レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kÞbt stof her jÊvnligt i flere Ã¥r. Prisen er ofte under det halve af prisen for samme stof i Danmark, ofte nÊrmere 1/3, og jeg har aldrig haft problemer med kvaliteten. Den ene gang, en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Veel problemen met de bezorging. De koerier laat het pakket voor de deur achter zonder te bellen. En de afhaalpunten zijn te ver weg. Je zult zeker veel extra kosten moeten maken om het op te halen.

5぀星のうち5の評䟡

Men had per ongeluk verkeerde stof gestuurd, juiste stof wordt gratis nagestuurd en de verkeerde lap mag ik houden. Ben al meer dan 8 jaar klant, nooit problemen. Correcte levering, goed verpakt in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ga hier nooit op in. Puur bedrog! 2 polos besteld van Boss uiteindelijk leveren ze een ander merk. Willen niet terugbetalen noch retourneren (Filippijnen). Doen voorstel voor 25% korting bij nieuwe aa... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mooie betaalbare stoffen!

Al jaren een vaste en tevreden klant bij Driessenstoffen. Ik lees hier ook negatieve berichten maar kan mij hier niet in vinden. Er is ontzettend veel keus in stoffen en ontvang ook steeds wat ik besteld heb, zo ook in de lengtes. Ik vind het fijn ook het gewicht te lezen dan kun je zelf al bepalen of dit dunne/ dikke stof is en twijfel je, gewoon even een stofstaaltje aanvragen!
Oké de levertijd is soms wat lang en dat de stoffen in een zwarte plastic zak verpakt zijn zie ik niet als een probleem.

Van mij dus 5 sterren!

2025幎8月2日

Nooit bestellen hier!

Een keer besteld, NOOIT weer
Stretch denim .. witte strepen na wassen op 30 graden. Zou mijn eigen schuld zijn?? Ik ben een professionele naaister al 44+ jr en weet hoe ik met stoffen moet om gaan. Dit is een slecht gefixeerde stof! Daarvoor moeten jullie bij leverancier zijn. De twee andere denim stoffen in een andere kleur hebben het ook in lichte mate. Enfin kreeg het aankoop bedrag als korting op een volgende aankoop, maar dat wil ik helemaal niet. Ik wil geld terug en stof retour zenden, maar daar doen jullie niet aan. Je wordt min of meer gedwongen om die korting te gebruiken om je bedrag terug te krijgen. Ik vind dat slecht en niet klantvriendelijk. Bovendien wachten ze een week voordat er eindelijk een stof wordt gestuurd.. en dus pas na een dag of 10 binnen.

Bij een concurrent dezelfde stof gekocht die gewoon goed was na wassen, beter van kwaliteit en binnen 3 dagen in huis..!

Oh ja, het aankoop bedrag v.d. "foute stof krijg je als korting op een nieuwe bestelling, maar wat ze niet vertellen is dat de verzendkosten daar dus ook bijzit, dus als klant verlies je daar op. Echt fout dit!

2025幎6月12日

Bizar slecht bedrijf

Bizar slecht bedrijf. Ik heb 10 dagen gewacht na mijn bestelling op een verzendbevestiging. Toen ik hier achteraan ging kreeg ik te horen dat ik niet betaald had, wat ik zeker wel had. Meteen bewijs opgestuurd van de betaling op die datum, waar ik reactie op kreeg dat het nu inderdaad ‘ineens’ wel betaald was. Vervolgens de verkeerde stof binnen gekregen. Een vieze badstof in een erg vieze vuilniszak-achtige verzendzak. Wederom contact op moeten nemen met de klantenservice, ze reageerden zeer kortaf en grote delen van mijn berichten werden genegeerd. Ik heb duidelijk aangegeven de stof niet te willen houden, waar zij op reageerden ‘u mag het van mij houden, dan kun je er nog iets moois van maken’. Het is nu nog afwachten of ik mijn geld terug krijg, of dat ik hier ook weer achteraan moet.

Ik bestel hier in ieder geval nooit weer, en raad een ieder aan dit ook zeker niet te proberen!

2025幎5月8日

Slechte verzending

Ondanks dat ze leuke aanbiedingen hebben een hele slechte bezorging. zit al een week op mijn stof te wachten gevraagd waarom de stof nog niet is opgestuurd krijg je een mail terug dat het is opgestuurd maar de track en trace geeft gewoon aan dat het nog niet verstuurd is en dat al drie dagen slechte service

2025幎6月1日

Supertevreden

Alles wat ik heb besteld...en dat is nogal wat...is in orde.
Als iemand twijfeld over de stof dan bestel je toch gewoon een stofstaaltje kan het nooit misgaan...
Supertevreden Anitra Bakker

2025幎3月24日
5぀星のうち3の評䟡

Verkeerde stof gekregen

Stof besteld waar rek inzit. Heb stof zonder rek gekregen. Gelukkig kon de mevrouw van de klantenservice op een foto zien dat er rek inzit. Niet klantvriendelijk.

Veel keus, stoffen zijn veelal van bedenkelijke kwaliteit met uitzondering van de by Lisanne stoffen. Ik bestel alleen om proefmodellen te maken maar na deze ervaring stop ik daarmee.

2025幎3月9日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie stoffen voor kleine prijsjes

Ik heb al diverse keren stof gekocht, maar steeds vergeten een review te schrijven. Dan nu bij deze! Ondanks dat de prijzen laag zijn, zijn de stoffen van een zeer goede kwaliteit. Bestellingen worden zeer snel thuis bezorgd en altijd goed verpakt. Ben dan ook zeer tevreden en mijn dochter besteld ook regelmatig bij hun. Chapeau!

2025幎2月26日

Goedemorgen service!!

Een aantal weken geleden voor onze carnavalsvereniging stof besteld.
Helaas bleken we toch een andere kleur te willen hebben.
Gebeld met van Driessche en de telefoniste ging er alles aan doen om onze bestelling te annuleren.
En dat lukte!
Voor de nieuwe bestelling kreeg ik een tegoedbon.
Een zeer tevreden klant hier!

2025幎2月7日
5぀星のうち5の評䟡

Toujours trÚs satisfaite des tissus

Toujours trÚs satisfaite des tissus reçus, l'entreprise envoie rapidement les colis. Regardez la chaîne youtube de Tisha Chuva de estrelas pour vous faire une idée. Elle vous montre les tissus. De plus, ils font des box 5 kg qui valent la peine à 17,95 euros. Je recommande+++++ ❀

2025幎1月29日
5぀星のうち1の評䟡

Stof besteld met stretch!!

Stof besteld met stretch? Kreeg stof binnen geen stretch!!. Klantenservice bleef volhouden dat er wel rek in zat. Er zat geen millimeter rek in. De oplossing was stof terug sturen op eigen kosten, dan zou ik het geld terug krijgen. Meer verzendkosten betalen als stof waard is!! Belachelijke service. Vol blijven houden dat er stretch in zat!!

2024幎9月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ