DR-HO'S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Motion Ciser Fit op vrijdag besteld, dag erna geleverd.Fijn apparaat, trillingen goed voelbaar in voeten, benen en bovenbenen, óók bij lage stand. Warmte óók goed voelbaar. Fijn dat er een afstandsbed... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Trying to get direct email address to ask for advice for the product not working parts. So far no English response! Tried the n l address but will not connect. Most of the product uses work well... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

The Motionciser itself is wonderful but the attachment of the stretch ropes are not. Using the Motionciser on a daily basis and found the rope attachments a great benefit for excrising, but within 5... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een nieuw laadblok besteld voor onze motion cizer. Goed en vlot verzonden. Helaas was het geen oplossing voor het probleem van onze motion cizer. Het aansluitpunt van de elektrakabel is erg gevoe... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Al meer dan 30 jaar levert DR-HO’S pijn verlichtende apparaten waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van TENS-therapie, EMS-therapie en de gepatenteerde auto-modulerende golfvormen. Deze verschillende soorten stimulatie werken optimaal samen en zijn een effectief alternatief voor medicijnen of intraveneuze behandelingen.

連絡先

Snel geregeld

Snel geregeld

2024幎10月15日

Beste Ronald,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles snel voor u is geregeld. We streven er altijd naar om onze klanten zo efficiënt mogelijk te helpen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

alles was perfect ,snelheid van

alles was perfect ,snelheid van levering , informatie etc

2024幎10月14日

Beste Harry,

Bedankt voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van levering en de communicatie.

Wij waarderen uw beoordeling enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

2024幎10月4日

Beste Mieke,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. We stellen uw feedback zeer op prijs!

5぀星のうち1の評䟡

ze beloven binnde 48 uur in

ze beloven binnde 48 uur in werkelijkheid 5 dagen merci.

2024幎10月11日

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw review. Op basis van uw klantgegevens zien we dat er inderdaad een vertraging is opgetreden bij DHL. Onze oprechte excuses voor het ongemak!

Perfect apparaat

Heel snel en correct geleverd

Beste Linda,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de DR-HO'S MotionCiser Fit snel en correct is geleverd, en dat u tevreden bent met het apparaat. We waarderen uw feedback enorm!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snel na de bestelling de

Zeer snel na de bestelling de circulation promoter ontvangen, met zeer goede gebruiksaanwijzing aan de sla gegaan, en tot nu toe zeer tevreden.

2024幎10月2日

Beste Paula,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Het klinkt alsof u erg tevreden bent over de snelle levering en de gebruiksvriendelijkheid van de DR-HO'S Circulation Promoter!

Fijn om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en het werkt zeer

Snelle levering en het werkt zeer goed!! Resultaat al naar 1x gebruik ervan

Beste Lodewijk,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de werking van de DR-HO'S Circulation Promoter! Geweldig dat u al resultaat merkt na slechts één keer gebruik!

Bevalt goed

Is de tweede keer dat ik motionsicer heb besteld , de vorige heb ik 5 jaar intensief gebruikt tot volle tevredenheid helpt goed bij rusteloze benen en beginnende spataderen. Geeft verlichting.

Beste Marianne,

Bedankt voor uw positieve feedback en het delen van uw ervaring! Geweldig om te horen dat de MotionCiser u al vijf jaar goed heeft geholpen en verlichting biedt. We waarderen het dat u opnieuw voor ons heeft gekozen!

Bestelling makkelijk en levering snel

Bestelling makkelijk en levering snel

2024幎9月24日

Beste Hans,

Wat geweldig om te horen dat bestellen zo makkelijk was en de levering snel! Bedankt voor het delen van uw feedback.

Topprodukt

De commerciële tv heeft mijn aandacht over het product kunnen overtuigen. Het voldoet aan al de eisen waarvoor het apparaat is aanbevolen.

Beste Rudy,

Wat fijn om te horen dat de commerciële tv u heeft kunnen overtuigen om de MotionCiser Fit aan te schaffen.

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en geniet van de ontspanning en het comfort dat het apparaat biedt!

5぀星のうち1の評䟡

Onbetrouwbaar bij terugbetalen

Het apparaat dat ik heb besteld is geleverd, het lijkt oké maar het is wel wat fragiel ondanks de prijs van 200 euro. Er is echter teveel geld berekend, nl de portokosten. Dit was onterecht maar de communicatie daarover verloopt moeizaam. Ondanks erkenning van het bedrijf dat het een fout is en herhaaldelijke toezeggingen dat het geld wordt teruggestort is dit na weken wachten nog steeds niet gebeurd. Heel slordig, het gaat niet om een enorm bedrag maar om het principe, je behoort klanten niet zoveel moeite te laten doen om hun geld terug te laten krijgen dat het bedrijf onterecht heeft opgeëist. Ik denk dat als ik er niet achteraan blijf zitten men het zelf houdt ipv netjes en meteen terugstorten.

2024幎10月6日
自発的なレビュヌ

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback en onze oprechte excuses voor de ongemakken die u heeft ervaren. We begrijpen volledig dat de situatie rond de portokosten en de vertraging in de terugbetaling zeer frustrerend voor u is, zeker omdat dit een fout van onze kant was. Graag ontvangen wij uw ordernummer om de bestelling in ons systeem te traceren en uw klacht op te lossen.

5぀星のうち5の評䟡

Afhandeling van een retour was
Goed!!

Afhandeling van een retour was professioneel,goed en snel.

Beste Joost,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle en professionele afhandeling van uw retour.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen!

5぀星のうち5の評䟡

Onze levering was optijd en het helpt

Onze levering was optijd en het helpt mijn man

Beste Jacqueline,

Fijn om te horen dat uw levering op tijd was en dat de DR-HO'S MotionCiser Fit uw man helpt! We zijn blij dat het product een positieve bijdrage levert aan zijn welzijn.

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Goede ervaring

Heb al jaren goede ervaring met artikelen van dr Hoo

2024幎9月25日

Beste meneer van Baak,

Het is geweldig om te horen dat u al jarenlang goede ervaringen hebt met de producten van DR-HO'S! Het feit dat u tevreden bent met de artikelen, laat zien dat ze voor u goed werken.

Bedankt voor uw positieve feedback!

5぀星のうち3の評䟡

Eerlijkheid

Website verbeteren, wat U beloofd in Uw website klopt niet.

Beste meneer/mevrouw Los,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te wijzen op de informatie op onze website. Het is voor ons op dit moment nog niet helemaal duidelijk welke specifieke informatie u bedoelt.

Zou u wellicht de details kunnen delen door een e-mail te sturen naar info@drhonow.eu?

Nogmaals bedankt voor uw input, en we zien uw bericht graag tegemoet.

Het apparaat van Dr Ho werkt echt goed

Het apparaat van Dr Ho werkt echt goed. Mijn benen en gewrichten zijn wat soepeler na vijf dagen gebruik. Een minpuntje vind ik het geluid dat het maakt. Op tv wordt gesuggereerd dat het bijna geruisloos is maar dat is niet zo. Het maakt flink geluid. Maar verder wel goed.

Beste Gerie,

Fijn om te horen dat het apparaat van Dr. Ho u echt geholpen heeft en dat u al na vijf dagen verbetering merkt in de soepelheid van uw benen en gewrichten!

Ondanks dat minpuntje lijkt het apparaat verder goed te werken, en dat is natuurlijk het belangrijkst. Hopelijk blijft u positieve resultaten ervaren!

5぀星のうち5の評䟡

Heel snelle levering top!

2024幎9月10日

Beste Despina,

Bedankt voor uw compliment! We zijn blij om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat u tevreden bent. Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden!

5぀星のうち5の評䟡

De dag erna was het al geleverd alleen

De dag erna was het al geleverd alleen het bedrag voor bezorging vind ik hoog voor iets wat in de brievenbus geleverd wordt.

2024幎9月11日

Beste meneer Tetenburg,

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was. Wat betreft de bezorgkosten begrijpen we uw punt. We hanteren vaste tarieven, ongeacht of het pakket via de brievenbus of via de pakketdienst komt.

We zullen uw opmerking echter meenemen in onze evaluaties om te kijken waar we eventueel kunnen verbeteren!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden in vergelijking met

Zeer tevreden in vergelijking met andere apparaten die ik heb geprobeerd overtreft hij ze zeker vooral de pads zijn makkelijk aan te brengen en geven heel ontspannend gevoel al om al absoluut de moeite waard

2024幎9月9日

Beste Sandy,

Bedankt voor uw geweldige review! Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat het apparaat uw verwachtingen overtreft, vooral in vergelijking met andere apparaten.

Uw feedback motiveert ons om kwaliteit te blijven leveren. Veel plezier met het gebruik, en bedankt dat u de tijd nam om dit te delen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。