レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Plus: Ruim assortiment aan stoffen. Min: Klantenservice is onnozel. Situatie: DHL heeft de levering gemarkeerd als "afgeleverd aan adres" met een willekeurige handtekening erbij, maar er... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos bedrijf. Ik zocht specifieke gordijnglijders en vond ze op deze site. De getoonde foto was precies van het model glijder, dat ik zocht. Vervolgens krijg je totaal andere glijders opge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Royale keuze in stoffen die goed gerangschikt staan, ook materiaalsoort wat aangeeft waarvoor je de stof voor kunt gebruiken is erg handig. Kwalitatief uitstekend. Ook leuke naaitips. Houd er rekening... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ruime keuze van stoffen met digitale print. Tot op heden steeds goede verwerking van mijn online bestelling. Kwaliteit stoffen en verpakking ook in orde. 1 minpunt wat betreft betalingsmogelijkhede... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容・健康

圓該䌁業による蚘述

Je wilt je kleding zelf naaien? Of iets zelf gemaakt cadeau geven? Bij stoffen.net vind je alles wat je nodig hebt om te naaien! In ons grote assortiment met meer dan 7000 stoffen en 5000 fournituren vind je wat je nodig hebt - gemakkelijk online te bestellen. Je kunt ook vooraf stofstalen bestellen. Wij ondersteunen onze klanten al meer dan 20 jaar bij hun creatieve projecten. Het doet ons veel plezier om iedereen in staat te stellen onze producten te gebruiken voor een creatieve activiteit die ontspanning, plezier en doe-het-zelf-succes in huis brengt.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Waardeloze klantenservice

Plus:
Ruim assortiment aan stoffen.

Min:
Klantenservice is onnozel.

Situatie:
DHL heeft de levering gemarkeerd als "afgeleverd aan adres" met een willekeurige handtekening erbij, maar er is niks voor de deur verschenen bij mij of de buren. Kan gebeuren! Vervolgens de klantenservice gevraagd het opnieuw te sturen. De klantenservice stuurt mij een document om in te vullen zodat ze een klacht kunnen indienen bij DHL. Prima.

Probleem:
De klantenservice zegt: vul alleen de plaatsnaam, datum en handtekening in. Dit doe ik, vervolgens krijg ik reactie van een andere klantenservice medewerker dat het niet volledig is ingevuld zonder toelichting of uitleg. Ik vul vervolgens alles in wat ik kan invullen en dan krijg ik dezelfde opmerking plus dat mijn handtekening "niet leesbaar" is (nogmaals zonder toelichting) en nu willen ze ook dat ik het document uitprint ipv digitaal invul. Verleen gewoon hulp in plaats van dit soort nutteloze smoesje. Als bij mijn bedrijf een klant z'n zending misgaat, dan stuur ik het ze gewoon opnieuw! No questions asked. Ik heb stoffen.net ook al gezegd, stuur het gewoon op, want hun klacht richting DHL is sws niet mijn probleem als klant, maar ze blijven maar achter details over het document schuilen. Na 2 weken lang contact nog steeds bezig met deze zaak. Het zal benieuwen of ze me ook daadwerkelijk nog m'n bestelling zullen opsturen.

2026幎1月24日

stoffen.net からの回答

Bedankt voor je uitgebreide feedback.
Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. Dat een zending als “afgeleverd” wordt gemarkeerd terwijl je niets hebt ontvangen, is al vervelend genoeg. Dat de afhandeling daarna zo omslachtig en onduidelijk verloopt, maakt het natuurlijk nog frustrerender.
We begrijpen dat het niet jouw probleem zou moeten zijn hoe de klacht bij DHL wordt ingediend. Dat je na twee weken nog steeds geen duidelijke oplossing hebt, is absoluut niet zoals het hoort. Ook de communicatie over het formulier had duidelijker en behulpzamer moeten zijn.
Onze excuses voor de manier waarop dit is verlopen en voor het ongemak dat dit veroorzaakt.

Waardeloos bedrijf

Vervolgens krijg je totaal andere glijders opgestuurd. Ander model en langer qua lengte dan die ik nodig had.

De fout ligt aantoonbaar bij dit bedrijf, maar als ik het wil retourneren moet ik zelf de verzendkosten betalen. Het zou ze sieren om gewoon het geld terug te storten.

2026幎1月2日

stoffen.net からの回答

Het spijt ons zeer dat je deze ervaring hebt gehad 😔

We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer je een artikel ontvangt dat niet overeenkomt met de productafbeelding en je verwachtingen, zeker als je bewust naar een specifiek model zocht. Dat dit vervolgens ook nog extra kosten met zich meebrengt, is begrijpelijk teleurstellend. Dit is niet de ervaring die we willen bieden. We vragen je om via je klantenaccount contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we je situatie kunnen bekijken en zorgvuldig kunnen beoordelen.

Super goede service

Super goede service. Al mijn vragen zijn beantwoord en de stof is erg goed van kwaliteit. Hier ga ik vaker kopen.

2025幎12月3日

stoffen.net からの回答

Dank je wel voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat al je vragen goed zijn beantwoord en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de stof. We vinden het geweldig dat je aangeeft hier vaker te willen kopen.

Na 2,5 week is mijn bestelling nog

Na 2,5 week is mijn bestelling nog steeds niet toegekomen. Ligt al 10 dagen ergens in een distributiecentrum in Duitsland. Klantendienst van stoffen.net antwoord dat ik gewoon moet wachten.

2025幎11月16日

stoffen.net からの回答

Het spijt ons zeer dat je bestelling na 2,5 week nog steeds niet is aangekomen en dat deze al zo lang in een distributiecentrum blijft liggen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor je is. Het is ook vervelend dat je het gevoel hebt gekregen dat je alleen maar moest afwachten. Je feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze communicatie en afhandeling te verbeteren.

Neem alsjeblieft opnieuw contact op met onze klantenservice via het contactformulier op de website, zodat de situatie van je bestelling individueel kan worden nagekeken.

5぀星のうち2の評䟡

Levering duurt veel te lang

Niets mis met de stoffen. Maar de levering duurt eindeloos. Moet uit Duitsland komen, kijken er pas na 10 dagen naar en blijft daarna nog 10 dagen ergens hangen. 3 augustus besteld, is nu 18 augustus en taal noch teken.

2025幎8月18日

stoffen.net からの回答

Het spijt ons te horen dat de levering zo lang op zich laat wachten en dat dit tot frustratie heeft geleid.

Fijn dat de kwaliteit van de stoffen wel in orde is, maar we begrijpen heel goed dat de lange levertijd – en het uitblijven van verdere informatie – erg teleurstellend is. Je feedback hierover is belangrijk voor ons en nemen we mee om onze communicatie en processen verder te verbeteren.

We vragen je om contact op te nemen met onze klantenservice via het contactformulier op de website, zodat de status van je bestelling individueel kan worden nagekeken.

5぀星のうち2の評䟡

lange levertijd perce account aanmaken

Ritsen besteld, ik zag dat de levering pas 10 a 14 dagen later is. Heb het voor een project snel nodig. Wil annuleren maar moet account aanmaken, iets dat ik niet wil.
Waarom zo lange leverings duur? Andere winkels is niet zo lang zelfs niet vanuit Duitsland. Ook is deze winkel duur ik heb de ritsen bij andere winkel besteld bijna 5 euro goedkoper.
Ik heb mijn bestelling door irritatie niet geannuleerd maar ben niet van plan snel weer te bestellen.

2025幎7月23日

stoffen.net からの回答

Dank je wel voor je feedback.

We begrijpen je teleurstelling over de langere levertijd, zeker wanneer je de ritsen snel nodig had voor een project. Ook nemen we je opmerkingen over het annuleringsproces en de prijsvergelijking serieus. Dit soort feedback helpt ons om zowel onze informatie over levertijden als onze service verder te verbeteren.

5぀星のうち3の評䟡

Afwachtend

Ik heb besteld op 25 juni , volgens de website zeer zachte badstofjes en ik zou er graag iets mee maken.
Per mail info gevraagd en snel antwoord gekregen , zeer vriendelijk. We zullen nog wat geduld moeten hebben.

2025幎7月13日

stoffen.net からの回答

Dank je wel voor je beoordeling.

Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk antwoord hebt gekregen per mail. We begrijpen dat het wachten op je bestelling teleurstellend kan zijn en nemen je feedback hierover mee om onze processen verder te verbeteren. We hopen dat je uiteindelijk met plezier met de badstof aan de slag kunt.

12 april stalen besteld nu 21 april nog

12 april stalen besteld nu 21 april nog niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op je klacht via de mail. weinig transparant. Klantenservices niet duidelijk hoe te bereiken. Waardeloos.

2025幎4月21日

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze processen, producten en service te verbeteren.

Neemt u in een dergelijk geval a.u.b. contact op met de klantenservice zodat kan worden nagegaan wat er aan de hand is.

(Aanvragen via de email worden in de regel binnen 1 werkdag, weekeinden uitgezonderd, beantwoord).

wacht al 1,5 week op mijn bestelling

wacht al 1,5 week op mijn bestelling stoffen. heb deze nodig om een order af te kunnen maken.
geen telefoonnummer niks!

2025幎3月18日

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen te verbeteren.

Zeer lange levertermijn

Ik zit al 1,5 week op mijn stofstalen te wachten. Betwijfel dus héél sterkt of ik daar ooit stof zal bestellen.

Als ik mail krijg ik steeds dezelfde standaardmail terug.

2025幎2月20日

Bedankt voor uw feedback.

Stalen worden altijd als briefpost verstuurt en na ons versturen duurt het in de regel 5-7 (voor België 5-8) werkdagen om een dergelijke zending te bezorgen waarbij het helaas voorkomt dat dergelijke zendingen met vertraging worden bezorgt.
(Daar komt nog bij dat In Duitsland en België bij de post en pakketdienst werd gestaakt hetgeen ertoe heeft geleid dat brief en pakketpost met vertraging wordt bezorgt).

Mogelijk werd over het hoofd gezien dat wij in Duitsland gevestigd zijn en alle bestellingen vanuit ons magazijn in Duitsland versturen.

5぀星のうち3の評䟡

Teveel emails

Ze hebben enorm veel en ook Gots gecertificeerd. Dat is fijn.
Maar je krijgt elke dag emails van ze met dezelfde kortingen (de ene keer 20% de andere keer 22%).
Heel irritant.

Ik heb gevraagd of ik de emails bijvoorbeeld op 1 keer per week kon instellen maar geen antwoord gekregen.

2025幎1月24日

Bedankt voor uw feedback.

Het door u beschreven probleem duidt erop dat u zich op het ontvangen van onze nieuwsbrieven hebt geabonneerd.
Wij versturen nieuwsbrieven om de ontvangers hiervan op de hoogte te houden met lopende acties hetgeen een van de functies is van nieuwsbrieven.

Dat u het in een tijd dat er meerdere acties gepland zijn en lopen dit als irritant ervaart is spijtig maar laat zich helaas niet vermijden.
Het is helaas niet mogelijk een tijdruim in te stellen en aan te geven dat u deze nieuwsbrieven 1 keer in een periode van bv 1 week wenst te ontvangen.

5぀星のうち2の評䟡

je besteld daar een stoffenpakket voor

je besteld daar een stoffenpakket voor een sweater, zit er geen patroon bij, ook mist er een koort die wel op de foto afgebeeld staat. levering duurt lang, als het dan bezorgd wordt, wordt het 1 keer in de avond (bij een bedrijf) savonds aangeboden, daarna kun je het zelf bij een pakketpunt afhalen die zeer beperkt open is....
vind het geen aanrader om hier te bstellen, producten zijn daarin tegen prima kwaliteit.

2024幎11月25日

Beste klant,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze recensie in te sturen.
Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent met uw bestelling.
Neemt u alstublieft contact met ons op via contact@stoffen.net zodat we de zaak verder kunnen onderzoeken.

Mooie stoffen, snelle levering

Tweede keer dat ik bij stoffen.net heb besteld. Vorige keer duurde de levering wat langer (door verplaatsing van hun depot geloof ik), maar nu met slechts paar dagen een snelle levering. Stoffen netjes geknipt en met wasvoorschrift eraan gelabeld. Ben erg blij met de stoffen die ik heb uitgezocht; leuke prints!

2024幎5月22日

5぀星のうち1の評䟡

Duur en duurt ongelofelijk lang voor ze

Duur en duurt ongelofelijk lang voor ze je bestelling opsturen. Ik heb 2 bollen garen van 50gr besteld, duurt meer dan een week.

2024幎4月11日

Bedankt voor uw feedback.

Neemt u in een dergelijk geval contact op met de klantenservice zodat kan worden nagegaan wat er aan de hand is.

5぀星のうち1の評䟡

verzendkosten staaltjes 3 x afgeschreven!

Ik heb gister 5 staaltjes uitgezocht, en wilde de verzendkosten betalen, wat niet lukte. Vandaag de gegevens opgezocht en per bank betaald, dan maar langs een andere weg. Toen ik terug keek naar mijn betaling zag ik, dat er 3 x afgeschreven was, dus 3 x € 3,--. Dit leek mij niet nodig en schept geen vertrouwen voor Uw bedrijf!

2024幎2月6日

Bedankt voor uw feedback.

Het is uiteraard niet nodig 3 maal voor een bestelling te betalen.
Neemt u in een dergelijk geval contact op met de klantenservice zodat kan worden nagegaan wat er aan de hand is en dit dan gecorrigeerd wordt.

5぀星のうち1の評䟡

No order confirmation, no delivery and can't contact

I placed an order and downloaded the order confirmation. However, I never received a confirmation email. I tried to contact them twice via email but they don't reply.

2023幎12月2日

stoffen.net からの回答

Thank you for your feedback.

We use such feedback to improve our products, processes and service.

You can reach customer service by clicking on the following link:

Such requests will be answered within 1 business day, excluding weekends.

Veel te lange levertijd

Veel te lange levertijd
Niet te bereiken klantenservice

2023幎12月1日

Bedankt voor uw feedback,

Door de enorme navraag is er een achterstand ontstaan bij het verwerken van bestellingen.
Wij doen onze uiterste best de hierdoor opgelopen achterstand weg te werken en bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te versturen.

Wij begrijpen dat dit ergerlijk is maar vragen hiervoor uw begrip.

U bereikt de klantenservice via:

Prima in orde!

Geen beresnelle verzending maar alles is prima in orde wat mij betreft

2023幎11月15日

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze service, producten en processen daar waar nodig en mogelijk te verbeteren.

Goede klantenservice

Ik had een kortingsactie net gemist (net na middernacht wilde ik bestellen en toen was de code niet meer geldig). Na vlot contact met de klantenservice kreeg ik alsnog de korting toegewezen. Sympathiek!

Verzending was niet extreem vlot, maar ook niet extreem traag. Ik werd van alle stappen op de hoogte gehouden per mail en ook een extra vraag werd snel beantwoord. Al met al heb ik het proces ervaren als prima service :D

2023幎11月4日

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, processen en service te verbeteren.

Everything went well!

Everything went well!
I was a little concerned about the reviews and the very slow shipping some customers experienced, however my order came to the Netherlands in 5 days, they replied to my e-mails when I asked about shipping information and the things I ordered are good quality and neatly packaged. Thanks! :)

2023幎8月25日

stoffen.net からの回答

Thank you for your feedback.

We use such feedback to improve our products, processes and service.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。