ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een pakket besteld, echter is het zoek geraakt bij de bezorgbedrijf. Paulas choiche reageerde erg snel en vriendelijk. Hebben het voor mij opgelost en ben erg tevreden over de klantenservic... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super goede producten gebruik het al bijna 30 jaar! Goede klantenservice lossen problemen goed op. Erg leuke acties voor members.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. â 100% geur- en kleurstofvrij â Niet op dieren getest â Gratis verzending vanaf ⬠25 â Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel tevreden
Super goede producten gebruik het al bijna 30 jaar!
Goede klantenservice lossen problemen goed op.
Erg leuke acties voor members.
Loyal customer
Loyal customer. I ordered one item this time (which is already overpriced), then the next day the 20% offer started, I contacted and asked if I could get the discount for my order which hadn't been shipped at the time as far as I am aware. The answer was no, I then asked for a £5 good will gesture and mentioned I can just return the item wjen it turns up and re order at the discounted rate. They agreed that is fine to do. This wastes my time, the companies and the transporting (royal mail) company. All for i think a total of £8.25. I expect better from businesses and this is clearly not a model that is profitable or recommended in the business space. Bad service. Cost themselves more money and potentially lost me as a loyal customer.
Betrouwbare skincare webshop met uitstekende service en snelle levering
Ik bestel al langere tijd bij Paulaâs Choiceâ en ben elke keer weer ontzettend tevreden. Niet alleen vanwege de fijne en betaalbare skincare producten, maar vooral door de geweldige service.
Ze maken echt waar wat ze beloven. De klantenservice is behulpzaam, denkt met je mee en komt met redelijke oplossingen wanneer een product niet goed werkt of bijvoorbeeld een pompje defect is. Dat geeft vertrouwen en laat zien dat ze hun klanten serieus nemen.
Daarnaast is de levering altijd snel en netjes verzorgd, wat het bestellen extra prettig maakt. Ook waardeer ik de regelmatige aanbiedingen en de gratis mini-producten om nieuwe producten uit te proberen. Daardoor ontdek je makkelijk wat bij jouw huid past zonder meteen een groot bedrag uit te geven.
Voor mij is dit een betrouwbare webshop waar klantvriendelijkheid, snelle service en kwaliteit echt centraal staan. Absoluut een aanrader voor iedereen die goede skincare zoekt met een service die net zo goed is als de producten zelf!

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Vandaag moest ik een product⊠Retour
Vandaag moest ik een product retourneren, en alles ging super goed en ik begreep het gelijk! Super fijne service en producten

Top service
Al vaker producten besteld en altijd tevreden. Nu de laatste keer werd mijn huid erg vettig en glimmend van de moisturizer SPF 50. Ik heb gechat en na wat info over mijn huid gaf ze een alternatief product wat ik zou kunnen bestellen. En met hoge uitzondering hoefde ik het oude product niet te retourneren, wat mij weer verzendkosten scheelt. Wat een top service, dat zie je bijna niet meer!

Top klantenservice!
Ik had een pakket besteld, echter is het zoek geraakt bij de bezorgbedrijf. Paulas choiche reageerde erg snel en vriendelijk. Hebben het voor mij opgelost en ben erg tevreden over de klantenservice.
Een vriendin had nog een mini versie liggen dus die heb ik gekregen om uit te proberen en ik ben erg tevreden!
Hele goede ervaring!

Goed resultaat
Super goed geholpen door KimB, mn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Na 2 weken al heel mooi resultaat!

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Ik begrijp niet waarom het flesje vanâŠ
Ik begrijp niet waarom het flesje van boost wit moet zijn waarschijnlijk omdat er lachwekkend weinig in zit maar dat kunne dus niet zien misschien tijd voor wat meer transperantie.

Worst of the worst
You buy an item and they deliver it 2 times to a wrong address in another part of the city. Unbelievable how stupid they are

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Ik ben echt zó blij met mijn bestellingâŠ
Ik ben echt zó blij met mijn bestelling bij Paulaâs Choice ð€
De producten voelen stuk voor stuk luxe aan en doen precies wat ze beloven. Mijn huid reageert er super goed op: rustiger, egaler en echt zichtbaar gezonder. Wat ik vooral fijn vind, is dat alles zo doordacht is samengesteld â je merkt gewoon dat er kennis en kwaliteit achter zit.
Daarnaast was de ervaring van bestellen tot ontvangen helemaal top. Alles netjes verpakt en snel in huis, precies zoals je hoopt.
Dit merk heeft er echt een vaste plek bij mij in de routine bij gekregen âš

Snelle levering, uitstekende producten
Voor het eerst crÚme besteld en gebruikt.
Na een snelle correcte levering, en een tijdje de crÚme te gebruiken kan ik alleen maar zeer tevreden zijn.

Fijne producten!
Meerdere bestellingen via de officiële website gedaan (in de loop van een aantal jaar). Ik begrijp oprecht niet waar alle slechte reviews vandaan komen. De bestellingen komen netjes op tijd binnen, de producten zijn top. Ik blijf vooral trouw aan de exfoliater, mijn huid is een stuk rustiger sinds ik deze gebruik. Ze hebben ook regelmatig leuke acties. Ik heb nog geen een product gehad wat ik niet heb opgemaakt omdat het niet fijn is of zijn werk niet doet. Ook heb ik eenmaal contact gehad met de klantenservice omdat mijn kortingscode niet werkte, ik werd meteen netjes geholpen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen dus!

Ik haal standaard de hydration spf 50âŠ
Ik haal standaard de hydration spf 50 dagcreme. Ik wilde een keeriets nieuws proberen maar beviel niet. Na openen gevraagd of ik het kon retourneren, ik kreeg mijn geld terug en hoefde niks te retourneren!

Weer zeer tevreden
Eerlijk is eerlijk, ik ben al jaren zeer tevreden met Paulaâs Choise producten zoals de niacinamide, retinol en aha. Vorig jaar wat gedoe gehad met de levering maar nu toch weer besteld en de bestelling de volgende dag in huis.

Fijne producten een prima service
Fijne producten een prima service

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Ik had iets gekocht wat niet goedâŠ
Ik had iets gekocht wat niet goed ontvangen werd door mijn huid. alles was binnen 5 minuten geregeld. idd. niks betaald. geweldig. zo zie je maar hoe het ook kan.

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Mijn probleem is meteen opgelost
Mijn probleem is meteen opgelost.
Uitstekende service en fijne producten.

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Zeer goede service en duidelijke productinformatie
Ik gebruik inmiddels meerdere producten van Paulaâs Choice Nederland en ben daar erg tevreden over. Mijn huid is in korte tijd zichtbaar verbeterd. Vooral de combinatie van de Exfoliating Toner en het Triple Active Total Repair Serum geeft bij mij echt mooie resultaten.
Wat ik ook sterk vind, is de uitgebreide uitleg die je na aankoop per e-mail krijgt over de producten en hoe je ze het beste gebruikt. Dat maakt het veel duidelijker om een goede routine op te bouwen.
Daarnaast had ik een vraag via de chat en ik werd daar heel snel en vriendelijk geholpen. Dat werd meteen goed opgelost, wat voor mij echt laat zien dat hun klantenservice serieus met klanten meedenkt.
Al met al een heel positieve ervaring met zowel de producten als de service.

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Ik vind het zo fijn dat je gelijk metâŠ
Ik vind het zo fijn dat je gelijk met iemand contact hebt via de chat, en niet hoeft te mailen en wachten op antwoord . Dit is echt een top systeem ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ