レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Heb een verkeerd product besteld en wil het terugsturen. Dan begint de ellende. A. Herroepings formulier in vullen en opsturen. B. Circa 3 dagen wachten op antwoord. ( wacht zelf nu al 7 dage... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Voor de kwaliteit van de producten zou ik vier sterren willen geven. Geen onnodige toevoegingen, enkel werkzame ingrediënten. Echter slechts 1 ster voor de dienstverlening. 3,5 week gelede... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wij hebben de zonnebrand crÚme voor onze kindjes. (SPF50+) De crÚme wordt heel dun als ze in het water zijn. Het druipt eraf en gaat prikken in de ogen. M’n kindjes hebben beide rode prikkelende ogen... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Ik ervaar bij het gebruik van de dag/ nachtcrÚme een wat trekkerig gevoel direct na het aanbrengen. Dit verdwijnt gelukkig snel. Minpunt vind ik dat de tube van stevig materiaal is gemaakt waardoor... もっず芋る

䌁業情報

1. ピザのテむクアりト

圓該䌁業による蚘述

Op dit account worden fake, niet geverifieerde reviews achtergelaten. Ga naar trusted shops voor échte beoordelingen

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Erg tevreden

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met de producten van Drs Leenarts. Mijn lippen zijn weer zoals ze horen te zijn en mijn handen zijn weer zacht en glad. Eindelijk na jaren van zoeken de oplossing gevonden. Superfijn!

2019幎11月26日
5぀星のうち2の評䟡

Ik heb het product 1 keer gesmeerd

Ik heb het product 1 keer gesmeerd. En het is daarbij gebleven. Mijn dochter kreeg zoveel jeuk dat ze werkelijk haar hele hoofdhuid onder het bloed heeft gekregen.

2019幎11月25日

beste Jamila,
Wat vervelend om te horen. Zou je even willen mailen naar contact@drleenarts.com zodat we je beter kunnen adviseren? lk hoor dan ook graag om welk product het precies gaat en wat er gebeurd is. Dank, groet Marjolein

Beste lezers

Beste lezers
Ik gebruik deze producten na aanleiding van een tip
Ik gebruik dit ivm psoriasis die ik heb ik gebruik de douche olie en bodycreme creme en de doge huid zalf perfect ...
Moet zeggen ook met Dovobet gel en het werkt samen goed ...
Dus ga zo door ...

2019幎11月23日
5぀星のうち3の評䟡

Ik heb nog steeds een droge en rode

Ik heb nog steeds een droge en rode huid aan de ogen en boven de wimpers zelfs na het douchen met die olie en dagelijks gebruik van de dag/nachtcreme

2019幎11月22日

drleenarts.com からの回答

Beste Tim, dank voor je review en vervelend te horen dat je last hebt van je huid. Het klinkt alsof je een huidaandoening zoals eczeem hebt. Om dit zeker te weten, is het aan te raden naar je huisarts te gaan. Onze producten verzorgen de huid en werken ondersteunend bij bijv een eczeembehandeling, maar het zijn helaas geen medicijnen. Ik hoop dat je snel een oplossing vindt. Sterkte!

supergoed!

Ik heb al 2 jaar hevige eczeem op mijn handen. Ik heb van alles gebruikt, niets heeft geholpen totdat ik de droge handen creme van Drs Leenarts online heb gezien. Deze creme heeft mijn eczeem herstelt en ik ben er 100% gelukkig mee!!!!

2019幎11月21日
5぀星のうち3の評䟡

De olie voor baby werkt goed zo ook de

De olie voor baby werkt goed zo ook de creme voor droge huid. alleen de handcreme voor droge huid, daar kreeg ik kriebel van.

2019幎11月19日

drleenarts.com からの回答

Dank voor de feedback.. Leuk om te horen dat je enthousiast bent over de droge huidzalf en de olie. De handcreme is net wat minder vet, en bevat Ureum, een ingredient wat erg goed werkt bij een droge huid. Maar soms kan het in het begin wat prikkelend gevoel geven, misschien is dat wat je bedoelt. Groetjes

5぀星のうち4の評䟡

Fijne zachte smeerbaarheid, niet te ‘vet’ en geurloos

Fijn aan de producten vind ik de zachte, soepele en niet kleverige structuren en het feit dat ze geurloos zijn.
De handcreme en lipcare had ik al eerder geprobeerd en smeren fijn. De huid is lekker zacht en soepel maar bij dit schrale, kille weer voor mij niet afdoende om geen ruwe vingertoppen te krijgen.
Op de creme voor dag en nacht reageer ik helaas met een jeukerig, trekkerig gevoel en rode bultjes op de wangen. Jammer.

2019幎11月19日
5぀星のうち4の評䟡

Goede zonfilters, wel glimmend

Goede parfumvrije moisturizer met SPF. Goede stabiele veilige organische zonfilters, zoals Tinosorb S en Uvinal A Plus. Het product rult niet en laat geen witte waas na. Bij de aanbevolen hoeveelheid is het product wel erg glimmend helaas. Persoonlijk geef ik ook de voorkeur aan een SPF50. Weinig mensen smeren de aanbevolen hoeveelheid.

2019幎11月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス