Od ponad 7lat korzystam z uslug firmy i nigdy mnie nie zawiodÅa. JeździÅem sam osobiscie jak i równieÅŒ wysyÅam regularnie paczki. Przejazdy szybkie bezpieczne punktualne. Zadnych problemów awari prze... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Witam. WracaliÅmy z mÄÅŒem z Olecka do Greve dnia 2 stycznia 2026,warunki atmosferyczne byÅy bardzo zÅe zimowe ale kierowcy bardzo bezpiecznie jechali , podziÄkowania dla panów z bus nr 8 Piotra i J... ãã£ãšèŠã
Tak jak to od 2006 roku: bardzo miÅa i przyjemna podróŌ. PeÅen relaks. Bus nr 5, kierowca p.Oskar pomocny, zabawny, bardzo pozytywny. Dzieki Panu Oskarowi pierwsza podroz z pieskiem byla spokojna,... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bus nr 7
Bus nr 7
Kompetentny kierowca
Dostawa kóŠprzebiegÅa pomyÅlenie
PeÅen profesjonalizm
PeÅen profesjonalizm, bezpiecznie do celu, kierowcy bardzo mili i pomocni. Pan MichaÅ kierowca busa nr 7. Bardzo wporzadku
Wszystko ekstra najlepsza ekipa doâŠ
Wszystko ekstra najlepsza ekipa do jazdy super pozdrawiam caÅego DuÅczyka. Karol i Janeczek najlepsi
Najlepsza obsÅuga
Najlepsza obsÅuga. Pan Kierowca Krystek super ÅŒyczliwy i pomocny
Sprawnie i miÅo
Sprawnie i miÅo. Pan Kierowca Krystek wspaniaÅy
Sprawnie szybko i wygodnie
Sprawnie szybko i wygodnie. Kierowca Krystek wprowadzÄ
bardzo miÅÄ
atmosferÄ w trakcie podróŌy. Polecam wszystkim
PragnÄ po raz kolejny zaopiniowaÄâŠ
PragnÄ po raz kolejny zaopiniowaÄ rzetelnoÅÄ i profesjonalizm firmy DuÅczyk w zakresie Åwiadczonych usÅug tj.dostarczania paczek pod wskazany adres (Jutlandia)
Tym razem pan Przemek Bus nr.4 okazaÅ siÄ b.pomocny od Trójmiasta do Herning ani na minutÄ nie zwÄ
tpiÅem ÅŒe wszystko pójdzie jak po sznurku.Bardzo dziÄkujÄ Panu Przemkowi i caÅej firmie DuÅczyk...kolejny transport juÅŒ niebawem.
Pan MichaÅ bus nr 9
Pan MichaÅ bus nr 9
Dania Niemcy
01.03.2025 profesjonalista.
Jaja jak byk miÄÅnie jak drwal. Super prowadzi, droga uciekaÅa jak pieniÄ
dze z tym Kierowca
Kilka razy korzystaÅam z firmy dunczykâŠ
Kilka razy korzystaÅam z firmy dunczyk i gorÄ
co polecam . Jest to najlepsza wedÅug mnie zaÅoga tak z przewozem osób jak i przewozu paczek.
14 lutego jechaÅam z firmÄ DunczykâŠ
14 lutego jechaÅam z firmÄ Dunczyk .Jestem bardzo zadowolona.Najpierw jechaÅam z P.Mikolaj bus nr 10,bardzo miÅy kierowca i pomocny.nastepnie przesiadÅam siÄ do busa nr 9 gdzie kierowcÄ byÅ P.Michal.jest to przemiÅy czÅowiek oraz pomocny.Pomimo ÅŒe podróŌ trwaÅa 19 godzin to atmosfera byÅa niesamowita.Polecam firmÄ Dunczyk,aby wszyscy kierowcy tak znakomicie podchodzili do wykonywanego zawodu.
Transport DuÅczyk
Przejazd Dania, Wielkopolska z Åukaszem. Polecam przewoźnika.
Wielki szacun dla Michala i kolegiâŠ
Wielki szacun dla Michala i kolegi kierowcow busa 6 za dzisiejsza jazde. Dziekuje
DziÄkujÄ bardzo Panu MichaÅowi z busa 9âŠ
DziÄkujÄ bardzo Panu MichaÅowi z busa 9 za pomoc, profesjonalizm,za osobowoÅÄ i super kontakt. MiÅo byÅo Pana poznaÄ.DziÄkujÄ.Mama Natalki ðNie pierwszy raz korzystamy z firmy DuÅczyk i z caÅÄ pewnoÅciÄ polecam.
chcialbym polecic i podzienkowac profesjonalizm kierowcy Pana Michala
chcialbym polecic i podzienkowac kierowcy busa nr.9 Panu Michalowi za pelny profesjonalizm i kulture osobista w trakcie przekazania przesylki do Dani.Musze przyznac ze wlasciciel tej firmy ma wyjatkowy dar doboru kierowcow
Kontakt i odbiór paczkiâŠ
Kontakt i odbiór paczki profesjonalnie.Polecam. Kierowca , MichaŠz Busa nr. 9 .Firma godna polecenia
Polecam firmÄ Karol
Polecam firmÄ DuÅczyk
Polecam firmÄ DuÅczyk, peÅen profesjonalizm. Kierowca busa nr 6 przesympatyczny i kompetentny .
Bus numer 12!MikoÅaj Åwietny kierowcaâŠ
Bus numer 12!MikoÅaj Åwietny kierowca widaÄ ,ÅŒe jest doÅwiadczony i lubi swojÄ
pracÄ.
Polecam tÄ
firmÄ i kierowcÄ!!!
Super kierowca bardzo doÅwiadczony
MikoÅaj!!Bus nr 12! Super kierowca bardzo doÅwiadczony, miÅy , pomocny. WidaÄ ÅŒe robi to co lubi. Bardzo polecam tÄ firmÄ i tego kierowcÄ!!
Bardzo dobra rzetelna firma .Pozucie bezpieczeÅstwa
Poczucie bezpieczeÅstwa, przy bardzo ciÄÅŒkich warunkach atmosferycznych. Sympatyczny ,pomocny personel.Zarówno panowie kierowcy i pani przyjmujÄ c zlecenie. Polecam kaÅŒdemu. MiÅe doÅwiadczenie .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ