レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Na helaas een vervelende ervaring in zoetermeer waar meneer eerst aan mij en mijn vriend vraagt ‘zijn jullie serieus over snowboard schoenen kopen’, en vervolgens beweert dat hij geen enkel van de pro... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik werd in Spaarnwoude (Amsterdam) goed geholpen. was een goede aanbieding. Voordeel t.o.v. alleen online kopen is dat je geen aftersales hebt mbt bootfitting of montage.

5぀星のうち5の評䟡

Goed assortiment, nu eind winter goede aanbiedingen. In de winkel al veel gezien en gepast, waarbij ik fijn werd geholpen. En bij bestelling online krijg je weliswaar meerdere pakketten (afhankelijk w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snowboard, schoenen en bindingen besteld. Goede website en bestelling snel bezorgd. Daarna nog langs geweest in de winkel (Zoetermeer) en heel goed geholpen door Wayne met het uitzoeken van betere... もっず芋る

䌁業情報

1. りィンタヌ スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

✔ Grootste wintersportassortiment van Nederland ✔Retourneren binnen 14 dagen ✔Veilig & Vertrouwd online shoppen ✔Snelle levering. Bestel direct!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Behulpzaam, kennis van zaken. De collega echter onvriendelijk in zijn communicatie.

Snowboards getest. De vriendelijke jongeman heeft mij erg goed geholpen en had kennis van zaken. Daarom zou ik 5 sterren geven. Echter had de winkel op dat moment te weinig personeel waardoor ik tijdens de wissels meerdere keren +-20 minuten moest wachten op personeel. Daardoor kon ik het laatste board niet testen (uiteindelijk ongeveer een uur gewacht in totaal om 3 boards te testen).

Toen ik dat aangaf bij een blonde, oudere man, kreeg ik een vrij onvriendelijk antwoord terug. Ook werd er niet in oplossingen gedacht. Vandaar dat Duijvestein Zoetermeer 3 sterren krijgt, ondanks de onwijs goede hulp.

2026幎1月8日

Fantastisch

Top! De service met het uittesten van de ski’s bij Snowworld was fantastisch, ik mocht uren lang testen en ik kreeg goed advies van personeel met kennis van zaken. De tas die ik er gratis bij zou krijgen was niet op voorraad, die hebben ze uiteindelijk gratis nog naar mij opgestuurd. Echt fantastische service en ontzettend blij met mijn ski’s en mijn skitas!

2025幎12月13日
5぀星のうち5の評䟡

Vanmiddag zeer fijn en goed geholpen

Vanmiddag zeer fijn en goed geholpen door het kundige personeel. Mijn vragen konden ze met een uitstekend advies mij toelichten. De Skies welke ik heb gekocht zijn voor mijn dochter. Dus met de info welke ze me vroegen heb ik een hele mooie set met bindingen gekocht. Samen met de beschermhoes met Duijvestein erop zal ik deze met transport voortaan gebruiken. Er zijn niet veel zaken meer die zo veel voorraad hebben met zo een mooie showroom. Testen is ook nog mogelijk voor diegene die dat willen. Mijn advies is ga erlangs en tijdens het genot van een kopje koffie werden de bindingen gemonteerd met de juiste instellingen door hun.

2025幎12月10日

Aankoop skihelm in winkel Zoetermeer

Aankoop skihelm in winkel Zoetermeer voor € 135, - , helaas pinpas probleem ,later die week toch maar op internet besteld, helaas was prijs toen € 189,- . Klantenservice heeft toen, bijzonder coulant , het prijsverschil teruggestort op mijn rekening. Blije klant ...

2025幎11月23日

Beste Jan,

Bedankt voor je review en het aanleveren van je ordergegevens. Je bericht kwam als een verrassing, want tot op heden heeft u geen contact met onze klantenservice opgenomen.
De aankoop online was ruim een dag na afloop van de actieprijs op deze helm.
Ik zal bij wijze van uitzondering het prijsverschil terugstorten.

Mvg,

5぀星のうち1の評䟡

Hoofdkantoor treurig, winkel erg goed!

Ik wilde graag iets afhalen in de winkel, maar dit kon volgens de klantenservice medewerker aan de telefoon niet, en de jonge was niet meedenkend en niet bijzonder vriendelijk (Rens of Jens of soortgelijk)
Gelukkig heb ik hierna de winkel direct gecontacteerd en Nikki heeft me ontzettend vriendelijke te woord gestaan en gezorgd dat we het snowboard gewoon in de winkel konden ophalen.
(maar de review is gevraagd aan de hand van het hoofdkantoor contact)

Klantenservice hoofdkantoor, niet best...
Klantenservice winkel terneuzen, erg goed!

2025幎11月28日

Hi Jimmy,

Bedankt voor je review. Uiteraard streven we er altijd naar om op de beste manier te helpen. Bij jou is dat helaas niet goed uitgepakt.
We zullen je opmerking intern oppakken. Gelukkig ben je fijn in Terneuzen geholpen!

Mvg,

5぀星のうち1の評䟡

Kapot rubytec zaklampje ontvangen

Solar led zaklampje sleutelhanger rubytec besteld maar laad niet op er zat ook geen folie over de solar heen weg gegooid geld dus.Zou fijn zijn dat jullie eerst de spullen controleren voordat je het verkoopt.Heel erg slecht dus.

2025幎11月5日

Hi Jessie,

Bedankt voor je review en vervelend dat dit zo geleverd is. Kun je met onze klantenservice contact opnemen zodat we dit kunnen oplossen?

Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groeten,

Top Store Landgraaf

Zeer behulpzaam Personeel Store Landgraaf. Dit was de eerste keer dan ik deze Store bezocht en meteen een mooie jas gescoord. Hier zien ze mij vaker terug
Dank lieve mensen voor jullie aandacht

2025幎10月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス