer.. skriver de... har stadig ikke modtaget den... har skrevet flere gange og nu svarer de slet ikke på mine mails... pengene har de selvfølgelig trukket... fup og svindel firma 🤬😡jeg er frygtelig ked af det... det er min fejl.... jeg fik et d på "dressee" i stedet for et e... jeg trækker selvfølgelig min dårlige anmeldelse tilbage... SÅ DENNE ANMELDELSE GÆLDER IKKE DRESSED.DK. Mvh Tina

DRESSED からの回答
Ho comprato un impermiabile ha questo…
Ho comprato un impermiabile ha questo negozio prodotto ottimo perfetto grazie . Ritorno di nuovo ha comprare.
Lynhurtig levering - dejligt at man ikke skal vente i flere dage 🤩
Service i topklasse
Service i topklasse. Jeg har handlet flere gange hos dressed. Denne gang modtog jeg en style, som ikke passede i str., og den blev returneret. Få dage efter, fik jeg den sødeste SMS om jeg ønskede en anden str. Det aftalte vi og jeg har nu modtaget min nye style. Der er godt nok langt imellem så god service. Alle de bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk kundeservice🙌
Fantastisk kundeservice🙌 super hurtige til at få pakket varerne og få dem sendt afsted.
Elsker deres hilsen i pakken
Fantastisk god kundeservice
Virkelig søde medarbejdere, som yder den mest fantastiske kundeservice - langt udover det forventelige. De sender varerne hurtigt og returhåndteringen er i top klasse. Derudover har de en virkelig inspirerende IG. :)
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service og hurtigt svar! Har kun haft positive oplevelser med mine køb hos dressed Hobro.
Lækkert og dejlig butik der er værd at…
Lækkert og dejlig butik der er værd at besøge.
Fantastisk webshop som er nem at bruge
Fantastisk webshop som er nem at bruge, og god info hele vejen igennem til man har sin pakke. Servicen er helt i top.
Altid god service og lækkert tøj
Fantastisk service
Jeg kører gerne fra Hals til Hobro for at handle i Dressed 👚👙👖👗
Service i top og et dejligt bredt tøj udvalg 👍🏻
Lækker butik med stort udvalg og et…
Lækker butik med stort udvalg og et fantastisk personale, som altid står klar med en hjælpende hånd og et smil på læben. Helt klart min foretrukne butik at handle i
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。