Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De juiste producten ontvangen. Alleen de aangegeven levertijd(en) waren iets te voorbarig. Uiteindelijk heb ik de producten na 3 weken ontvangen. Positief was dat men vrij snel op mijn vragen heeft g... ãã£ãšèŠã
Heb een Navion one als cadeau gekregen. Android auto werkt perfect. Achteruitrijcamera werkt echter niet. Ben al vanaf 27 februari aan het mailen met drivemax maar nog steeds geen oplossing voor het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gisteravond voor het eerst de Led verlichting kunnen testen en de lichtopbrengst is goed te variëren en doseren. Door de bracket waarmee de Ledlamp op het stuur bevestigd word is van goede en stevige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt â wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed product werkt makkelijk
Goed product werkt makkelijk.
Verzending duurde wel wat langer dan verwacht.

Drivemax ããã®åç
Goed aangekomen en degelijk beschermd

Super geholpen
Was niet tevreden over de dashcam omdat ik het beeld niet zo hoed vond en hebben samen goede oplossing gevonden werd super geholpen en werd met me meegedacht top bedrijf en super mensen

13 december 2025 een bestellingâŠ
13 december 2025 een bestelling geplaatst van een dashcam ondertussen is het 23 januari na 3 weken werd er gereageerd op mijn mail ik eisde mijn. Geld terug ze hebben denk ik wel 7x excuses aangeboden en aangegeven dat me pakket is aangemeld echter bleek dat me pakket was kwijt geraakt en wilde mijn geld terug hun blijven aangeven pakket is opnieuw aangemeld en u verwacht binnen elke dagen een update van vervoeren tot op heden nog niet gehad . En geld terug krijg ik niet aangezien ze het niet kunnen annuleren vrijdag 23 januari wacht ik nog steeds ..!!! Ik ben woest
Goede kwaliteit dashcam
Onlangs een dashcam gekocht, ben erg tevreden met de aankoop hiervan. De dashcam was erg netjes verpakt en snel verstuurd. Daarnaast is de dashcam makkelijk te installeren, en van goede kwaliteit. Overal erg tevreden!

Very disappointing experience withâŠ
Very disappointing experience with Drivemax. The process took much longer than promised, and communication was poor throughout. I had to follow up multiple times just to get basic updates, and even then the responses were unclear.

Heel tevreden over DriveMax online
Heel tevreden over DriveMax online! Alles was duidelijk en makkelijk te regelen via de website. Snelle communicatie.

Drivemax ããã®åç
Op de site staat dat het de dag ernaâŠ
Op de site staat dat het de dag erna verstuurd wordt, dat klopt dus niet. 2 weken lang heeft het geduurd, te laat dus. Dan moet je een mailtje sturen dat je het retour wilt sturen, bieden ze 20% vergoeding aan en je mag het product houden. Nou natuurlijk ga ik daar niet mee akkoord en laat ook duidelijk weten dat ik het bedrag 100% terug wil, even later mailtje ontvangen dat ze 40% vergoeden en ik het product mag houdend. Nee bedankt! Nu nog wachtende wat het word, 1 ding is zeker. Nooit meer!
Bestelnummer: #6209

DriveMax CarPlay-scherm
Ik heb het DriveMax CarPlay-scherm nu een paar weken in gebruik en ben echt positief verrast. Installatie was eenvoudiger dan verwacht en binnen enkele minuten werkte Apple CarPlay direct. Navigatie, muziek en bellen gaan nu allemaal via het scherm, waardoor ik mijn telefoon niet meer hoef vast te houden tijdens het rijden.

Retourzending
Allereerst was het pakket enorm vertraagd. Toen ik later de dashcam wilde retourneren, werd mij meerdere keren verteld dat ik eerst 10% van het aankoopbedrag terug zou krijgen. Dit percentage liep uiteindelijk op tot 60%. Ondertussen had ik al zes e-mails verstuurd, waarbij ik meerdere keren duidelijk heb aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ging.
Na twee weken heen en weer mailen kreeg ik uiteindelijk pas een retouradres. Vervolgens duurde het nog eens tien dagen voordat ik mijn geld terugkreeg. Ik zou niemand aanraden om hier een dashcam te kopen.

Super goede kwaliteit zeer betrouwbaar
Super goede kwaliteit zeer betrouwbaar

Drivemax ããã®åç
Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik
Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik een GPS-tracker nodig zou hebben, tot een paar fietsen bij mij in de buurt werden gestolen. Toen ben ik me erin gaan verdiepen en kwam ik deze tracker tegen. Inmiddels gebruik ik hem nu een tijdje en ik moet zeggen dat ik er een stuk geruster door ben geworden.
Ik heb de tracker in eerste instantie op mijn fiets gezet. De installatie viel me echt mee. Ik ben niet super technisch, maar met de handleiding en de app was het zo geregeld. Binnen een paar minuten zag ik de locatie gewoon op mijn telefoon verschijnen. Dat gaf meteen vertrouwen dat het ding ook echt werkte.
Wat me vooral opvalt, is hoe nauwkeurig hij is. Als mijn fiets bij het station staat, zie ik op de kaart precies waar hij staat. Ik heb het een paar keer getest door een stukje te fietsen en steeds even te kijken in de app, en de locatie liep eigenlijk constant goed mee. Soms zit er een kleine vertraging in, maar dat vind ik helemaal niet erg.
De app zelf is overzichtelijk en logisch opgebouwd. Geen onnodige knoppen of ingewikkelde menuâs. Ik heb meldingen ingesteld voor beweging, en dat werkt verrassend goed. Een keer kreeg ik âs avonds een melding terwijl mijn fiets gewoon in de schuur stond. Bleek dat iemand ertegenaan was gelopen, maar ik vond het juist fijn dat ik meteen een seintje kreeg.
Wat ik ook prettig vind, is de batterijduur. Ik had verwacht dat ik hem constant zou moeten opladen, maar dat valt echt mee. Bij normaal gebruik hoef ik er eigenlijk maar af en toe aan te denken. Opladen gaat snel en is geen gedoe.
Later heb ik de tracker ook eens in de auto gebruikt, gewoon om te kijken hoe dat zou werken. Ook daar deed hij precies wat hij moest doen. Handig is dat je ritten kunt terugzien en altijd weet waar de auto staat, vooral op grotere parkeerterreinen waar je soms zelf niet meer weet waar je hebt geparkeerd.
Het formaat is klein en onopvallend, wat ik persoonlijk belangrijk vind. Je wilt niet dat zoân tracker meteen opvalt. Bij mij zit hij uit het zicht en je merkt er eigenlijk niets van, behalve dat je via de app altijd kunt meekijken.
Al met al ben ik blij dat ik deze GPS-tracker heb aangeschaft. Hopelijk heb ik hem nooit echt nodig in een noodsituatie, maar het gevoel dat ik mijn fiets of auto kan terugvinden als er iets gebeurt, geeft veel rust. Voor mij is het een simpele investering geweest die het zeker waard is.

Super fijne producten!
Dit is inmiddels mijn derde aankoop bij deze webshop en eerlijk gezegd zegt dat al genoeg. De vorige keer had ik een GPS-tracker besteld die ik in mijn auto gebruik en die bevalt nog steeds enorm goed. Het gaf me meteen een veiliger gevoel en alles werkte precies zoals beloofd. De installatie was simpel en sindsdien heb ik er eigenlijk geen omkijken meer naar gehad.
Omdat die ervaring zo positief was, kwam ik nu zonder twijfelen weer terug. Ook deze bestelling verliep gewoon soepel. De levering was snel, alles was netjes verpakt en het product voelt degelijk aan. Je merkt dat hier aandacht wordt besteed aan kwaliteit en niet alleen aan verkopen.
Wat ik persoonlijk fijn vind, is dat alles duidelijk en betrouwbaar aanvoelt. Geen vage beloftes, geen gedoe achteraf, maar gewoon doen wat er wordt gezegd. Dat zie je tegenwoordig niet overal meer. Voor mij is dit precies de reden waarom ik hier blijf bestellen en waarom ik deze webshop ook gerust aan anderen zou aanraden.

Dropship wachttijd, zucht
4 december een kerstcadeau besteld, gaan ze dus niet halen. Reactie van drivemax, druk rond deze periode⊠heel december? Op voorraad stond er toen! In China ja. Mogen ze wel aangeven dat het om dropshipping gaat, dan had ik ergens anders wel besteld en had mân zoon op tijd zân kerstcadeau gehad!

Waardeloze service
Waardeloze service
Lange levertijden
Ellenlange lulverhalen maar geen oplossingen
Temu Troep!!!

Dropshipping
Ik bestelde een pakje op 9 december, om het te hebben voor kerst. Het was op voorraad en zou "snel" verzonden worden... De verzending van Nederland naar België blijkt nu toch al echter 14 dagen te duren...
Bij het nader bekijken van andere reviews lijkt het erop dat anderen hier hetzelfde probleem mee hebben... Heel jammer, maar dit geeft wel echt een gevoel van dropshipping. Ik hoop, dat wanneer ik het pakje krijg, de kwaliteit ten minste naar behoren is. Momenteel dus een zeer slechte ervaring!
Update: ook de klantendienst blijkt AI-aangedreven. Zo werd ik in een mail aangesproken met "beste werknemers", een te letterlijke vertaling van "beste Staf". Na verder opzoekwerk vond ik meerdere sites die allemaal verbonden zijn met hetzelfde bedrijf (éénmanszaak!!) en verscheidene spullen verkopen. (Cavellia, Merivon...)
Dit geeft mij alles behalve een eerlijke indruk...
Daarnaast werd ik ook aangeschreven door de klantendienst om m'n review te verwijderen voor 10% cashback.

Drivemax ããã®åç
Prima kwaliteitsproduct conform de advertentie. Uitstekende licht opbrengst en voelt solide aan.
De Voltura ledlamp was netjes verpakt in doosje met schuimplastic om beschadiging te voorkomen. Levering duurde 8 dagen zoals door leverancier toegezegd. Bevestiging was snel en solide. Al met al een positieve ervaring.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ