Dunlopillo レビュヌ

1,468
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har i mange Ã¥r brugt Dunlopillo pude og vil ikke undvÊre den for noget. Jeg har fornylig kÞbt min 8. pude. De 7 foregÃ¥ende har vÊret med pÃ¥ rejser, sÃ¥ langt som Cambodia mod Þst og Guatamala mod ve... もっず芋る

Fantastisk hovedpude – min sÞvn er forbedret markant! Jeg har prÞvet mange hovedpuder gennem tiden, men denne nye pude overgÃ¥r dem alle. Den giver perfekt stÞtte til nakke og skuldre, og jeg vÃ¥gner... もっず芋る

Har netop kÞbt en ny hovedpude, da den gamle var slidt helt op. Jeg har brugt Dunlopillo i mange Ã¥r, da den er tilpas fast og giver en rigtig god stÞtte, isÊr for nakken. Jeg anvender en iltmaske i fo... もっず芋る

Har haft Dunlopillo seng i godt et Ã¥r nu og er meget tilfredse . Fik ny hovedpude i julegave ogsÃ¥ fra Dunlopillo, skulle dog lige bruge et par dage i tilvÊnning, da den jo netop ikke falder sammen m... もっず芋る

䌁業情報

(1,468)

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig gode hovedpuder

Herhjemme har vi alle Dunlopillo hovedpuder, da de har en rigtig god fast form uden at vÊre for hård, og puden falder ikke sammen som andre puder.
Vi har sågar netop kÞbt én til gÊstevÊrelset, så vores gÊster også kan ligge rigtig godt.

2025幎7月13日
自発的なレビュヌ

Skuffende kvalitet og ingen reel hjÊlp fra Dunlopillo

Jeg kÞbte en Dunlopillo Pure seng til ca. 30.000 kr. i marts 2022. Allerede efter kun 2,5 Ã¥r begyndte betrÊkket pÃ¥ sengerammen at revne og smuldre – pÃ¥ et begrÊnset omrÃ¥de pÃ¥ ca. 30 cm.

Dunlopillo og forhandleren nÊgter at tage ansvar og henviser til, at det skulle skyldes sollys. Det virker dog ikke trovÊrdigt – sengen stÃ¥r sÃ¥dan, at den kun rammes af sollys om vinteren, nÃ¥r solen stÃ¥r lavt, og ikke om sommeren. Derudover er resten af sengerammen – som ogsÃ¥ fÃ¥r lys – helt intakt, ligesom madrassens betrÊk (i samme materiale) ikke viser nogen tegn pÃ¥ nedbrydning.
Jeg har også haft en billig seng fra Jysk stående 7år samme sted. Og den har aldrig vist tegn på materiale nedbrydning.

I stedet tilbyder de at sende nye betrÊk pr. "kulance", men jeg fÃ¥r samtidig besked pÃ¥, at jeg selv skal montere dem – og at det krÊver specialvÊrktÞj, da stoffet er skudt fast. Jeg er ikke mÞbelpolstrer og finder det helt urimeligt at skulle stÃ¥ for en teknisk krÊvende reparation pÃ¥ en sÃ¥ dyr seng. De kan heller ikke love, at der nye betrÊk har helt samme farve som resten af sengen.

Når man betaler 30.000 kr. for en "kvalitetsseng", burde man forvente både bedre holdbarhed og service. DesvÊrre fÞler jeg, at både Dunlopillo og forhandleren fralÊgger sig ethvert ansvar. Og her er to virksomheder der påstår de går meget op i bÊredygtighed.

2025幎6月17日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte en dunlopillo seng for et Ã¥r

Jeg kÞbte en dunlopillo seng for et Ã¥r siden . Bedste investering nogensinde. 🥰. Jeg sover som en drÞm . Jeg har pralet sÃ¥ meget af min dunlopillo seng sÃ¥ flere af mine venner ogsÃ¥ har kÞbt en . De er som jeg ogsÃ¥ meget glade for deres senge . Sovekomfort betyder alt . Tak .❀

2025幎6月2日

Skuffende oplevelse med Dunlopillo-seng

Skuffende oplevelse med Dunlopillo-seng fra ILVA
Vi kÞbte en Dunlopillo-seng hos ILVA i februar 2024 med forventningen om hÞj kvalitet og komfort. DesvÊrre har vores oplevelse vÊret det modsatte.

Sengen har udviklet to markante fordybninger, hvilket gÞr det umuligt for min mand og mig at ligge tÊt sammen om natten. Når vi forsÞger at kramme, glider vi automatisk vÊk fra hinanden ind i hver vores fordybning eller oveni hinanden. Det er ikke kun ubehageligt, men også trist, da det påvirker vores nÊrhed og sÞvnkvalitet.

Vores 4 måneder gamle datter kan heller ikke ligge sikkert i sengen, da hun ruller ind i disse fordybninger og det samme når hun skal ammes- dette er umuligt! Det skaber en utryg og usikker soveplads for hende, hvilket er uacceptabelt for en seng i denne prisklasse.

Vi valgte Dunlopillo på grund af deres ry for kvalitet og komfort, men vores erfaring har vÊret prÊget af skuffelse og frustration. Vi håber, at denne anmeldelse kan hjÊlpe andre i deres beslutningsproces

2025幎5月31日

Ikke holdt i nakken!

Jeg kÞbte 2 Serenity som er ikke billigt,men jeg får ikke holdt i nakken dagen efter, dejligt!
SÃ¥ det betyder ikke noget at de koster lidt mere!
Kan anbefales!

2025幎5月14日
自発的なレビュヌ

Super comfort Dunlopillo pillow ~ It is not worthy, latex quality dropped when compared 10 or 20 years Dunlopillo pillow.

I can say it is a good pillow to relief neck painful in the FIRST year but it is not worthy to pay near a hundred pounds to buy a pillow which of latex quality can stand for only one and half year. I got neck painful and headache every morning. My headache problem is solved after a piece of towel inserted underneath of my Dunlopillo pillow. I bought two from Bedsons on 2023 but they refuse to investigate or replace 2 new one for us eventhough 5-years warranty clearly printed on the pillow bag, they said it is not a faulty problem. Don't waste your money unless you ignore any warranty. I am so disappointed on this brand, I also lose confident on any so-called warranty especially on the expensive items.

2025幎4月26日
自発的なレビュヌ

Har fÞr haft en dunlopillo pude

Har fÞr haft en dunlopillo pude, jeg ville prÞve et andet mÊrke, men indrÞmmer jeg savnede min dejlige dunlopillo pude som former sig efter ens hoved så man ikke for hold i nakken. Så ja jeg er gået tilbage til dunlopillo puden igen, da den for mig er den bedste pude, og vil varmt anbefale den til andre

2025幎3月13日