Heb een verkeerd product besteld en wil het terugsturen. Dan begint de ellende. A. Herroepings formulier in vullen en opsturen. B. Circa 3 dagen wachten op antwoord. ( wacht zelf nu al 7 dage... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor de kwaliteit van de producten zou ik vier sterren willen geven. Geen onnodige toevoegingen, enkel werkzame ingrediënten. Echter slechts 1 ster voor de dienstverlening. 3,5 week gelede... ãã£ãšèŠã
Wij hebben de zonnebrand crÚme voor onze kindjes. (SPF50+) De crÚme wordt heel dun als ze in het water zijn. Het druipt eraf en gaat prikken in de ogen. Mân kindjes hebben beide rode prikkelende ogen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ervaar bij het gebruik van de dag/ nachtcrÚme een wat trekkerig gevoel direct na het aanbrengen. Dit verdwijnt gelukkig snel. Minpunt vind ik dat de tube van stevig materiaal is gemaakt waardoor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Op dit account worden fake, niet geverifieerde reviews achtergelaten. Ga naar trusted shops voor échte beoordelingen
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en super producten!
Vlotte en keurige afhandeling!
Hele fijne bodylotion die makkelijkâŠ
Hele fijne bodylotion die makkelijk uitsmeer en snel in trekt. De huid blijft tot de volgende dag gehydrateerd.
Goed werkende crÚme!
Ik heb de beschermende barriÚrecrÚme gekocht.
Ik ben er heel tevreden over.
Ik heb snel last van smetjes en uitslag.
Met deze crÚme heb ik er geen last meer van tot op vandaag.
Het smeert fijn uit en de huid neemt de crÚme goed op.
Heb best snel last van allergische reacties. Maar niet van deze crÚme. Ik reageer er goed op.
Goed werkende crÚme
Goede crÚme, snelle levering, ik ben positief
Erg fijne producten
Erg fijne producten! Een van de weinige producten die werken bij atopisch eczeem!
De body crÚme is zo fijn en heerlijkâŠ
De body crÚme is zo fijn en heerlijk smeerbaar ook heel fijn voor mijn kleinkinderen van 3 en 1 jaar.
Goed
Deze is fijn! Hoef 'em lang niet zo vaak te smeren dan andere soorten lippenbalsem. Ruikt alleen niet lekker, maar dat maakt me niet uit.
De beste product die ik tot nu toe hebâŠ
De beste product die ik tot nu toe heb gekocht! Ik raad het iedereen aan, geweldig!
Snelle levering.
Snelle levering van een goed product
Snelle levering van een goed product. Deze zalf doet wat het beloofd! In de avond de zalf bij mijn peuter op de hoofdhuid gesmeerd, in de ochtend met het bijgeleverde kammetje direct de berg eruit gekamd. Zeker aan te raden!
De producten bevallen goed
De producten bevallen goed, geen jeuk of allergische reacties meer!
Hele fijne lipbalsem
Hele fijne lipbalsem, houdt de lippen goed zacht en soepel.
Dit wil ik blijven gebruiken
Erg blij met de fijne verzorgings producten, na de baby spullen nu ook fijn voor mijzelf
Ik heb samen met mijn bonus zus eenâŠ
Ik heb samen met mijn bonus zus een actie gewonnen.
De producten waren voor mij onbekend, zo ook het merk.
Wat een geweldige huidverzorging, ik ben om en zal het dan ook blijven gebruiken
fijne crÚmes
fijne crÚmes, huid voelt heerlijk aan, geen allergiesche reacties
Heb weer de dag en nachtcreme besteld
Heb weer de dag en nachtcreme besteld. Intussen nog een andere crÚme van een ander merk geprobeerd maar deze vond ik toch minder goed voor mjnj rosacea. Tot nu toe vind ik de crÚmes van dr. Leenarts de beste.
Na twee keer gebruik merkte ik alâŠ
Na twee keer gebruik merkte ik al resultaat.
Heel blij mee
Fijne webshop, goed aanbod met voordeelsets, snelle levering, heel tevreden over kwaliteit producten.
Overzichtelijke website en webshop, fijne voordeelverpakkingen en cadeausets. Snelle verzending, spullen zijn goed verpakt. Sowieso is ons huishouden (met diverse allergieën, waaronder parfumstoffen) erg tevreden met de productenlijn van Drs Leenarts!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã