En kÊmpe anbefaling herfra. Jeg tog mc-kort ved Hans i Fredericia. Vanvittigt dygtig og vil gerne sine elever. Han er meget Êrlig, sÃ¥ det skal man kunne klare, men det giver virkelig en tryghedsfÞ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft en kanon god oplevelse med Ulla de sidste par mÃ¥neder, hende ville jeg rekommandere. Hun er et meget stille, roligt, barmhjertigt og stÞttende menneske. Vi har haft nogle skÞnne ture samm... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle generhverve mit kÞrekort, og jeg fik Ulla som kÞrelÊrer. Ulla var yderst hjÊlpsom med bÃ¥de teori, samt kÞrelektion inden kÞreprÞven. Har man spÞrgsmÃ¥l til teori, forklarer hun det pÃ¥ en mÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Driving Academy. Min instruktÞr Ulla Thil var rigtig god og utrolig tÃ¥lmodig, hvilket gjorde en kÊmpe forskel for mig som elev. Jeg havde en god oplevelse is... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kÞrekort til bil, Mc og trailer. Vi sÊtter en Êre i at lÊre dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kÞrelÊrere i kÞreskolen og har afdelinger i 7 byer.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har haft en kanon god oplevelse medâŠ
Jeg har haft en kanon god oplevelse med Ulla de sidste par måneder, hende ville jeg rekommandere. Hun er et meget stille, roligt, barmhjertigt og stÞttende menneske. Vi har haft nogle skÞnne ture sammen.
En kÊmpe anbefaling herfra
En kÊmpe anbefaling herfra.
Jeg tog mc-kort ved Hans i Fredericia. Vanvittigt dygtig og vil gerne sine elever. Han er meget Êrlig, så det skal man kunne klare, men det giver virkelig en tryghedsfÞlelse, at han ikke pakker tingene ind.
Et hurtigt forlÞb, selvom vi måtte vente lidt på tid til kÞreprÞven. Bestod det hele i fÞrste forsÞg. Han lÊrte alt man skulle vide, og sender dig ikke til kÞreprÞve, hvis du ikke er klar.
Fortryder bestemt ikke mit valg.
Driving Academy Fredericia
Hvis du bor i Frederic omegen, og gerne vil have et kÞrekort, så kan jeg varmt anbefale Ulla's hold.
Ulla som kÞrelÊrer er skidesjov at kÞre med, og ekstrem lÊrerig. Hvis man spÞrger ind til detaljer omkring enten hvad man kan gÞre i specifikke situationer, er hun også god til at give svar på disse.
Samt gode fif's til, eksempelvis, hvordan teknikken bag en parallel parkering er.
Jeg startede mit forlÞb den 5. Januar, og blev i dag den 5. Maj godkendt til KÞrekort efter at have bestået både kÞreprÞve og teoriprÞve fÞrste gang på lovpakken.
Kan helt klart anbefales herfra!
Jeg har haft en mega god oplevelse hos Driving Academy. De har nogle dygtige kÞrelÊrer som virkelig sÞrger for at man er klar til bÃ¥de teori og kÞreprÞve. Bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang med deres hjÊlpð.
Jeg skulle generhverve mit kÞrekort
Jeg skulle generhverve mit kÞrekort, og jeg fik Ulla som kÞrelÊrer. Ulla var yderst hjÊlpsom med både teori, samt kÞrelektion inden kÞreprÞven. Har man spÞrgsmål til teori, forklarer hun det på en måde så man kan forstå det.
Jeg vil helt klart anbefale driving academy og isÊr Ulla, når man skal tage kÞrekort :-)
Fantastisk KÞreskole!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Driving Academy. Min instruktÞr Ulla Thil var rigtig god og utrolig tålmodig, hvilket gjorde en kÊmpe forskel for mig som elev. Jeg havde en god oplevelse isÊr fordi at jeg kunne lÊre alt i mit eget tempo.
Teoriundervisningen var også i top, den var let at fÞlge med i og forberedte mig godt til teoriprÞven. Derudover var det også fleksibelt at sÊtte kÞretimer ind, i en travl hverdag.
Jeg har lÊrt enormt meget og fÞler mig klar til at kÞre selv. Klart en anbefaling herfra! ð
KÞrelÊrerens opfÞrsel    â¢Â   Temperament / vrede    â¢Â   Ubehagelig tone    â¢Â   Manglende respekt eller tÃ¥lmodighed
Styr langt udenom Driving Academy Vissenbjerg.
KÞrelÊreren Mads er uprofessionel, temperamentsfuld og skaber en utryg og stressende undervisning. Der blev reageret med vrede under kÞrslen, også overfor andre trafikanter, hvilket er helt uacceptabelt.
En kÞreskole skal skabe tryghed â det gjorde denne pÃ¥ ingen mÃ¥de. Kan absolut ikke anbefales.
Mega god oplevelse
Jeg synes mit forlÞb har vÊret utrolig godt. Det var både i klasselokalet men også ude på vejene. Min kÞrelÊrer og jeg havde en god relation og jeg fÞlte mig meget tryg da vi kÞrte sammen.
Jeg har haft Ulla.
Jeg har haft Ulla som kÞrelÊrer de sidste par måneder og det har vÊret en virkelig god tid. Jeg har aldrig fÞlt sig dårlig, hvis jeg laver en fejl, men får råd til nÊste gang og positive ord når tingene lykkes.
Man kan mÊrke at de går op i at eleven er tilpas bag ved sÊdet og at det faktisk er rat at kÞrer bil.
Tak for tidenð.
Der er en god stemning og godt humÞrâŠ
Der er en god stemning og godt humÞr igennem helle forlÞbet
Rigtig fin kÞreskole samt godâŠ
Rigtig fin kÞreskole samt god undervisning af teori og kÞrelektioner. Fleksibel med planlÊgning og kÞreturer. Min kÞrelÊrer Steen kan anbefales. Jeg bestod teori med 2 fejl og bestod kÞreprÞve, begge i fÞrste omgang.
Mega sÞde kÞrelÊrer jeg havde Steen ogâŠ
Mega sÞde kÞrelÊrer jeg havde Steen og mega god til at forklare og lÊre mega god oplevelse
Virkelig god oplevelse og Ulla erâŠ
Virkelig god oplevelse og Ulla er virkelig en god kÞrelÊrer!
SNYDER!!!!!!!
SNYDER!
Nu kender jeg flere der har prÞvet og tage kÞrekort ved dem og undskyld mig men, de snyder folk, dumper dem med vilje, er total uopmÊrksom og med hoved ned i deres klam mobil! Odense /Otterup kÞre lÊre skal ik engang have den stilling!
De har ik styr på en skid så ind i skal tage kÞrekort og så tage en anden kÞreskole for dem her, kan du vÊre sikker på at du skal af med 25-30.000kr for bare de kunne dumpe dig
Jeg havde i starten en kÞre lÊrer jegâŠ
Jeg havde i starten en kÞre lÊrer jeg ikke rigtig var tryg ved, men fik ny som hed Ulla og vi har grinet og grÊdt igennem kÞrekoret og vi har sammen nÃ¥et hertil hvor jeg i dag d 5.januar har bestÃ¥et kÞrekoret , jeg vil helt klart anbefale driving acadamyð
Positiv kÞrekortragelse
Jeg har haft en rigtigt postiv oplevelse med driving acadamy. Jeg kÞrte i Frederecia og havde Teori i middelfart. Jeg bestod uden ekstra timer fÞrste hug begge prÞver. lÊrene er super flinke og hjÊlpsomme
Jeg kan klart anbefale driving acadamy i både middelfart og sÊrdeles også frederecia
Mega godt sted at tage kÞrekort
Jeg kan anbefale driving academy, da det har vÊret et mega god oplevelse og lÊreren gjorde det let og forståeligt, jeg bestod fÞrste gang i teoriprÞven og kÞreprÞven selvom jeg er ordblind og har svÊrt ved at fÞlge med.
Det hele var perfekt
Det hele var perfekt, og dejligt oplevelse. Havde Ulla som kÞrelÊrer og hun var kun sÞd og hjulpet mig meget.
Mega godt af Hans
Fantastisk forlÞb kan jeg 100% anbefale