Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De juiste producten ontvangen. Alleen de aangegeven levertijd(en) waren iets te voorbarig. Uiteindelijk heb ik de producten na 3 weken ontvangen. Positief was dat men vrij snel op mijn vragen heeft g... ãã£ãšèŠã
Heb een Navion one als cadeau gekregen. Android auto werkt perfect. Achteruitrijcamera werkt echter niet. Ben al vanaf 27 februari aan het mailen met drivemax maar nog steeds geen oplossing voor het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gisteravond voor het eerst de Led verlichting kunnen testen en de lichtopbrengst is goed te variëren en doseren. Door de bracket waarmee de Ledlamp op het stuur bevestigd word is van goede en stevige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt â wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, snelle service en betrouwbaar bedrijf
Ik heb inmiddels meerdere producten besteld bij Drivemax en ben echt onder de indruk van zowel de kwaliteit als de service. Mijn eerste bestelling was een dashcam met extra geheugenkaart. De installatie was eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding en de beeldkwaliteit is overdag én âs avonds haarscherp. Dat gaf mij meteen een veilig gevoel op de weg.
Daarna heb ik ook een draadloze CarPlay-adapter besteld. Deze werkte direct zonder gedoe met kabels en maakt autorijden echt een stuk comfortabeler. Alles werd netjes verpakt geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden via e-mail over de verzending.
Wat voor mij het verschil maakt, is de klantenservice. Ik had een vraag over instellingen en kreeg snel en vriendelijk antwoord met duidelijke uitleg. Je merkt dat dit geen anonieme webshop is, maar een bedrijf dat meedenkt met de klant.
De producten voelen degelijk aan, doen precies wat ze beloven en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik bestel hier met vertrouwen en raad Drivemax zeker aan als je op zoek bent naar betrouwbare auto-accessoires en gadgets.

Duidelijke site
Duidelijke site
Mooi product en heldere beschrijving
Ik ben tevreden

Niets bestellen bij Drivemax
Bespaar je geld en koop hier vooral niets.
Op 26-01 heb ik een bestelling gedaan en er zit nog geen beweging in.
Op 05-02 was er sprake van een lichte vertraging bij de vervoerder (DHL). Op 10-02 gaven ze aan dat het pakket vastzit door een technisch probleem.
Ga er maar van uit dat ze dropshippen, dus het is de moeite niet waard.
Tot op heden heb ik nog steeds geen duidelijkheid over mijn pakket en heb ik mijn geld teruggevraagd.
Update 19-02:
Nog steeds geen pakket ontvangen, eigenaar claimt dat er geen sprake is van dropshipping.
Ondertussen 3.5 weken geleden dat de bestelling is gedaan, erg benieuwd naar de verklaring waarom het zo lang duurt als je beschikt over een eigen magazijn.
Update 21-04:
Na verschillende pogingen te hebben gedaan om mijn geld terug te krijgen, nog steeds geen gehoor.
Op 11-03 zou er een vervangende order zijn gestuurd, ook deze is nooit gearriveerd.
13-04 een herinnering de deur uit gedaan, ook nog geen reactie ontvangen.

Drivemax ããã®åç
Bestelling gedaan van een dashcam
Bestelling gedaan van een dashcam. Beloofd goed nachtzicht etc. Nu mail ik over welke instellingen ik moet instellen voor het beste zicht. Dan krijg ik weer een klantenservice medewerkster, waarbij 1 naam steeds een foto heeft van een ander persoon heeft, waarbij mij wederom word gevraagd om uitgebreide filmpjes van alle instellingen.
Eerst stuur ik een foto van mijn instellingen en wat ik moet instellen waarop ik een algemeen antwoord krijg. Dan vraag ik naar de specifieke instellingen van mijn dashcam en ik stuur al express een foto mee.
Dan word mij weer om filmpjes gevraagd, wat toch schandalig is voor een bedrijf wat zijn producten gewoon moet kennen. Je word als koper continu aan het werk gezet en heel lang in dood vermoeiende conversaties gehouden.
Dit is mijn 2e slechte ervaring met dit bedrijf en dit heb ik ook vermeld, waarop eigenaar contact met mij opneemt. Ook hij heedt geen product kennis, antwoord dagen niet op je mails en wanneer je dit meld krijg je weer valse beloftes over wanneer je antwoord krijgt. Ben nu weken verder en ik weet nog niks. Schandalig bedrijf
Geweldige fietslamp!
Tussentijdse updates over bezorging wat minder, maar het product, zoân fietslamp met 1000lumen, is geweldig! Heb er twee besteld.

Gps tracker goed
Ik heb een gps tracked gekocht van Drivemax. Hij werkt goed!

Blij met mijn bestelling
Super vreden met de dacham die ik heb besteld. Hij werkt fijn en de service was ook goed. Ik had wat vragen na mijn bestelling en kreeg netjes antwoord. Super tevreden!

car dash cam
De verzending heeft langer op zich laten wachten dan ze schrijven het is geen 2 tot 4 dagen eerder 2 weken maar dan heb je het wel netje verpakt daar is niets op aan te merken. De car dash cam is mooi voormaat en zeker de moeite waar

Drivemax ããã®åç
Goede levering en goed werkend product
Goede levering en goed werkend product. Ook was het product goed verpakt bij levering.

Draadloze CarPlay adapter
De draadloze adapter voldoet volledig aan de verwachtingen! Auto instappen met iPhone in handtas en de adapter maakt onmiddellijk verbinding met de Apple CarPlay bij het starten van de auto. Ook voor Android auto werkt die perfect! Een echte aanrader. Enig minpuntje is de toch wel lange levertijd, meer dan 2weken

Drivemax ããã®åç
Everything was fine until I attemptedâŠ
Everything was fine until I attempted to return the âDrivemax CarPlayâ device (it turned out my car does not support this product). When I tried to return it, it became practically impossible. The company only offered so-called âfairâ solutions: either a 30% refund or a store voucher worth 60% of the purchase price.
This situation is absurd. I feel deceived and strongly warn others against making any returns with this company.
The whole business looks like a typical dropshipping operation. Additionally, the companyâs registered address is shared with at least three other suspicious businesses, which seriously raises concerns about its credibility and transparency.

Drivemax zeker geen aanrader
Drivemax zeker geen aanrader, de bestelling is zeer lang onderweg, waar ik al mijn twijfels over heb. Toen we het wilden installeren blijkt dat dit volledig in gezichtsveld staat en dus niet goed kan plaatsen in de auto. Als je dan wil retourneren krijg je plots de melding dat je filmpjes enzo moet uploaden. Als ik zeg dat ik gewoon wil retourneren en geld terug wil krijgen. Moet ik plots ruilen voor iets anders, ik vrees dat dit geld in de vuilbak zal worden. Voor je iets koopt op de site denk zeker 2 maal na.

Drivemax ããã®åç
Goede site, bestellen is makkelijk enâŠ
Goede site en bestellen is makkelijk en probleemloos.
Snelle levering van mooie, goed werkende producten.
5 sterren van mij dus!

snel actie
bij de eerste bestelling was de helft niet aanwezig
na contact is er gelijk een tweede verzoek ingediend
dat is inmiddels aangekomen met het ontbrekendestuk nl de camera .ga zo snel het device monteren zal best wel goed komen

Koop niets
Nee, ik ben niet tevreden. De levering duurde ongeveer twee maanden. Bij ontvangst kreeg ik sterk de indruk dat het product via dropshipping is geleverd. Retourneren was niet mogelijk.

Drivemax ããã®åç
Hier een achteruitrij camera besteld
Hier een achteruitrij camera besteld. De verzending duurde langer dan afgesproken, mailcontact liep op dat moment stroef.
Uiteindelijk is er door Drivemax contact opgenomen en is het keurig netjes opgelost.
Communicatie moet ruim beter
Na vier dagen niets gehoord te hebben over de bestelling maar eens contact opgenomen. Initieel een raar verhaal over de werkwijze van DHL. Na vijf dagen nog steeds geen enkel teken dat bestelling geleverd gaat worden. Na plaatsen review door de eigenaar benaderd met een duidelijk verhaal. Was handiger geweest als ze dat meteen op de site gezet hadden. Product uiteindelijk geleverd, maar niet zoals geadverteerd. Miste een standaard en de bijbehorende instructie video niet gehad. Eigenaar wel steeds goed bereikbaar en oplossingsgericht.

Drivemax ããã®åç
Car play werkt niet steeds geenâŠ
Car play werkt niet steeds geen verbinding ligt in vuilbak al
Was de draadloos Android
Inderdaad mail ontvangen dat ze nieuwe gaan opsturen echt goede service

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ