Drogisterijplus.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Er waren van mijn product zoomnaden los[muskieten net voor boven bed dus moest zelf reparatie doen met nieuw product de andere nog niet uitgepakt!

5つ星のうち4の評価

Duurde wat langer dan toegezegd. In eerste instantie geen reactie op mail en telefonisch slecht bereikbaar. Daarna wel telefonisch contact en toen werd er snel geleverd. Pakket doet aan de verwachting... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Heb bestelling ontvangen, heeft iets langer geduurd dan normaal Ivm feestdagen.. Al met al goed product, na mailcontact is er adequaat gereageerd door het bedrijf. Verder prima bedrijf om te bes... もっと見る

企業情報

1. 化粧品産業

当該企業による記述

Een goedkope drogisterij webwinkel. Gemakkelijk wax, shampoo, deodorant bestellen. Vergelijk onze prijzen. Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Top merken zoals Loreal, Gillette, Maybelline, ...

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 81件

レビューを書く

Communicatie

Een grill besteld, die wij naadat onze vragen niet beantwoord werden ( voicemail en email) ook weer geannuleerd hebben. De grill werd na annulering toch nog bezorgd. Wij hebben toen gevraagd hoe wehem terug konden sturen en toen kregen wij een reactie met de kosten. Daar wij voor verzending al geannuleerd hadden, verwachten wij dat drogisterijplus deze kosten op zich neemt, maar ondanks meerder emails en bellen naar een volle voicemailbox tot nog toe geen enkele reactie.

oplossing: telefoons bemannen en emails bewerken.

2026年6月22日
5つ星のうち1の評価

Slecht bedrijf, slechte service en na retournering wachten op je geld

Na de bestelling duurde het een week voordat deze geleverd werd. Helaas was het bestelde product beschadigd. Het beleid is dan 'op eigen kosten terugsturen', daar bezwaar op gemaakt via Webwinkelkeur, vervolgens een retour label ontvangen. Nu al 3 weken aan het wachten op het moment dat het bedrag wordt teruggestort. Ik hoor niets van dit bedrijf, de voicemail werkt niet (vol van de vele berichten). Wederom Webwinkkeur ingeschakeld, maar heeft nog niets opgeleverd. Wat een slecht bedrijf. Dus: vooral geen bestelling bij ze plaatsen.

2026年6月15日

DROGISTERIJ MIN!

DROGISTERIJ MIN!
Mijn bestelling werd later geleverd dan de aangegeven levertijd. Bovendien voldeed het geleverde product niet aan de specificaties zoals op de website vermeld en ontbraken onderdelen. Het contact met de klantenservice verliep moeizaam; voicemail was vol en email-reacties lieten op zich wachten. Men kond de onderdelen niet nasturen en bood een vergoeding aan van slechts 40% van de kosten voor de onderdelen elders. Dus voor mij geen passende oplossing. Dat heeft ertoe geleid dat ik geen vertrouwen heb in deze webshop en hier zeker niet opnieuw zou bestellen.

2026年6月29日
5つ星のうち2の評価

Pas na contact belofte voor geld terug.

Een bestelling gedaan, voor 15 uur besteld de volgend dag in huis.. niet dus. Ik na ruim een week mailen, uiteindelijk kreeg ik te horen dat mijn bestelling geannuleerd was ivm een beschadiging. Nu kan day gebeuren. Maar als je de belofte doet dat het snel verzonden zal worden na het bestellen en ik na ruim een week zelf contact moet opnemen om dan pas te horen krijg dat mijn bestelling geannuleerd zal worden gaan de zaken niet helemaal lekker. Dan had ik namelijk vrij snel vanuit jullie moeten horen dat er niet geleverd kan worden, nu moest ik er zelf achteraan en ook nog veel te laat. Ben niet de enige die achter zijn bestelling of geld aan moest zo te lezen, twee sterren voor na contact belofte geld terug te geven. Maar voor de beloftes en levering 1 ster. Het had niet zo lang mogen duren als je de belofte maakt vrij snel te leveren, en zeker niet als de klant zelf achter de bestelling en het geld aan moet.

2026年6月23日

Volgens hun website

Volgens hun website , Product in vooraad, verzonden binnen 5-8 werdagen
Na 1 maand geen nieuws , geen antwoord op emails.
Puur geen respect voor de koper
Niet aan te raden

2026年6月22日
5つ星のうち1の評価

Verschrikkelijke service, bestelling nooit geleverd

Verschrikkelijke service, 26 mei besteld maar nooit een track & trace gekregen. Bestelling niet geleverd en op mijn mails word niet geantwoord. Heb al meerdere keren gevraagd om mijn geld terug te storten of mij een track&trace te bezorgen. Ik voel me enorm opgelicht! Bestel hier niets!! Het zijn oplichters.

2026年6月19日

Katastrophe, nie mehr 🤮

Hatte Parfum zum Geburtstag mit genügend Vorlauf bestellt. Parfum wurde jedoch nicht geliefert, habe mehrfach per Email nachgefragt, keine Antwort. Nun Paypal eingeschaltet und trotzdem keine Reaktion. Werde jetzt das Geld über PayPal zurückholen. Kann nur vor dieser Firma warnen, nie mehr 🤮

2026年6月18日

Na 10 dagen kreeg ik het verkeerde product…niet te bereiken

Na 10 dagen kreeg ik een product geleverd, echter niet het product dat ik besteld had. Ik heb een mail gestuurd. Daarop ontving ik een bevestiging dat ze contact op zouden nemen. Inmiddels ben ik een maand verder en ik verneem niets. Tevens meerder malen geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Hier krijg ik steeds te horen dat de voicemail vol is en dat ik op een ander moment terug moet bellen. Omdat het een product is dat ik nodig heb tijdens mijn chemo behandelingen heb ik in mijn mail aangegeven dat er spoed bij is. Ook dat vinden ze schijnbaar niet belangrijk .

Ik wacht nog steeds op een reactie. Echt een koude douche !

2026年5月28日

defect product - klantenservice NOOIT bereikbaar

BBQ besteld, fabricage fout. Dus retour. Maar volgens de wet hoeft de consument niet te betalen bij een defect product. Telefonisch niet bereikbaar, je kan telefonisch geen bericht achterlaten, per mail reageren ze niet, althans nog niet. Aangezien het product defect is, dient het bedrijf een retourlabel te sturen. Nu maat afwachten of er een terugkoppeling komt vanuit de klantenservice en zo ja, of ik een retourlabel vanuit hun krijg en mijn geld terug.

2026年6月10日
5つ星のうち4の評価

Duurde lang maar toch gehad.

Opgeteld met een feestdag en weekenden heb ik in totaal 20 dagen gewacht op mijn bestelling. Ik belde maar er werd niet opgenomen, via de mail werd er gelukkig wel gereageerd. Ik heb met veel vertraging mijn bestelling ontvangen, het ziet er goed uit. Dat is uit eindelijk belangrijk, via de mail had ik de track & trace gekregen van de verkoper.

2026年6月9日
5つ星のうち2の評価

Vaderdagcadeau

Op 28 mei een parfum besteld voor vaderdag. Nog steeds niets ontvangen. Wel reactie gehad op mail. Het product zou binnen de 4 dagen worden opgestuurd. Helaas nog altijd niets......

2026年6月8日

Trustpilot エクスペリエンス