Fmfan.nl レビュヌ

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mijn favorite parfum is al een tijdje helaas niet leverbaar. Ik word goed op de hoogte gehouden en kreeg een alternatief. Ben daarop ingegaan met allen maar een paar vragen naar welke geur ik op zo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het parfum no.904 kende ik al. Geweldige geur. Had het ooit eerder cadeau gekregen. Ontdekte via internet dat ik het bij Fmfan kon bestellen. Levering in paar dagen, ontving wel bericht dat het b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb 30 maart 2 flesjes heren parfum besteld, betaald en netjes de bevestiging en factuur ontvangen. Tot op heden is nog niets geleverd. Ik vind dit vreemd. Normaal gaat het allemaal redelijk sn... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 銙氎店
  2. 化粧品・銙氎提䟛業者
  3. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

Fmfan.nl is een webshop voor en door parfum liefhebbers. Wij hebben de beste geuren voor je op een rij gezet, tegen nog betere prijzen. Bekijk ook eens onze overige make-up, huishoud en verzorgingsproducten en laat je verrassen door hoge kwaliteit.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb een bestelling gedaan

Ik heb een bestelling gedaan. En bericht gehad dat het eraan komt. Inmiddels een week geleden. In het verleden nooit problemen gehad met FM parfum. Altijd perfecte levering. En goeie parfum. Zo jammer dat het de laatste tijd niet leverbaar is

2026幎7月7日

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. Uw zending is helaas nog onderweg. In het verleden werden de bestellingen vanuit Nederland verzonden maar nu vindt verzending plaats vanuit Polen.
De levertijd is daardoor in het algemeen langer: gemiddeld 4-9 werkdagen. Uw bestelling is ondertussen wel in Nederland gearriveerd maar tot op heden niet in de bezorging opgenomen. de reden daarvoor is ons onbekend.
Wij gaan dit voor u in de gaten gouden. Exuses voor de langere levertijd.
Wat betreft het niet meer leverbaar zijn van sommige geuren: ook wij zijn afhankelijk van wat onze leverancier ons kan leveren. Er is een periode geweest waarin bepaalde geurextracten, nodig voor een bepaalde geur, niet gemaakt werden en waardoor onze leverancier de parfum niet kon maken. en wij dus ook geen voorraaden kregen.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

5぀星のうち1の評䟡

Niks ontvangen

Bestelling gedaan. Niks ontvangen. OPLICHTING. PAS OP

2026幎7月15日

Beste Le Poole,
Wat een ontzettend vreemde beoordeling van u. U heeft op 15 juli besteld, de bestelling is op 16 juli vanuit Polen verzonden en is nu onderweg met DPD. Verder hebben we u een link toegestuurd met daarin de track-en-trace gegevens van de zending. Blijkbaar heeft u deze link niet eens bekeken, want dan had u kunnen zien dat de bestelling gewoon onderweg is. En ons dan te betichten van OPLICHTING (met hoofdletters) is dan wel heel erg kort door de bocht.
Hierbij willen wij het laten. Het zegt meer over u dan over ons!
Mocht u meer informatie willen, dan horen we dat graag van u.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn favorite parfum is al een tijdje niet leverbaar maar dan toch

Mijn favorite parfum is al een tijdje helaas niet leverbaar.
Ik word goed op de hoogte gehouden en kreeg een alternatief.
Ben daarop ingegaan met allen maar een paar vragen naar welke geur ik op zoek was.(niet het merk maar waar ik van hield)
Heb een keuze gemaakt en ben achteraf blij dat mijn eigen geur niet leverbaar was. Daardoor heb ik een hele nieuwe geur ontdekt die volgens mijn naasten ook heel goed bij mij past dus dankjewel FM voor de goede adviezen ondanks dat mijn lievelingsparfum niet leverbaar was liefs Manuela

2026幎5月16日

Bestelling

Ik vind dit vreemd. Normaal gaat het allemaal redelijk snel. Ik hoop snel iets te vernemen.

Vandaag alles netjes ontvangen. Ik had daadwerkelijk niet bij FMfan.nl maar bij FM webshop besteld.
Bedankt voor jullie reactie en wie weet zijn jullie in de toekomst mijn leverancier.

2026幎4月22日

Fmfan.nl からの回答

Goedenavond. Erg vervelend. Maar heeft u niet bij FMwebshop bestelt in plaats van FMfan? Wij kunnen namelijk geen enkele bestelling/order van u vinden. U heeft van de bestelling van 30 maart vermoedelijk een orderbevestiging ontvangen en daar staat een ordernummer op. Wilt u deze doorgeven? Van FMwebshop ontvangen we momenteel erg veel klachten over wel betaalde maar niet geleverde producten...
Wil u dat die email met orderbevestiging via de mail naar ons doormailen? Graag naar het emailadres info@fmfan.nl
Alvast bedankt voor uw medewerking
Groeten Team FMfan

Vlotte service

Vlotte service, goede prijs/kwaliteit, correcte levering.

2026幎2月24日

Beste PV,
Bedankt voor je positieve review!
Groeten FMteam

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Er was een Valentijnactie met 14% korting. Deze was niet verwerkt. Mail gestuurd en binnen een dag opgelost. Top service.

2026幎2月12日

Beste Irene,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u akkoord bent met de aangedragen oplossing

5぀星のうち5の評䟡

Al langer klant, en de prijzen waren gedaald

Via de mail, en de website link kon ik gemakkelijk bestellen. Alleen jammer, dat mijn favoriete geur niet voorradig was (uitverkocht, en wordt nooit meer verkocht?). Het gaat om nr. 173, waarvan ik wel de tester kon kopen?

2026幎1月25日

Dag Maria,
Bedankt voor je review. Nummer 173 gaat gelukkig niet uit het assortiment. Deze geur is momenteel even niet leverbaar door de zeer grote vraag. Zodra deze geur weer op voorraad is, sturen we je een email.
Vriendelijke groeten

Prettige website

Prettige website. Erg goede prijzen voor heerlijke geuren. Verzenden was ook erg snel. Aanrader.

2026幎1月21日

Fmfan.nl からの回答

Dank u wel voor uw positieve reactie. Fijn te horen

5぀星のうち5の評䟡

Trustworthy customer service and product

I had a really good experience with the services and the product!
I bought 2 perfume, and one of them the smell is really different, after I raised this concerned, the customer service responded really fast and honest, which makes me trust the seller!

2025幎12月22日

Dear Ali
Thank you for your review
Really appreciated

5぀星のうち5の評䟡

FMfan.nl ik was wat kritisch maar wat Geweldig

FMfan.nl ik was wat kritisch, maar een vriendin zei probeer het eens en de geur blijft echt lang hangen.
Ik ben eerst naar de douglas geweest voor wat geursamples. Vervolgens was Elie Saab mijn favoriet. Deze het ik via de lijst op fmfan gevonden en gekocht. Toen ik heb opspoot dacht ik wow dat ruikt sterk, maar na 5minuten blend de geur in en ruikt gewoon precies hetzelfde. De tester had ik nog op mijn pols dus kon echt vergelijken. En nee ik maak geen reclame, maar een eerlijke revieuw verdienden jullie. Ik ben SUPER blij met mijn parfum voor 26,45€ want eerlijk 80€ voor 30ml is belachelijk, en nu heb ik zelf 50ml. De levering was snel en top 👍🏻😉 dikke duim om hoog! Ik raad het echt aan.

2025幎12月10日

Fmfan.nl からの回答

Beste Rachel. Bedankt voor je mooie review! Dit soort reviews doen ons altijd goed 😄. We wensen je alvast fijne feestdagen toe. 🎄🎅
Het FMfan team

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス