Er waren van mijn product zoomnaden los[muskieten net voor boven bed dus moest zelf reparatie doen met nieuw product de andere nog niet uitgepakt!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Heb bestelling ontvangen, heeft iets langer geduurd dan normaal Ivm feestdagen.. Al met al goed product, na mailcontact is er adequaat gereageerd door het bedrijf. Verder prima bedrijf om te bes... もっと見る
Hatte Parfum zum Geburtstag mit genügend Vorlauf bestellt. Parfum wurde jedoch nicht geliefert, habe mehrfach per Email nachgefragt, keine Antwort. Nun Paypal eingeschaltet und trotzdem keine Reaktion... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Een goedkope drogisterij webwinkel. Gemakkelijk wax, shampoo, deodorant bestellen. Vergelijk onze prijzen. Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Top merken zoals Loreal, Gillette, Maybelline, ...
連絡先
Amsterdam, オランダ
- drogisterijplus.nl
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De levering duurde weken waardoor ik…
De levering duurde weken waardoor ik het cadeau niet op tijd had voor een verjaardag. Daarbij was de verpakking ook nog eens beschadigd.
Mijn ervaring is prima via e mail
Mijn ervaring is prima via e mail
Contact direct duidelijk Antwoord gekregen alleen met bellen moeilijk bereikbaar maar voor de rest netjes afgehandeld.
Producten ontvangen die over datum zijn.
Producten ontvangen die over datum zijn. Klantenservice is niet thuis en reageert niet. Zou er niks bestellen.
Dropshipper
Naar aanleiding van een artikel wat ik zocht op Drogisterij plus gekeken
Voor het artikel hetzelfde geprijst als bij Temu. Bij Bol zelfs€10 duurder. Toch maar even gekeken hier naar de reviews. En mijn bestelling toch maar voortijdig verwijderd. Adres is inderdaad een huisadres. Dus bedrijf is gewoon dropshipper.
Goed einde na vertraging
Verder prima bedrijf om te bestellen met goede producten..
Johan. C
Op 18 mei heb ik een espressomachine…
Op 18 mei heb ik een espressomachine Tessa besteld bij drogisterijplus. Er staat bij de advertentie dat het apparaat binnen 5 tot 8 werkdagen verzonden wordt. Je wordt niet op de hoogte gehouden van de verzending en nog steeds niets ontvangen. Ook geen track en tracé code. Maar wel al 100 euro vooruit betaald. De klantenservice is een farce. Er loopt een bandje waarin je te horen krijgt dat de voicemail vol zit en daarna word je weggedrukt. Als je een product retour wilt sturen mag dat alleen als je hem niet gebruikt hebt of uit de verpakking hebt gehaald. Hoeken je dan in godsnaam testen of het apparaat functioneert? Ik vind het een flutwebshop waarbij klantgerichtheid en service niet aanwezig zijn. Je kunt beter bij Amazon of bol bestellen.
Kansloos
Ik heb op 11 april een bestelling bij hen geplaatst en tot op de deden niets van hen ontvangen.
Ik heb een email naar hen gestuurd en natuurlijk geen antwoord, ik probeerde hen telefonisch te bereiken maar ik krijg niemand te pakken.
Ik vind Drogisterijplus een kansloze webshop.
Ik ga nooit bij hen bestellen en dat moet je ook nooit doen.
Ze verdienen geen ster.
2 weken geleden een bestelling gedaan
2 weken geleden een bestelling gedaan , nog steeds niets geleverd. Reageren ook niet op mail denk dat de bestelling nooit aankomt, nooit hier iets bestellen.
Marianne en Fred ijmuiden
Inmiddels toch aan gekomen als ze op de mails hadden gereageerd had ik niet zo,n slechte review gegeven, dus bij deze toch geleverd.
Slecht bedrijf, niet bereikbaar maar wel jouw geld innen.
Waardeloos bedrijf, bestelling zou verzonden worden in 5-8 werkdagen, dat is 3 weken geleden. Geen reactie op mail en telefonisch krijg je een bandje om bestelnummer gereed te houden om vervogens op te hangen.
Bijna alle 4 en 5 sterren zijn, "goed product" en "snel verzonden", volgens mij gekochte reviews.
Worst shop/ service ever!
Still haven’t got any answers from the customer service or got my money back!
Never got my products.
Worst shop/ service ever!
Komen gemaakte afspraken niet na
Komen gemaakte afspraken niet na. Ondanks toezeggingen voor verzending op de 8e werkdag (hun eigen voorwaarden) geen pakketje verzonden. Nu 10e werkdag opnieuw gebeld en de bedoeling is vandaag te versturen…..
eens en nooit meer hier te bestellen
Bedrog
De beschrijving klopte niet met de bestelling dat ik ontvangen heb. daarna heb ik de klantendienst van de website drie keer gecontacteerd, maar ze antwoordden niet. was een dure tegenvaller.
Bestelling gedaan en niet geleverd
Duurde wat langer dan toegezegd. In eerste instantie geen reactie op mail en telefonisch slecht bereikbaar. Daarna wel telefonisch contact en toen werd er snel geleverd. Pakket doet aan de verwachting. Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Spel besteld
Spel besteld. Plaatje en omschrijving kwamen niet overeen. Uiteraard werd de verkeerde geleverd. Hier mail op verzonden via contactformulier. NUL reactie. Verzendkosten zijn standaard Post.nl tarieven dus terug sturen kost de helft van het bestelde. Maar dat de site niet klopt, je hierover mailt maar geen reactie kunnen sturen .... asociaal. Eens en nooit meer Waardeloos
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik dit.
Al meerdere keren gebeld en gemaild geen antwoord, pakketje besteld puppy pads en nooit aangekomen!!!
Ik eis mijn geld terug. Ik wil dit pakketje zelfs niet eens meer hebben.
Bestel nooit van hun !!!!
Wrong parts assemblage
The quality of the materials are not that bad.
But the problem is that one of the two rivets that connect the top and bottom parts is on the wrong side, and now I can't complete the installation because they didn't properly check that all the pieces were correctly assembled.
I also can't remove the rivet because it's screwed in, and doing so would damage the black metal plate that the rivet bolt is holding.
I hope they will give me a proper solution for this.
Bestelling de volgende dag bezord?
Bestelling de volgende dag bezord?? Na 1,5 week nog geen mail van verzending. Mailtjes worden als niet kunnen afleveren bestempeld, en telefonisch niet bereikbaar. Weer zo'n oplichting zooitje. Hier dus niet bestellen, je krijgt niets geleverd. Positieve reviews(zal ook wel nep zijn) wordt op gereageerd, negatieve niets...je zou denken dat het andersom hoort. Viezerikken
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。