Jeg har kun handlet online hos Dressed, men har udelukkende positive oplevelser. Varerne er altid flotte, priserne gode, og servicen helt i top. Teamet er super søde og hjælpsomme – også selvom man ik... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ville give 0 stjerner hvis det var muligt. Hold dig langt væk fra dem!! Deres opførsel er under alt kritik, de laver fatale fejl som de ikke tager konsekvensen for og taget intet seriøst.
Ville kun give 0 stjerner, men ikke muligt... desværre... bestilte en rygsæk d 14/7... vi sender inden for 24 timer.. skriver de... har stadig ikke modtaget den... har skrevet flere gange og nu svarer... もっと見る
企業が回答しました
Service i topklasse. Jeg har handlet flere gange hos dressed. Denne gang modtog jeg en style, som ikke passede i str., og den blev returneret. Få dage efter, fik jeg den sødeste SMS om jeg ønskede en... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
DRESSED er en butik med lækkert og moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre. Du får her 20 års erfaring, en dejlig afslappet atmosfære og en skøn personlig service. Vi har mange brands, og du vil her altid kunne finde tøj til både hverdag og fest. På vores webshop får du helt den samme service som i butikken, det er de samme brands og styles. Det vil sige, har du ikke mulighed for at komme forbi i butikken, kan du altid handle online, og vi gør vores bedste for at yde dig en top service.
連絡先
Adelgade 38, 9500, Hobro, デンマーク
- info@dressed.dk
- dressed.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk service og flot tøj!
Gitte og Sanne står altid klar med højt humør og klar til at hjælpe. Med det store udvalg de har i butikken, ender jeg altid med at gå derfra med nye ting. Dressed er min absolutte foretrukne tøjbutik i Hobro og omegn.
I gør det så godt! ✨
Lækker udvalg og super kundevenlig🤩
Lækker udvalg af tøj og super kundevenlig. Svarer hurtigt på mail.
Har ofte handlet hos Dressed.dk og kan varmt anbefale at bruge webshoppen🤩🤩
Super lækker butik at handle i
Super lækker butik at handle i, tøj til alle aldersgrupper, og rimmelige priser.
God pris ;-) Og alt bare ok
Lækker webshop med fantastisk…
Lækker webshop med fantastisk kundeservice. Meget hjælpsom personale👏🏻
En super lækker butik 🥰 med en helt…
En super lækker butik 🥰 med en helt fantastisk service og søde smil fra personalet. Helt klart et besøg vær, da butikken er fyldt med lækre sager.
Verdens bedste fysiske og online butik…
Verdens bedste fysiske og online butik med tøj til både hverdag og fest👌🏼💖 Altid det nyeste på de sociale medier og de sødeste piger til at hjælpe💖
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。