レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Od ponad 7lat korzystam z uslug firmy i nigdy mnie nie zawiodła. Jeździłem sam osobiscie jak i równieÅŒ wysyłam regularnie paczki. Przejazdy szybkie bezpieczne punktualne. Zadnych problemów awari prze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Witam. Wracaliśmy z męŌem z Olecka do Greve dnia 2 stycznia 2026,warunki atmosferyczne były bardzo złe zimowe ale kierowcy bardzo bezpiecznie jechali , podziękowania dla panów z bus nr 8 Piotra i J... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tak jak to od 2006 roku: bardzo miła i przyjemna podróŌ. Pełen relaks. Bus nr 5, kierowca p.Oskar pomocny, zabawny, bardzo pozytywny. Dzieki Panu Oskarowi pierwsza podroz z pieskiem byla spokojna,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

14 lutego jechałam z firmą Dunczyk .Jestem bardzo zadowolona.Najpierw jechałam z P.Mikolaj bus nr 10,bardzo miły kierowca i pomocny.nastepnie przesiadłam się do busa nr 9 gdzie kierowcą był P.Michal.... もっず芋る

4.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dunczyk firma godna polecenia

Jestem pod duÅŒym wraÅŒeniem , wszystko perfekcyjne , bardzo szybko dotarłam do domu, przesympatyczna obsługa. Przyjemność podróŌowania. Tylko z Firma Duńczyk. Bus numer 4 spisał się na 5 z duÅŒym plusem. Gorąco polecam. Magda👍😊🚌

2024幎12月28日
5぀星のうち5の評䟡

Ekspresowa i bezproblemowa dostawa przesyłki

Jesteśmy zadowoleni z usług przewoźniczych Duńczyk. Bezproblemowa wysyłka doręczona na czas, co więcej Pan Przemek (Bus 4) pomógł mi z przeniesieniem cięŌkiej przesyłki do auta. Paczka doszła cała bez uszkodzeń. Wielekrotnie korzystam z usług Duńczyka i wszystkim je polecam. Z pewnością skorzystam z usług transportowych w przyszłości.

Pozdrawiam serdecznie i ÅŒyczymy dla całej ekipy Wesołych Świąt BoÅŒego Narodzenia.

Jola i Janek

2024幎12月22日

Dzień dobry

Dzień dobry. Wczoraj, czyli 03 grudnia wracałem busem nr 4. Muszę powiedzieć szczerze młodzi panowie kierowcy, bardzo ÅŒyczliwi i pomocni. Obsługa bardzo profesjonalna moÅŒna powiedzieć na europejskim poziomie .Gratuluję takich pracowników. Pozdrawiam Michał Buczek.

2024幎12月4日
5぀星のうち5の評䟡

KOrzystam tylko z uslug przewozowych

KOrzystam tylko z uslug przewozowych firmy Dunczyk,a ostatnio nawet jechalam.Same superlatywy,solidnosc,punktualnosc i wszelka pomoc w czasie podrozy.Slowa uznania dla pan z centrali Patrycji i Klaudi,wyczerpujace informacje,profesjonalne doradztwo,gratuluje firmie i zycze powodzenia,jestescie nie zastapieni ,z pozdrowieniem Grazyna Bix

2024幎7月30日

Mialem przyjemnosc podróŌować z Firma

Mialem przyjemnosc podróŌować z Firma Dunczyk. Jesli chodzi o podroze miedzy narodowe ktore ciezko znosze. Firma Dunczyk stanela na wysokości zadania. Bardzo komfortowe i nowe busy. Siedzenia usytuowane w taki sposob ze kazdy mial moÅŒliwość "wyciagniecia nog" rozmiary busów L4H4 co pozwala swobodnie stanać w aucie. Kierowcy mili i co najwazniejsze doswiadczeni, nie palacy. Bez zbednych przerw co godzina na papieroska trasa przebiegła bardzo sprawnie. Dwóch kierowcow na trasie. Pan Pawel i Pan Radek panowie punktualni,odpowiedzialni i konsekwentni. Szczerzę polecam. Po pierwszej podróŌy z ta Firma nie szukam juz innych przewoźników. Pozdrawiam kierowcow,spedycje i szefa. 5 Gwiazdek dla was!

2024幎7月28日

Tydzień temu miałam przyjemność

Tydzień temu miałam przyjemność skorzystać z usług tej firmy :)
Byłam bardzo miło zaskoczona komfortem jaki tam się znajduje oraz ogromnym profesjonalizmem ze strony kierowców Pana Mikołaja oraz Pana Radka :) Mam nadzieje ze nie pomyliłam imion , napewno skorzystam
Ponownie Polecam .
Bardzo bezpiecznie sprawnie i dbają o dobro klienta ciagle byłam pytana czy czegoś nie potrzebuje oraz inni pasaÅŒerowie :) podróŌ przeleciała w miłej atmosferze :)

2024幎7月12日

Profesjonalni

Profesjonalni, mili ipomocni kurierzy. Cała podróŌ przebiegła spokojnie. Wszędzie byliśmy na czas. JuÅŒ dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem i jednocześnie kulturą i ÅŒyczliwością. Wszystkim podróŌnym serdecznie polecam korzystanie z usług tej firmy 👍👍👍

2024幎7月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ