En lille men mega cool og hyggelig shop med det vildeste udvalg af Jordan’s og virkelig behagelig betjening med god service hvor man fik lov at prøve dem… En god mulig måde at få mere omsætning og... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Utrolig flabet og dårlig kommunikation. Jeg skulle sælge et par sko til dem og bliver mødt af en mur af flabethed, hvilket ikke fremviser noget godt. Synes det er ærgerligt man ikke kan give mindre e... もっと見る
企業が回答しました
Virkelig god service, ud over det normale Hurtig levering og du får altid svar hvis du skriver
企業情報
当該企業による記述
Vi stræber efter at tilbyde dig de mest eksklusive sneakers til overkommelige priser, og vi garanterer 100% autentiske varer uden risiko for kopivarer. Vores lidenskab er at styrke dit sneaker-spil, og vi arbejder hårdt for at opfylde den passion.
Torvet 16 , 4600, Køge, デンマーク
- Kontaktdroptowncph@gmail.com
- droptowncph.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fremragende service og de fedeste…
Fremragende service og de fedeste sneakers ! 10/10⭐️

Droptowncph からの回答
Fantastisk god service og hurtig…
Fantastisk god service og hurtig levering - STOR anbefaling herfra!!!!🤩🤩🤩👍
Fantastisk service
Fantastisk service
Skrev til dem over tiktok og fik svar på sammen dag med gode rå og forklaringer

Super god oplevelse!
Super god oplevelse! 🤩 Jeg har nu købt sko derfra 3 gange og det har kun været godt. Mega venlig og imødekommende personale. De tager sig god tid til kunden og er meget hjælpsomme. Helt klar anbefaling herfra!
Klasse service
Klasse service. Jeg var i butikken og blev mødt med smil, venlighed og professionalisme!

Droptowncph からの回答
droptowncph i Køge fortjener fem…
droptowncph i Køge fortjener fem stjerner for deres fantastiske service og venlige ejer. Butikken byder på et imponerende udvalg af sko, og personalet er altid villige til at hjælpe med at finde det perfekte par. En fornøjelse at handle der!

Droptowncph からの回答
Det er bare dejligt her i Køge
Det var en virkeligt god oplevelse at handle med Drop town cph (køge) på grund af god service og en klar og gennemsigtig kommunikation.👍🏼💪🏼🏅

God service😃
Anbefaling med stort A
Super mange udvalg af sko, sendte billede til medarbejderene via Instagram om diverse sko og de var utrolige hjælpsomme med at finde de rigtige str til den rette pris. Ikke sidste gang jeg kommer tilbage for at købe et pr fede Sneakers. Kan klart anbefales!
God service og fede sko!
Amazing personable experience - so quick!!!
I ordered a pair of UGGs and emailed asking how long delivery would take; email response was immediate saying in about 10 days. I responded that earlier would be appreciated as it was a gift. One hour later, these boots were hand delivered to my door!!! This was incredible - such personable, rapid, thoughtful service!!!

Bedste oplevelse
Tror ikke jeg kender nogen så flinke som dem der arbejder i Droptown de tager sig god tid til dig og hjælper dig med at finde det du skal bruge af sko. og noget af det bedste kundeservise derinde kan klart anbefales
PrOFESSIONAL SERVICE
PROFESSIONAL SERVICE, GREAT ASSISTANCE WITH THE PURCHASE, I will definitely come back for another pair of shoes
Super service, overholder aftaler, og meget hjælpsomme, anbefaling herfra, men også til at besøge deres fede butik👌
Altid god energi og stort set alle…
Altid god energi og stort set alle modeller kan skaffes.
Har kun haft positive oplevelser med Droptown.
Super godt kundeservice
Super godt kundeservice og giver et god rådgivning til valget af sko, samt gode priser
Super god service
Super god forretning
Super god forretning, fedt udvalg af sneakers og rigtig god service 👍
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。