䌁業情報

2. ゚アコン修理業
  3. ボむラヌ・暖房サヌビス
  4. 冷暖房空調蚭備斜工請負業者

圓該䌁業による蚘述

Delta Technical Services (DTS-Climate) is een HVAC-dienstverlener uit Houthalen-Helchteren, gespecialiseerd in onderhoud, herstelling en inbedrijfname van gasketels, warmtepompen en airco’s. We doen géén installaties: onze focus ligt 100% op service, veiligheid en rendement. Particulieren, syndici, sociale huisvestingsmaatschappijen en kleine bedrijven in Limburg rekenen op ons voor snelle interventies, duidelijke communicatie en correcte prijzen. Bij elk bezoek starten we met diagnose en metingen (o.a. verbranding, gasdruk, lekdichtheid, koelkring, elektrische verbindingen). We werken met gekeurd gereedschap en kalibratie-gecontroleerde meettoestellen (Testo, Refco, Fieldpiece) en volgen de geldende normen strikt op. Na afloop krijg je een heldere uitleg, een wettelijk onderhoudsattest (waar van toepassing) en praktisch advies om storingen te voorkomen en je verbruik te verlagen. DTS-Climate is erkend G1-technicus en koeltechnisch technicus Cat. 1. Dankzij jaren praktijkervaring in onderhoud, herstelling en opstart, pakken we storingen efficiënt aan en zorgen we dat toestellen veilig en zuinig draaien. Afspraak maken gaat eenvoudig via onze website; tarieven voor onderhoud zijn transparant en vaste prijs, herstellingen en inbedrijfnames werken we af volgens duidelijke werkuren en gebruikte materialen. Zoek je een betrouwbare partner in de regio Houthalen en omgeving? Kies voor DTS-Climate: eerlijk advies, nette uitvoering en meetbaar resultaat.

連絡先

5぀星のうち4の評䟡

Snel en vlot nagekeken.

2026幎5月19日

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling en de 4 sterren. Het doet ons plezier te lezen dat het vlot en snel is verlopen.

Indien er in de toekomst nog iets is dat we voor u kunnen betekenen, staan we graag opnieuw voor u klaar.

Vertrouwen

Heel vriendelijk man geeft zijn woord voor 10 op 10

2026幎5月14日

Beste Hasan,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de 5 sterren. Vertrouwen en woord houden staan bij ons centraal, dus het doet ons veel plezier dat u dit zo ervaren heeft.

Vakmanschap

Vakmanschap

2026幎4月20日

Beste Murat,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en de 5 sterren. Vakmanschap is precies waar wij elke dag op inzetten, dus deze erkenning waarderen we enorm.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden. Hele aardige man.De ketel is goed nagekeken en helemaal schoon gemaakt, geen onnodige onkosten berekend. Alles is netjes gedaan.

2026幎4月17日

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de 5 sterren. Fijn om te lezen dat alles transparant verlopen is. Net dat is voor ons de standaard.

5぀星のうち5の評䟡

Fijn dat hij belde om te zeggen dat hij

Fijn dat hij belde om te zeggen dat hij wat later was, cv ketel nagekeken en weer tiptop in orde! Dankjewel!

2026幎4月13日

DTS - Climate からの回答

Bedankt voor uw recensie, Audrey! Fijn te horen dat de communicatie vooraf en de uitvoering van het onderhoud naar wens waren. We proberen altijd tijdig te laten weten wanneer de planning iets uitloopt. Tot de volgende onderhoudsbeurt!

Absolute aanrader!

Absolute aanrader! Het maken van de online afspraak ging super vlot en de professionele monteur was keurig op tijd. Hij heeft het onderhoud en bijvullen van de airco vakkundig uitgevoerd. Uitstekende service, ik ben zeer tevreden!

2026幎3月17日

DTS - Climate からの回答

Bedankt voor de fijne beoordeling. Fijn te horen dat de onderhoud/herstelling naar tevredenheid is uitgevoerd. Tot ziens!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。