DRYCONNECT レビュー 10

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Stor anbefaling af Dryconnect og Niki

Det er nu 1 år siden vi fik installeret Dryconnect boksen i vores kælder. Derudover fik vi installeret/monteret ventilation i alle vores kælder rum med ydervægge, med hjælp fra Niki.
Serviceminded, god dialog og behagelig oplevelse hele vejen igennem. Niki kommer halvt og hel årligt og laver målinger på fugtniveauet i væggene, og vores tal var både faldet efter 6 mdr og yderligere efter 12 mdr. Så stor anbefaling herfra!

2023年10月25日

Jeg kan virkelig anbefale Dryconnect

Jeg kan virkelig anbefale Dryconnect - Niki har løst vores opgave til tiden og top service minded. Han kommer ud og tager prøver og man får rapporter på før og efter. Vi har fået vores lugtfugtighed og radon niveau i vores kælder, som nu under grænseværdierne og dermed er vores kælder helt tør og god til at opholde sig i i dag. Så vi er meget tilfredse.

// Kasper.

2023年10月4日

Meget tilfreds kunde

Helt ærligt, jeg troede det var noget hokus pokus....
Jeg har nu haft denne diskrete sender i 1år. Kan kun anbefale både produktet og den gode service. Fik ved monteringen en oversigt over fugtmålingen i alle rum i min kælder. Har lige haft kontrolmåling og målingen viste et fald på mere end det halve. Alle aftaler blev overholdt og meget behagelig service. God og billig investering i din ejendom.

2023年1月30日

Er mega tilfreds

Er mega tilfreds , anmeldt fugt på væggene til forsikringen, uden at hjælpe eller bare så på hvad der var galt, fik jeg en anmærkning at jeg ikke var forsikret for råd og svamp, hvis det kom fra kælderen. Fik Dryconnect ud og fik maskinen sat op i kælderen. Fugt er mindst halveret i kælderen. Men det bedste er jeg skiftet forsikringsselskab , de sendte en taksator ud som målte udenfor og indenfor for fugt og der var ingen problem med at få HELE huse forsikret for råd og svamp… Så kan kun anbefalede Dryconnect, nemt hurtig søde mennesker og god service og en mega glad kunde Hilsen Liselotte Esbjerg

2021年11月11日

100% den bedste investering

100% den bedste investering jeg har gjort for at nedbringe fugten i kælderen. Var meget skeptisk men har ikke på noget tidspunkt fortrudt beslutningen. Fugtmåling ved opsætning og igen efter et år. Kan stærkt anbefales at ringe og få en snak med dem.

2021年12月10日

Jeg var meget skeptisk

Jeg var meget skeptisk, da jeg blev præsenteret for produktet af min kone, men gav efter og efter at have haft systemet i min kælder, er der ingen tvivl om, at det virker.
Vi gik fra en luftfugtighed på over 70 til under 30 og det var både henover sommer og vinter.
Kan klart anbefale produktet.

2021年4月17日
5つ星のうち5の評価

Stærkt produkt og fantastisk service!

God og ærlig dialog fra start til slut.. Alle aftaler overholdt og arbejdet er udført pænt og uden anmærkninger. Serviceniveauet under vejs er yderst tilfredsstillende og jeg vil til enhver tid anbefale andre at benytte DryConnect.
Systemet lever op til det forventede og der kan efter kort tid mærkes og måles en tydelig forskel.

2015年12月21日
5つ星のうち4の評価

God pris, hurtig levering og super service.

Vi kontaktede Dryconnect og fik et tilbud på køb og installering af deres ecbs elektrosmose system i vores kælder. Et par uger efter vi accepterede tilbuddet, blev systemet installeret. Det tog to mand halvanden dag og de ryddede pænt op efter sig. Nu har systemet kørt i næsten 8 mdr. og vi kan allerede mærke og måle en væsentlig fugtreduktion i vores kælder.
Vi er meget tilfredse!

2015年12月7日