DR-HO'S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Motion Ciser Fit op vrijdag besteld, dag erna geleverd.Fijn apparaat, trillingen goed voelbaar in voeten, benen en bovenbenen, óók bij lage stand. Warmte óók goed voelbaar. Fijn dat er een afstandsbed... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Trying to get direct email address to ask for advice for the product not working parts. So far no English response! Tried the n l address but will not connect. Most of the product uses work well... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

The Motionciser itself is wonderful but the attachment of the stretch ropes are not. Using the Motionciser on a daily basis and found the rope attachments a great benefit for excrising, but within 5... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een nieuw laadblok besteld voor onze motion cizer. Goed en vlot verzonden. Helaas was het geen oplossing voor het probleem van onze motion cizer. Het aansluitpunt van de elektrakabel is erg gevoe... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Al meer dan 30 jaar levert DR-HO’S pijn verlichtende apparaten waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van TENS-therapie, EMS-therapie en de gepatenteerde auto-modulerende golfvormen. Deze verschillende soorten stimulatie werken optimaal samen en zijn een effectief alternatief voor medicijnen of intraveneuze behandelingen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 71ä»¶

レビュヌを曞く

Beste Roy,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw eerste ervaringen goed zijn en dat de verpakking, installatie en Nederlandse beschrijving aan uw verwachtingen voldoen. We wensen u veel ontspanning met uw aankoop!

Snelle verzending

2025幎1月27日

Beste Apa,

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle verzending. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard altijd voor u klaar!

5぀星のうち5の評䟡

ik had problemen met mijn knieen kon slecht slapen met het gebruik van dr ho's loop en slaap ik beter TOP

werd vlot geleverd en heb er goede resultaten mee.

2025幎1月27日

Beste Gerrit,

Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring hebt met MotionCiser Fit! Het is geweldig dat het u heeft geholpen om beter te slapen en minder last van uw knieën te hebben. Ook goed om te horen dat de levering snel was. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling was zeer snel hier

De bestelling was zeer snel hier. Helaas wasde oude niet stuk dus ik ben bang dat de storing in het apparaat zit en ik weet niet hoe ik hem terug kan sturen.

2025幎1月23日

Beste Hans,

We hebben contact met u gehad en een passende oplossing aangeboden. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar om u verder te helpen!

5぀星のうち5の評䟡

Dat massage pads niet goed en ook zeer kort plakken.

Deze massage pads plakken zeer kort goed! Dus erg dure koop! Verbetering lijkt me zeer noodzakelijk

2025幎1月15日

Beste Ria,

Om de pads langdurig te kunnen gebruiken, raden we aan om de huid goed te reinigen voordat u ze aanbrengt. Na gebruik is het belangrijk om de beschermlaagjes weer netjes terug te plaatsen op de pads. Op deze manier gaan ze langer mee.

Heeft u nog vragen of wilt u meer tips? Neem gerust contact met ons op!

5぀星のうち5の評䟡

Dit apparaat is echt top!

2025幎1月20日

Beste Anita,

Wat fantastisch om te horen dat de DR-HO's MotionCiser Fit zo goed bevalt! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring,dat wordt zeker gewaardeerd!

5぀星のうち1の評䟡

Loscontact in Motionciser

De motionciser is pas 2 jaar oud en er is een loscontact binnen in de kast ! Geen garantie, ligt niet aan de adapter!
Gat te gemakkelijk stuk bij de stroomcontacten in de kast!

Koop dit product niet nogmaals!

2025幎1月13日

Beste Ben,

Wat vervelend om te horen dat u problemen ondervindt met de MotionCiser. We hebben inmiddels contact met u opgenomen om een passende oplossing te bieden. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan staan we uiteraard klaar om u te ondersteunen.

5぀星のうち5の評䟡

Nou omdat het snel en netjes verzonden

Nou omdat het snel en netjes verzonden was

2025幎1月6日

Beste Joke,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en netjes is verzonden. Wij doen ons best om een vlotte service te bieden en waarderen uw positieve feedback!

Prima apparaat

Prima apparaat, niet geschikt voor mij heup is opgebouwd met schroeven en cement dus mag geen trilfunctie mijn fout
Terug gestuurd

2024幎12月30日

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Jammer dat het apparaat niet geschikt was voor uw situatie. Fijn dat de retourzending goed is verlopen. Mocht u in de toekomst op zoek zijn naar een alternatief, helpen we u graag verder!

5぀星のうち5の評䟡

Snel bezorgd en alles naar tevredenheid.

Snel bezorgd en alles naar tevredenheid.

2025幎1月6日

Beste Marten,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Heb 2 verbrijzelde enkels en de

Heb 2 verbrijzelde enkels en de Motionciser help heel goed tegen de pijn.

2024幎12月27日

Beste John,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat de Motionciser u helpt om de pijn te verlichten. We wensen u veel sterkte en blijven graag voor u klaarstaan.

5぀星のうち5の評䟡

Keurige snelle nette levering en via de

Keurige snelle nette levering en via de mail een prima uitleg video ontvangen.
Al een aantal keren het apparaat gebruikt en het voelt goed.

2024幎12月23日

Beste Adri,

Bedankt voor uw mooie woorden en fijne feedback! We zijn blij te horen dat de levering en de uitleg naar wens waren en dat u tevreden bent met het gebruik van het apparaat. Mocht u nog vragen hebben staan we voor u klaar!

5぀星のうち3の評䟡

Onvolledige handleiding omtrent de

Onvolledige handleiding omtrent de verschillende modi instellingen.

2024幎12月19日

Beste Nic,

Bedankt voor uw feedback over de handleiding en de modi-instellingen.

We gaan dit direct verder onderzoeken en zorgen ervoor dat we u maandag van een update voorzien. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van een nieuwe adapter

Snelle levering van een nieuwe adapter en afstandsbediening. Ik kan mijn Motionciser weer gebruiken. Heel blij mee 😃

2024幎12月14日

Beste Liesbeth,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de nieuwe adapter en afstandsbediening snel geleverd zijn en dat u uw MotionCiser weer kunt gebruiken!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Een nieuw laadblok besteld voor onze

Een nieuw laadblok besteld voor onze motion cizer.
Goed en vlot verzonden.
Helaas was het geen oplossing voor het probleem van onze motion cizer.
Het aansluitpunt van de elektrakabel is erg gevoelig en is niet degelijk gemaakt.
Jammer dat de hele plaat onbruikbaar wordt vanwege een slechte aansluiting.
Zeker een punt om te verbeteren aan dit apparaat!

2024幎12月10日

Beste Heidi,

Het spijt ons te horen dat dit het probleem met uw MotionCiser niet heeft verholpen. We hebben u een e-mail gestuurd met het verzoek om contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een alternatieve oplossing kunnen zoeken.

Onze excuses voor het ongemak!

5぀星のうち1の評䟡

Disappointed with MotionCiser Return and Refund Process

I bought the Dr-Ho MotionCiser on the basis that you could try the product and if you are not happy with it you can return it and get your money back. I bought one for my wife but unfortunately it was not compatible with her medical problems (she is disabled) so I requested a return. Dr-Ho said on two separate occasions that they had arranged for DPD to collect it but they didn't turn up each time so in the end I returned it myself at great cost and received signature confirmation and photo confirmation it had been delivered to them ok. As yet I still have to hear they received it ok and no refund has been given. I am dreadfully disappointed as £199 is a lot of money for ourselves to pay. We bought the MotionCiser on a trust basis with the promises Dr-Ho gave. Would I buy again from this company - definitely NO.

2024幎12月10日
自発的なレビュヌ

Dear Steven,

Thank you very much for your review.

How annoying to hear that the return did not go to plan. We would like to receive your order number so that we can discuss the situation with you over the phone and come to a solution.

We hope to have informed you sufficiently. If you have any further questions or comments, please let us know.

Kind regards,

De Motion Ciser is een geweldig apparaat

De Motion Ciser is een geweldig apparaat

2024幎11月25日

Beste meneer de Wit,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de Motion Ciser. Veel ontspanning en beweging gewenst!

2024幎11月21日

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat de levering snel was. Mocht u verder nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten!

5぀星のうち2の評䟡

Teleurgesteld et apparaat heb ik aangeschaft omdat

Het apparaat heb ik aangeschaft omdat ik de voeten wilde bewegen zoals met lopen gebeurd
Het kan echter alleen maar trillen wat in mijn geval niet helpt. De therapeut heeft het dan hierdoor afgekeurd. Wat ik jammer vind.

2024幎11月4日

Beste Maria,

Wat vervelend om te horen dat het apparaat niet geschikt was. Volgens onze gegevens is het apparaat al retour gestuurd. We zorgen er uiteraard voor dat de financiële afhandeling netjes wordt geregeld!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。