Drukwerkonline レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Via Drukwerkonline heb ik brochures laten drukken voor Gallery Louise en het resultaat is echt top. Voor een galerie is kwaliteit essentieel, en die is hier helemaal in orde: de kleuren en de afwerki... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Drukwerk Online. Wat een super service! Ze hebben echt de tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor zijn we samen tot het mooiste resultaat gekomen. Een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij maken op dit moment voor het 3e jaar in rij gebruik van de diensten van DrukwerkOnline voor het drukken van een jaarlijks terugkerende boekje. Wij zijn tevreden over de communicatie zowel d... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.

企業情報

1. 工業用プリンター

当該企業による記述

Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31件

レビューを書く

Mooie communicatie

Mooie communicatie, prima drukwerk, ga zo door.

2024年10月30日

Drukwerkonline からの回答

Dank je wel Ans voor deze mooie beoordeling!

Wauw!!! Wat een service!

Wauw! Wat een service en super kwaliteit!
We zijn helemaal blij! 50.000 flyers dubbelzijdig bedrukt, levering zou ong. 6 dagen zijn en we hebben ze vandaag (binnen 3 dagen) al binnen, TOP!! Nogmaals enorm bedankt!

2024年5月31日

Hi Koen,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review!
Goed om te horen dat de bestelling naar wens is de dat jouw order zo snel is afgeleverd.

Graag tot de volgende keer weer!

Super geholpen

Super geholpen, snelle service en prachtig resultaat!

2024年3月26日

Drukwerkonline からの回答

Dank voor de 5 sterren review!

Wat een service

Wat een service! Echt bijzonder dat er zoveel moeite is gedaan om te helpen bij de opmaak voor visitekaartjes. Zeker als je ziet dat alles voor een hele gunstige prijs is aangeboden. Alle complimenten voor Marcel

2024年3月4日

Drukwerkonline からの回答

Dank je wel voor de complimenten!

5つ星のうち5の評価

Fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken

Geweldige service! Drukwerkonline denkt altijd met ons mee en geeft de juiste adviezen per product. Ze snappen goed wat 'klantverwachtingen overtreffen' betekent! Al met al een hele fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken.

2024年2月13日

Drukwerkonline からの回答

Wat een mooie review. Dank je wel voor het delen van de ervaring met ons op trustpilot!

5つ星のうち5の評価

Wat een geweldige en snelle service

Wat een geweldige en snelle service. Hoog kwaliteit en top team. Bedankt!

2023年10月25日

Drukwerkonline からの回答

Dank Julien voor de mooie review! Veel plezier met de statafelrokken!

Team Drukwerkonline.nl

5つ星のうち5の評価

De beste service die ik in jaren heb…

De beste service die ik in jaren heb gehad! En ik werk in een B-to-B branche, dus dat zegt wel wat. Ik wilde een afwijkend aantal bestellen van een bepaald type product. Dit aantal kon ik niet kiezen op de website. Vijf minuten later werd ik gebeld: "Refresh de pagina maar. IT heeft de optie erbij gezet". Tevens was het een grote bestelling voor ons bedrijf, dus de totale kosten waren hoog. Ik kon de bestelling echter alleen betalen via iDEAL. Helaas was er die dag geen Raboreader of bedrijfscreditcard aanwezig, dus ik vroeg of het mogelijk was om per factuur te betalen. Vijf minuten later.. je voelt 'em al aankomen: "Als je de pagina refresht, is het nu ook mogelijk om te betalen via factuur". Geniaal!

2023年9月21日

Drukwerkonline からの回答

Hi Laura, dank voor de mooie review!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Al meerdere keren hier besteld. Heel klantvriendelijk en altijd op tijd geleverd. Het drukwerk ziet er qua prijs-kwaliteit prima uit.

2023年2月26日

Hallo Jessica,

Fijn te horen dat je tevreden bent! Dank voor deze mooie review!

Zeer tevreden

1e x hier besteld
Heel goed geholpen en snelle levering.
Kom hier zeker terug om te bestellen

2023年2月17日

Drukwerkonline からの回答

Goed te horen, en dank voor de review!

5つ星のうち4の評価

Support drukken programmaboekje

2023年2月8日

Drukwerkonline からの回答

Dank voor deze mooie review!

5つ星のうち5の評価

Top service van Drukwerkonline!

Drukwerkonline heeft onlangs een spoedopdracht snel afgeleverd. Top service met kwalitatieve goede producten.

2022年10月27日

Hallo Wence,

Dank voor deze mooie review!

uitstekende service

Merci voor de hulp!

Een mooi product afgeleverd op een strakke deadline.
De helpdesk heeft me goed geholpen met mijn extra vragen.

2022年10月13日

Hallo Davy,

Dank voor deze mooie review

Uitstekende kwailiteit en service

Prettige service, top. Ben erg tevreden met de kwaliteit van het drukwerk en de snelle levering!

2022年8月15日

Hallo Quirien,

Dank voor je complimenten!

klantenservice TOP! Levering erg snel

Uitstekende klantenservice die heeft geholpen tijdens het maken van de selectie van de juiste producten en de controle van de aangeleverde PDF’s.
Levering was sneller dan aangegeven bij de offerte hetgeen erg prettig is ervaren. Ook was het mogelijk de producten op aparte adressen te laten afleveren.
Ook het geleverde drukwerk is van prima kwaliteit.

2022年8月10日

Dag Peter,

Goed te horen dat je zo tevreden bent, dat doet ons goed!

Fijn contact

Fijn contact, snelle levering. Zeer tevreden.

2022年8月10日

Hallo Carmen,

Dank voor je mooie beoordeling!

Prima kwaliteit / prijs

Reeds enkele malen drukwerk besteld bij Drukwerkonline.nl. Iedere keer perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs.

2022年7月19日

Dag Stef,

Fijn te horen dat je tevreden bent, we zijn je graag weer van dienst bij een volgende opdracht.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。