Lars virker til at vÊre en sÞd og behagelig person. Han var god til at gÞre min datter tryg under kÞretimerne. DesvÊrre lÞb vi ind i en del aflysninger fra hans side og til tider var det rigtigt svÊrt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tog kÞrekort med opstart pÃ¥ lynholdet i vinterferien 2019. De var super fleksible, da jeg skulle pÃ¥ ferie midt i forlÞbet. Det pÃ¥virkede heldigvis ingen ting for mig, da jeg bare blev flyttet til et... ãã£ãšèŠã
Fik aldrig mit kÞrekort. KÞrerlÊreren var ikke til at fÃ¥ fat pÃ¥ nÃ¥r jeg skulle aftale tider til kÞrsel. Efter flere mÃ¥neder med det, lover han kompensation hvorefter han igen ikke svarer nÃ¥r jeg forsÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg tog kÞrekort hos Driving Academy tilbage i 2010, og kunne ikke have valgt et bedre sted! Fede biler (kÞrte selv i en lÊkker Audi A3), gode kÞrelÊrere og en super fed atmosfÊre at vÊre i. Man fÃ¥r a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg skulle have nogle rutinetimer for âŠ
Jeg skulle have nogle rutinetimer for at kome i gang igen og det gik rigtig fint! Lars er en meget dygtig kÞrelÊrer!
Min kÞrelÊrer Resul var virkelig âŠ
Min kÞrelÊrer Resul var virkelig ordentlig, grundig og dygtig. Tro mig - dette er IKKE at tage for givet i denne branche (har desvÊrre haft andre kÞrelÊrere der ikke efterlevede denne standard). En varm anbefaling herfra!
Jeg er super tilfreds!
Jeg er super tilfreds!! Jeg kÞrte med Leon og han er simpelthen så dygtig. Ville klart anbefale
Helt klart en god grund til misundelse! (:
Driving Academy kan bare det der! Undervisningen tilrettelÊgges efter elevens behov, og er fleksibel - jeg har fx taget mit kÞrekortet samtidig med, at jeg kunne passe mit fuldtidsjob. Gode lokaler, dejlige kÞrelÊrere/teorilÊrere og hyggelig atmosfÊre.
Lokalerne er gode, der er både plads til undervisning og sjov.
KÞrelÊrerne er snaksaglige, sÞde og gÞr deres arbejde fantastisk.
AtmosfÊren er generelt god. Både i teorilokalerne og når man kÊrer med lÊreren.
Jeg vil helt klart anbefale Driving Academy til andre. Der er stor forståelse for elevs individuelle behov og måde at lÊre på.
Min kÞrelÊre, Henrik, fik mig sikkert igennem min angst efter et uheld for nogle år tilbage, som har holdt mig fra at få kÞrekortet indtil nu. Og fra i dag, kan jeg fÞle mig sikker i trafikken igen. Tusinde tak for det!
Driving Academy giver helt sikkert grund til misundelse!
Nogenlunde
Jeg tog kÞrekort i starten af januar 2014 og oplevede det som forvirrende, da der ofte opstod samtaler mellem underviserne(der ikke omhandlede teori eller praksis kÞrsel) imens et nyt emne blev gennemgået.
Det var en fed bil at kÞre i, da de kun kÞrer i AUDI, men dét opvejer ikke prisen på kÞrekortet og den til dels manglende forklaring. De ting jeg havde svÊrt ved fik jeg fÞrst forklaret tilstrÊkkeligt EFTER tilbuddets ende, altså måtte jeg ha ekstra timer. Det skal dertil siges at jeg ofte forsÞgte at forklare hvad der var svÊrt osv.
Rigtig godt kÞrende!
Jeg tog kÞrekort hos Driving Academy tilbage i 2010, og kunne ikke have valgt et bedre sted! Fede biler (kÞrte selv i en lÊkker Audi A3), gode kÞrelÊrere og en super fed atmosfÊre at vÊre i. Man får alt det nÞdvendige + en rigtig god oplevelse. Jeg blev rigtig godt rustet til at gå op til både teori - og kÞreprÞve og bestod selvfÞlgelig begge dele i fÞrste forsÞg! Jeg har siden fÞlt mig 100% sikker i trafikken og har kun fået rosende ord for min kÞrsel, såvel som teoretiske viden, lige fra starten af. Så jeg vil klart anbefale Driving Academy til dig, der står og skal tage kÞrekort!
KÞrekort - let og smertefrit
Jeg har netop taget kÞrekort hos Driving Academy, og bestod både teori- og kÞreprÞve fÞrste gang takket vÊre de meget kompetente kÞrelÊrere.
Jeg har fÞlt mig sikker til teori- og kÞreprÞve, og blev tilbudt gratis ekstra teoriaftner op til min teoriprÞve.
Fra kÞreskolens side er der styr på tingene - hurtig bestilling af prÞver og tid på hhv. kravlegård og glatbane, der har gjort, at jeg overhovedet ikke har oplevet ventetid i mit forlÞb. Hvis man som elev også har styr på sine ting, har man kÞrekortet hurtigt.
Jeg vil til enhver tid anbefale Driving Academy, og har på ingen måde fortrudt, at jeg valgte at tage mit kÞrekort her!
Alle tiders! Unge, sjove, smilende instruktÞrer.
Jeg tog kÞrekort hos Driving Academy for godt 8 måneder siden.
Jeg havde en super dygtig, venlig og underholdene kÞrelÊrer og alt i alt en rigtig god oplevelse igennem hele forlÞbet.
Jeg har et eksempel hvor jeg, af en eller anden grund, kom til at betale den samme regning to gange. Jeg ringede derind og forklarede situationen, en situation som nemt kunne have gjort dem de 3500 kroner rigere, og dagen efter var pengene igen på min konto.
Under fÞrstehjÊlps forlÞbet fÞlte jeg også at de rent faktisk virkelig ville have vi skulle lÊre det. Jeg har nogle veninder der har taget kÞrekort andre steder, og de forklarede deres oplevelse som om at de kun var der fordi det sagde loven at de skulle, og at instruktÞrerne egentlig var ligeglade med om de lÊrte det. Men her blev der taget hånd om en og vist tingene ordentligt.
Jeg kom af med godt 16.000 kroner for mit kÞrekort og havde 8-10 ekstratimer, jeg bestod både teori og kÞreprÞven fÞrste gang, og i dag fÞler jeg mig sikker i trafikken efter at have lÊrt at kÞre bil hos dem.
Kan varmt anbefales!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹