3.7

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Very nice

I bought flared leggings from a sale and I'm very happy with them. They're comfortable and don't squeeze or pinch anywhere at all. AND HUGE BONUS POINTS for them not having a front seam!! What woman doesn't hate having to pick and pull clothing off the lady bits constantly, especially when working out.

The only down side would be 1. The text behind the leggings ''Drop of Mindfulness'' has COMPLETELY fallen off when washing them. I washed them correctly so it can't be that. But I didn't really care for the text so it's not a big deal to me. 2. The fact there are no pockets.

+And after looking at their site the clothing is a lot more expensive than I thought. This brand isn't very budget friendly, but if you have the money or see these on sale like I did, I say go for it!

2026幎1月3日
5぀星のうち5の評䟡

Jag Àlskar det hÀr varumÀrket

BÀsta vÀrde för pengarna strumpbyxor. Jag anvÀnder Jeane och Cora mest men har några andra artiklar och jag Àlskar Àrligt talat dem alla.
Deras kundtjÀnst gick utöver för att hjÀlpa mig idag med en blandning med min bestÀllning idag. Totalt stjÀrnor

2024幎4月10日
5぀星のうち3の評䟡

DÃ¥lig kvalite och returpolicy

Har köpt 2 fÀrger av Gemma sports bra och har varit vÀldigt nöjd med support och kvaliten! DÀremot har jag varit missnöjd med tights och shorts, dÀr sömmarna har lossnat vid första anvÀndning (torktumlar dom ej!). VÀldigt dålig kvalite med det sagt!

Jag tycker det Àr problematiskt att de tar en avgift för retur. I slutÀndan får man nÀstan inga pengar tillbaka. Returen har Àven behandlads vÀldigt långsaamt, då jag oftast har behövt påmimna dom. En gång fick jag inte ens vara återbetald, och en annan gång hittade jag inte ordernumret någonstans för att registrera retur!

Mitt tips Àr att gå till Stadium eller någon annan återförsÀljabutik för att först testa och kÀnna på plagget innan du bestÀller!

2024幎2月9日

VARNING

VARNING! Handla inte från dessa! Dem lovar ett datum som dem ska skicka din bestÀllning och skjuter sedan fram det. Efter 3 veckor så avbröt jag min order. Dem skyller på högt tryck på lagret men kan inte ge en bÀttre förklaring Àn så..

2023幎7月12日

TrÊls kundeservice

TrÊls kundeservice

Klarna bliver ikke opdateret, selvom man kontakter deres kundeservice. Tights der var gået i stykker, som jeg byttede til nye og sendte tilbage igen. Stadig en måned efter er klarna ikke opdateret.
Havde kontaktet kundeservice 2-3 gange, uden de gjorde noget ved det.

2023幎5月15日
5぀星のうち2の評䟡

Fejl på shorts

Jeg kÞbte tights, sports bh og shorts. På shortsene er logo trykket ikke blevet pÊnt og der er noget trykfarve ved siden af logoet. Jeg har forsÞgt at komme i kontakt med deres kundeservice, men jeg har ikke fået noget svar. Jeg synes det er Êrgerligt, at jeg har betalt for et produkt med fejl på. Jeg vil ikke handle der igen.

2023幎3月3日

Oseriöst bolag!! ⚠

Oseriöst bolag! BestÀllde tights till en DHL service point. Fick leveransbekrÀftelse att det levererats hem till mig, vilket det inte har. Försökt kontakta deras kundservice via Mail men fÃ¥r tillbaka ”delivery fail” för att mailadressen inte stÀmmer. SÃ¥ nu har jag betalat för tight som jag inte fÃ¥tt, samt att det gÃ¥r inte fÃ¥ kontakt med dem.

2022幎9月28日
5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ himla fina!

BestÀllde hem seamless tights och bh i fÀrgen Rouge. De såg fina ut på hemsidan men Àr super fina i verkligheten!! Ljuvlig fÀrg och så sköna! Blir lycklig nÀr de Àr bÀttre verkligheten Àn på bild!

2021幎9月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ