Vi anbefaler ikke at gÞre brug afâŠ
Vi anbefaler ikke at gÞre brug af Drivalia.
Vi har en verserende sag hos dem. Vi forventer en professionel afslutning af sagen, selvom vi har meget svÊrt ved at forestille os, at det bliver tilfÊldet, da vores erfaringer gennem 2,5 år har vist os, at Drivalia er alt andet end professionelle.
Ved interesse for sagen kan nedenstående mail lÊses.
Vi har vÊret i telefonisk kontakt med jer en del gange nu - senest i fredags d. 6/3.
FÞrste gang vi kontakter jer, er allerede i august måned 2023. Vi har ikke modtaget en opkrÊvning, og kan derfor ikke betale for august måneds leasing. Vi får at vide, at opkrÊvningen er på vej.
Vi modtager den aldrig, og da vi når september, kontakter vi jer igen - samme svar.
D. 16/10-23 skriver vi en besked om, at nu vil vi gerne bede om oplysninger på, hvor vi kan indbetale. Vi får en mail tilbage fra en kvinde, T, at vi snart modtager opkrÊvning, og at vi bare skal indbetale den. Det gÞr vi så, da vi i november modtager den.
NÊste gang vi er i kontakt med jer, er i maj måned 2025, da vi har modtaget hhv. slutopgÞrelse samt en opkrÊvning på en måneds leasing efter aftalens udlÞb.
Vi kommer i kontakt med en ung mand, der sidder i jeres kundeservice. Vi oplyser ham, at vi ikke forstår belÞbet. Medarbejderen lÞber alle betalinger igennem, konstaterer at alt er, som det skal vÊre. Han siger, at han noterer, at alle fakturaer er betalt rettidigt mv, og at han lukker sagen. Han siger endda, at skulle der blive mere fremadrettet, kan vi henvise til hans notat om, at sagen er lukket.
Denne telefonsamtale blev optaget af jer.
Det nÊste vi hÞrer fra jer er, at vi har et udestående på 13.211,34 kr.
Det er en kvinde, der i februar 2026 ringer og meddeler os det. Vi bliver vÊldig overraskede og forklarer kvinden sagsforlÞbet. Hun noterer det, og siger, at hun sender det videre til en anden afdeling.
Så får vi en opringning fra en ung mand, P, der oplyser os, at vi har et udestående på lige omkring 6000 kr, og at det dÊkker over: overkÞrte kilometer, gennemgang af bil ved aflevering samt skader i henhold til medsendte skadesrapport.
Vi siger til P, at han gerne må vÊre venlig at sende denne opgÞrelse til os. Han siger, at vi modtager den inden for et par dage.
To dage senere - i fredags d. 6/3 - modtager vi så den samme opgÞrelse som tidligere på de omtrent 13.000 kr, hvorfor vi endnu en gang kontakter jer telefonisk, da det jo ikke stemmer overs med den opgÞrelse, P lovede os.
Denne gang kommer vi så i kontakt med endnu en ung mand, I. I siger, at det, P har sagt, er rigtigt nok, men at der ydermere mangler betaling for perioden 1/8-23 til og med 31/10-23. Altså de tre perioder, vi flere gange har vÊret i dialog med jer om.
I undersÞger sagen og ringer tilbage. I siger, at P må have overset de 3 måneder. Det er han så medarbejder nr. 3, der gÞr.
Vi fÞler os taget ved nÊsen, og dette forlÞb er foregået meget uprofessionelt.
Vi forventer en ordentlig gennemgang af sagen, samt at vi finder en lÞsning der tilgodeser os.
Opdatering d. 22/3:
Vi har fået et svar på vores henvendelse fra N, hvor hun blot omskriver vores mail og konstaterer, at vi tilbage i november 2023 ikke indbetalte leasingydelse for de foregående måneder. Jeg synes ellers vi har gjort det meget klart, at det jo netop er det, der er og har vÊret problemet - vi har aldrig modtaget de 3 opkrÊvninger, og har derfor ikke kunne indbetale.
Det skriver jeg naturligvis tilbage til N.
Det nÊste der sker er, at vi bliver ringet op af P. P ringer for at hÞre, om han har den rigtige adresse, og nÊvner en adresse, vi er fraflyttet for 3 Ã¥r siden - hvilket vi har gjort dem opmÊrksomme pÃ¥ 4 gange tidligere. Da vi siger nej, det er stadig ikke den adresse, knalder han rÞret pÃ¥ ð³
Vi ringer op igen, for at hÞre, hvad det drejede sig om, men det er ikke P, der tager telefonen. Det er en kvinde. Denne kvinde siger, at han nok ringede pga. inkasso. INKASSO ð³ð³
Jeg er i chok. Vi er i fuld dialog med Drivalia, og pludseligt er der en ung kundeservicemedarbejder, der truer med inkasso. Out of nowhere.
Vi har frabedt os flere opringninger. Det fÞles simpelthen som chikane at blive ringet op på den måde, hvorefter rÞret bliver knaldet på uden forklaring, for derefter at få noget, der minder om en trussel.
Vi har sidst sendt en mail d. 16/3, og vi venter spÊndt på en skriftlig tilbagemelding.
Det skal lige siges at al kontakt ellers er foregået i en ordentlig tone indtil nu.
Opdatering d. 24/3:
Vi er i dag blevet ringet op endnu en gang. Denne gang med beskeden om âJeg ringer vedrÞrende en indsigelse pÃ¥ din slutseddel pÃ¥ 6015krâ.
Altså⊠det er endnu en gang et nyt belÞb, der bliver slynget ud. Og endnu engang fÞles det virkelig som chikane. Damen siger, at hun godt kan se, at der er en sag i gang, men at de bliver ved at ringe, indtil sagen er afsluttet. Men det er jo for pokker jer selv, der mangler at svare os. Vi venter kun pÃ¥ jer ð«£
Det er så opslidende det her forlÞb.
2026幎3æ8æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ